Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παιδια βοηθεια.... Αρχιζω να κατεβαζω κατι που βρηκα και ξαφνικα αρχιζουν να κατεβαινουν απο μονα τους και πολλα αλλα αρχεια που μαλλον εχουν μεινει ημιτελει...Τι μπορω να κανω για να τα διωξω για παντα ???? Ειναι πολυ ενοχλητικο...Ευχαριστω. :D :D :D

Γεια σου Γιάννη! Καλή χρονιά κι όλας :)

Λοιπόν κατ'αρχάς, σίγουρα κατεβαίνουν αρχεία ή μήπως τα "αντικείμενα" που κατεβαίνουν έχουν το όνομα του χρήστη? Αν είναι έτσι τότε είναι φυσιολογικό και επακόλουθο της επιλογής Automaticaly search for alternate download locations από το μενού Advanced. Με λίγα λόγια κατεβάζει λίστες χρηστών που περιέχουν επίσης αυτό που κατεβάζεις σε περίπτωση που φύγει ο δικός σου.

Αν είναι πράγματι αρχεία, απλά άνοιξε την Download Queue list (δεξιά από το μπλέ αστεράκι) και κάντα remove!

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια βοηθεια.... Αρχιζω να κατεβαζω κατι που βρηκα και ξαφνικα αρχιζουν να κατεβαινουν απο μονα τους και πολλα αλλα αρχεια που μαλλον εχουν μεινει ημιτελει...Τι μπορω να κανω για να τα διωξω για παντα ???? Ειναι πολυ ενοχλητικο...Ευχαριστω. :D :D :D

Γεια σου Γιάννη! Καλή χρονιά κι όλας :)

Λοιπόν κατ'αρχάς' date=' σίγουρα κατεβαίνουν αρχεία ή μήπως τα "αντικείμενα" που κατεβαίνουν έχουν το όνομα του χρήστη? Αν είναι έτσι τότε είναι φυσιολογικό και επακόλουθο της επιλογής [i']Automaticaly search for alternate download locations[/i] από το μενού Advanced. Με λίγα λόγια κατεβάζει λίστες χρηστών που περιέχουν επίσης αυτό που κατεβάζεις σε περίπτωση που φύγει ο δικός σου.

Αν είναι πράγματι αρχεία, απλά άνοιξε την Download Queue list (δεξιά από το μπλέ αστεράκι) και κάντα remove!

Αν κατεβάζει λίστες δε φταίει η επιλογή "Automaticaly search for alternate download locations" αλλά η επιλογή "Automatically match queue". H πρώτη απλά βρίσκει εναλλακτικές πηγές για το αρχείο σου ενώ η δεύτερη είναι αυτή που κατεβάζει τις λίστες των εναλλακτικών χρηστών. Οπότε ενεργοποιείς την πρώτη και βγάζεις τη δεύτερη. Τώρα αν μετά πάει να κατεβάσει το αρχείο από κάποιον εναλλακτικό που βρήκε και σου πετάξει ένα "file not available" τότε κάνεις μόνος σου "match queue"

Δημοσ.
poulinos, dokimasa kai me palioteri ekdosi ti 0.4034 alla tipota.Alla hubs den exw anoixta oxi.Mipws mou exoun kanei kamia malkia apo tin estia pou eimai?

ama exoun klisei portes tote katholou apithano.den xero omos an sigoura einai auto.den exo petixei kapou me klistes portes apla exo akousei kapoious na lene oti apo tin douleia exoun mplokarei tis tade portes kai den ginetai na katevei tipota.tora den xero ti ginetai.ise passive sigoura?mporei ta ports akoma kai na ine klista kapoia ports mporei na pezei san passive.mporei leo.den xero sigoura.dokimase kai se allo pc.ama kanei to idio kati ginetai me tin estia opote kapstous olous :P :lol .na alaxeis ports den nomizo oti ginetai pantos.alla ipes oti ta alla hub ta anigei i oxi?ama anigei ta alla den xero ti na po.o aggelos ama pei mono.aggele pou se bre?

Δημοσ.

Passive eimai sigoura.Ta settings outws i allws de ta peirazw pote,dioti de xerw kiolas.Se alla hub de mpainw ka8olou.Opote exw ti 0.668 sta settings,sto downloads section mou vgazei to exis : sta Public Hub lists mou leei Configure Public hub list, pou auto logika de prepei na einai etsi..Otan to pataw mou vgazei 2 dieu8inseis :

1)http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2

2)http://dc.selwerd.nl/hublist.xml.bz2

Kanonika de 8a eprepe na exei auti : http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.

Pantws poulinos, thanx gia ti voi8eia....

Δημοσ.

ρε παιδιά έχω εγώ θέλω να συνδέομαι στο Aggelos hub, αλλά έχω το πρόβλημα οτι δεν έχω 5gb mp3s η videos και όλο το C: μου δεν θέλω να τον κάνω share...

καμιά ιδέα ? τα μπ3 μου είναι γύρω στα 3gb

Δημοσ.

Αμα κάνει search (μάλλον κάποιο bot) και δει πχ οτι έχεις αρχεία των windows θα πέσει προειδοποίηση.

Παιδιά μου παρουσιάστηκε μεγάλο πρόβλημα. Κατέβαζα μια ταινία (σε 2 αρχεία ταυτόχρονα, απο διαφορετικούς χρήστες). Ξαφνικά η ΔΕΗ ως συνήθως ανεβοκατεβάζει την τάση και παίχτηκε μια βλακεία με το UPS κι ο υπολογιστής έκλεισε. Ανοίγωντας τον πάλι να συνεχίσω τα αρχεία (γύρω στο 50-60% ήταν) πάω στο dowload queue να τα ξαναψάξω και ΩΠ, δεν υπήρχε καμία download queue!!! Τι γίνεται τώρα. Στο δίσκο είναι κανονικά ημιτελή τα αρχεία. Οταν βρίσκω κάποιο ίδιο αρχείο και πάω να το κάνω download to... στο ημιτελές κατεβάζει για 5-6 δευτερόλεπτα και σταματάει. Υπάρχει λύση;;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...