Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά;

Τι μπορώ να κάνω για το Upload μου;

Έχω DSL 384/128 και με 2 slots δεν δίνω σε όλους με μεγάλη ταχύτητα.

Το πρόβλημά μου είναι πως τρώω Ban από τα Hub γιατί πιστεύουν πως έχω limiter.

Στην πραγματικότητα δεν έχω και δεν ξέρω από που να κατεβάσω limiter και σήμερα με έστειλα με αυτό το μήνυμα (-CoAdmin-)[sP]ManitarOs because: kleise se parakalw to netlimiter i valtw se logika plaisia kai ksanaela.

Δεν ξέρω δηλαδή από που μπορούν να καταλάβουν αν κάποιος έχει limiter. Απλά πριν φάω το ban είπα σε έναν αχώνευτό του δεν έλεγε να φύγει από την filelist μου και είχα και speed 0 πως έχω limiter και πιστεύω πως αυτός είπε για να με κάνουν ban. Δηλαδή οι operators κάνουν ότι τους πει ο καθένας;

Το angelos0 δεν μπορώ να το βρώ, μου δίνετε λίγο την address γιατί σε αυτό το hub τρώω ban μόνο όταν κάνω κάποια βλακεία και όχι για τις μ@λ@κί3ς που θα πει κάποιος για εμένα επειδή δεν τον χωνεύω και δεν με χωνεύει.

Δημοσ.

Ηub Aγγελου >>quark.afraid.org:1411<<

Καλά κάνεις και έχεις 2 slot με την σύνδεση αυτή.

Και 3 μπορείς να βάλεις η ακόμα και 4 αν είσαι σε περισσότερα Hub ταυτόχρονα,αλλά είσαι στο όριο της υπομονής!

Δημοσ.

Se hub 1000+ users ta report vohthane ais8hta thn doupia twn op kai twn Bot alla prin apo kathe kick kai ban ginete elenhos apo tous op.Den vasizonte mono sto report.Sthn prokeimenh periptwsh esy mpwrei na min etrexes limiter alla mpwrei na etrexes alla prog pou trwne upload opws e-mule torrents ktl.Me tetoia sindesh (384/128) den exeis thn dynatotita na trexeis alla p2p progs.

Δημοσ.

Δεν έτρεχα και ο operator με έκανε Ban αμέσως μετά το report του ********.

Δεν έκανε ούτε καν το κόπο να με τσεκάρει, σε αντίθεση με το hub του angelos0 που το ίδιο άτομο με έχει κάνει report για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά δεν έχω φάει ban γιατί με έλεξαν πρώτα και είδα πως δεν ισχύουν.

Δημοσ.

Κύριοι,μήπως είναι "λάθος" που είμαστε από δυο τρία τέσσερα κλπ,χωριά χωριάτες?

Δεν θα ήταν καλύτερα να είμαστε όλοι οι Ελληνες σε ένα hub?

Δημοσ.

auto pou les Voorhees pote meta po kapoio report den ginete kick amesos xoris na tsekaristei palu o user .

kai malista tsekarete kai apo 2 h kai parapano op! an exeis limiter outos h allos den perimename na mas to peis :P

BASS auto pou les eina kapos duskolo giati o kathe owner exei ta dika tou krhthria

gia to pos tha trexei to hub tou ara.... :)

Δημοσ.

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αρκετοί χρήστες γίναμε mute,και κάποιοι kick στο Hub του Aγγελου,επειδή κάναμε το αυτονόητο?

Γράφαμε με Ελληνικούς χαρακτήρες!

Συγχαρητήρια κύριοι opers του Hub. :???:

Δημοσ.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί αρκετοί χρήστες γίναμε mute' date='και κάποιοι kick στο Hub του Aγγελου,επειδή κάναμε το αυτονόητο?

Γράφαμε με Ελληνικούς χαρακτήρες!

Συγχαρητήρια κύριοι opers του Hub. :???: [/color']

Reason tou kick an edines 8a mas dieukolunes para polu. Thanks

Δημοσ.

Bassstarlet, dexou tin sygnwmi mou ek merous olwn ton diaxeiristwn.

O logos tou mute apo oso eida to prwi (giati molis eixa ksypnisei) den pigaine gia olous alla ena * sas ekane olous mute akoma k mena. :/

Telos pantwn sygnwmi giauto pou egine to prwi.

Simera pantws to hub kseperase gia alli mia fora ta 2000 atoma kai ayto einai diko sas katorthwma....Pame gia 2500 twra paidia.....kai ta 100tb!!!

Δημοσ.

Μου κολάει συνέχεια το DC++ και το RMDC++. Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω κάνει overclock τον Η/Υ μου. Είχα έναν AMD 2100+ (1800) και τον έκανα να είναι στα 2000 και κάτι.

Κατά περίεργο τρόπο το StrongDC μου κολάει πολύ σπάνια.

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

posa dc++ exeis telospanton ???? :D ego mono ena ksero...otan les kollaei ti ennoeis???crasharei to programma, de sindeetai, den vgazei apotelesmata anazitisis, den katevazei???ligo pio sigekrimenos an ginetai...to overclock (an kai proswpika de simfono me afta) de nomizo oti exei sxesi..

Δημοσ.
Μου κολάει συνέχεια το DC++ και το RMDC++. Υπάρχει περίπτωση να φταίει που έχω κάνει overclock τον Η/Υ μου. Είχα έναν AMD 2100+ (1800) και τον έκανα να είναι στα 2000 και κάτι.

Κατά περίεργο τρόπο το StrongDC μου κολάει πολύ σπάνια.

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει?

Katarxas mono k mono apo ta sigekrimena client pou xrisimopieis min perimeneis kapia apadisi.

Twra giati mporei na sou kolaei to dc++ ??

Kane ena unistall k pali install.

**Kai prosoxi, makria apo alla client ektos tou DC++ 0.674 ;)

Δημοσ.

το overclock είναι πιθανόν να φταίει. σε overclocked συστήματα μην περιμένεις σταθερότητα! όσο για τα rmdc kai strongdc είναι βαριά προγράμματα και πολλές φορές κολλάνε. κάνε μια δοκιμή με νορμάλ ρυθμίσεις στον επεξεργαστή, χωρίς overclock.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...