Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και πως θα σε αναγκάζει?

Θα σου στέλνει trojan που θα εμποδίζει τον client να κλείνει? :grin:

Ratio1.94.

Πολύ απλά θα βάλει ένα botaki που θα αντιστοιχίζει τoν κάθε user με ip ή nickname και όταν θα μπει κάποιος και μετά απο μερικές ώρες ξαναβγεί ( δηλάδη δεν μείνει στο hub px >48 ώρες) θα τρώει ένα ban για κανά δυο μέρες για να μη μένουμε στη μέση με τα downloads και ψάχνουμε για free slots σε alternative sources :)

Δημοσ.

Οχι,το ban το βλέπω υπερβολικό.

Χώρια ότι δεν είναι δίκαιο αν κάποιος βγαίνει για 2 ή 3 λεπτά κάθε μέρα, είτε γιατί του κόλλησε,είτε για να κάνει restart(όπως εγώ π.χ)προκειμένου να συνέλθει το πισί.

Απλά πρέπει να έχουμε φιλότιμο και καθόλου εγωισμό.

Share please!

Δημοσ.

οποιο hub το κανει αυτο εκλεισε....υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...

για αυτο χρησιμοποιω κυριως torrents.

αν ειναι κατι σπανιο που δεν το βρισκω αλλου τοτε στελνω pm στον χρηστη να με βαλει σε favorite user με auto grant slot

Δημοσ.
dhl costinio eisai yper ton clients typou rmdc????pali kala sta peirssotera ellinika hub den epitreponte tetoiou eidous clients kai mporoume akoma na kanoume download....

ναι, και σου εξήγησα γιατί.

Δημοσ.

hi paidia... antimetopizo k go ena provlima me to dc++ den ekatsa na diavaso olo to forum afou einai terastio. anyway pleon otan mpaino sto dc++ patao to "public hubs" k mou leei "download failed: disconected(http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2) me apotelesma na mi mporo na do tous server etsi oste na dialekso kapoion. otan kano refresh me kapoio allo hub mou vgazei asxetous server xoris country k xoris limits sto share klp. kserete ti prepei na kano? palia to xrisimopoiousa to dc++ alla meta to kalokairi... tipota

thank you

Δημοσ.

Η hublist έχει πρόβλημα και αν την κατεβάζεις αργά σε κόβει και σου βγάζει το μήνυμα που είπες. Προφανώς οι servers τους δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε τόσα downloads χρηστών ημερησίως... Δοκίμασε να την κατεβάσεις με τη γραμμή σου άδεια από downloads/uploads και λογικά θα κατέβει αμέσως αν είσαι με dsl. Με pstn δεν έχω δοκιμάσει να δω τι παίζει τελευταία.

Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να βάλεις τη dreamland που έχει 4000 hubs αντί για 1500 ;-)

http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2

Δημοσ.

Μιάς και το δικό μου topic κλειδώθηκε (δέν έβρισκα λύση σε αυτό εδώ και άνοιξα άλλο),δέν μπορώ να κάνω download απο dc++.Ενώ βλέπω αρχεία,κάνω διπλό κλίκ και δέν γίνεται τίποτα.Όλοι οι άλλοι χρήστες των hubs κατεβάζουν απο μένα κανονικά ενώ εγώ δέν μπορώ!

Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το firewall,το οποίο και απεγκατέστησα (για δοκιμή) μπάς και λυθεί το πρόβλημα,αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί.Λύση δέν βρήκα ούτε εδώ αλλά ούτε και στην ιστοσελίδα του aggelos0.Το θέμα είναι ότι πρίν το format της περασμένης βδομάδας τα πάντα δούλευαν ρολοϊ.Δέν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε,αφού χρησημοποιώ τα ίδια προγράμματα (firewall/antivirus) και τις ίδιες ρυθμήσεις.

Δημοσ.
Μιάς και το δικό μου topic κλειδώθηκε (δέν έβρισκα λύση σε αυτό εδώ και άνοιξα άλλο)' date='δέν μπορώ να κάνω download απο dc++.Ενώ βλέπω αρχεία,κάνω διπλό κλίκ και δέν γίνεται τίποτα.Όλοι οι άλλοι χρήστες των hubs κατεβάζουν απο μένα κανονικά ενώ εγώ δέν μπορώ!

Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το firewall,το οποίο και απεγκατέστησα (για δοκιμή) μπάς και λυθεί το πρόβλημα,αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί.Λύση δέν βρήκα ούτε εδώ αλλά ούτε και στην ιστοσελίδα του aggelos0.Το θέμα είναι ότι πρίν το format της περασμένης βδομάδας τα πάντα δούλευαν ρολοϊ.Δέν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε,αφού χρησημοποιώ τα ίδια προγράμματα (firewall/antivirus) και τις ίδιες ρυθμήσεις.[/quote']

Afou den douleuei me tipota (opws les), tote ta pairneis ena-ena apo thn arxh OLA.

1. Koitas to router. Exoun alla3ei oi ru8miseis? -> tis 3anakaneis, apo th stigmh pou tis exeis kanei hdh mia fora den 8a duskoleuteis.

2. Firewall. Eipes oti to apegkatesthses, giati? sto site angelos0.com exoume odhgous. Exeis allo firewall ? giati den zhtouses boh8eia online? Epishs, upo8etw oti trexeis Win. XP, to firewall twn Win. to apenergopoihses?

3. a) Pas kai ftiaxneis tis ru8miseis sto DC++. Tsekareis me to gnwsto tropo thn IP sou kai sumplhrwneis katallhla. B) Trexeis to no-ip ? Kane ena tsek ekeino an eixe kanei swsta thn allagh ths IP sou.

3 bhmata ola kai ola polu apla (apo th stigmh pou ta exeis 3anakanei). An par'ola auta exeis pali problhma bres enan apo tous OPerators mesa sto hub pou eisai na se boh8hsoun.

Good luck ;)

Δημοσ.

Thanx για την απάντηση E||hnas,αλλά δυστηχώς τα έχω κοιτάξει όλα αυτά.

Το router μου (Segem F@st 800) του dslkit έχει τις default ρυθμήσεις,όπως ακριβώς και πρίν το format (τα ports ήταν ανοιχτά δηλαδή και πρίν, χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι)

Απο firewall έχω (και έιχα) το Kerio 4.4.2, το οποίο και αυτό απο default το port 1412 είναι ανοιχτό όταν λειτουργεί το DC++ (βασικά έχει all ports open απο μόνο τού).Ακόμα και άν κάνω special rules (Network filtering>package filter) και δώσω πλήρη ελευθερία στο dc++,το πρόβλημα παραμένει.Πρίν δέν ήταν ανάγκη να κάνω τίποτα απ ολα αυτά,απλά ανοιγα το dc και κατέβαζα.

Το firewall των XP (Sp1 έχω) είναι πάντα off.

Τέλος,στο dc++ είμαι κανονικά active με το IP μου και στα TCP και UMD έχω βάλει τη ρύθμηση 1412.

Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι το γεγονός ότι άλλα άτομα κατεβάζουν απο μένα,ενώ εγώ μπορώ να κατεβάσω μόνο την file list τους. Το uninstall του kerio το έκανα για δοκιμή,αλλά και πάλι δέν είδα καμία αλλαγή.Δέν ξέρω αν έχει πειραχτεί κάτι στο μητρώο των ΧΡ,αλλά και πάλι αυτό ακούγεται τραβηγμένο.

Ρε λές να του πατήσω κανα format να στρώσει μια και έξω...χμ...λές;;; :???:

Δημοσ.

Λοιπόν,έλυσα το πρόβλημα και δέν ξέρω,μάλλον εντόπισα και bug.Στις ρυθμίσεις δηλώνεις (κλασίκα) το default directory.Επείδη έχω 2 p2p προγράμματα και 2 σκληρούς έχω για Limewire download σε C:downloads C:Incomplete Downloads και για Dc++ D:Downloads2 και D:Incomplete Downloads 2...αλλάζοντας το default dir σε c:Downloads μπορούσα ν ακατεβάσω κανονικά.Το γεγονός να έγραψα λάθος το dir το αποκλέιω καθώς το έβαλα αυτόματα με browse...τι να πώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...