Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(Ίσως λέω βλακείες παρακάτω' date=' απλά μια σκέψη έκανα) Μήπως με την διακοπή έγινε κανένα reset στο router και δεν έχεις πλέον ανοιχτές θύρες; Αυτό που σου λέει για host unreachable όντως είναι σαν να μην έχεις internet όπως είπε και ο tsakonas.

Φιλικά[/quote']

Το σκέφτηκα κι έγώ αυτό αδερφέ και τόπα στον αντμίν,μου είπε ότι είναι πιθανό αλλά προτίμισε να παλεύει με την source του προγράματος.(μάλλον βαριότανε)Το γαμώτο είναι πως έχω και internet και σε ftp μπαίνω κι αν δεν κάνω λάθος το dc++ χρησιμοποιεί ftp ports;

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

tsekare apo thn arxh ola ta settings pou kaneis gia na gineis active apo ports mexrh firewall karts diltuou kai oti allo. etsi tha breis pou einai to lathos kai den katebazeis san active ;)

Δημοσ.

τελευταία προσπαθώ και εγώ να συνδεθώ στο dc++ αλλα το προγραμμα αδυνατει να μου βγαλει τη λιστα με τα hubs. μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.

εχω το ZYXEL prestige 660H-63 και δεν μπορω να κανω search στο dc++, εχω κάνει port forwarding τα ports αλλα τίποτα. Δεν ξέρω μόνο τις ρυθμίσεις που πρεπει να κανω στο Firewall του Router μπορει κάποιος να με βοηθήσει? Pleeeeease!!!

Δημοσ.
τελευταία προσπαθώ και εγώ να συνδεθώ στο dc++ αλλα το προγραμμα αδυνατει να μου βγαλει τη λιστα με τα hubs. μπορει να με βοηθησει καποιος;

Opws eipame k stin prohgoumeni selida tou topic, i lisi einai na valeis kapia alli hub list, dokimase auti: http://dc.selwerd.nl/hublist.xml.bz2

εχω το ZYXEL prestige 660H-63 και δεν μπορω να κανω search στο dc++, εχω κάνει port forwarding τα ports αλλα τίποτα. Δεν ξέρω μόνο τις ρυθμίσεις που πρεπει να κανω στο Firewall του Router μπορει κάποιος να με βοηθήσει? Pleeeeease!!!

Katarxas, ti service pack exeis? An exeis to 1 prepei na kaneis to firewall ton XP off, an exeis to 2 eisai ok.

Meta an exeis kapio allo firewall sto pc sou prepei na kaneis permit to DC++.

Oso gia to firewall tou router den xriazete na to pirakseis.

Gia oti allo thes vres me sto greek hub angelos0 na se help :)

Δημοσ.

Στις ρυθμίσεις σύνδεσης πρέπει να βάλεις την IP σου και δεξιά την θύρα που έκανες forward(1412). Αν τα έχεις κάνει αυτά, τότε μάλλον έχει αλλάξει η IP σου(αν είναι dynamic) και γι αυτό δεν μπορείς να κάνεις search. Βρες την καινούργια σου και βάλ΄ την στις ρυθμίσεις και θα είσαι OK.

Φιλικά

Δημοσ.

Polles fores otan thelo na katevaso ena arxeio kai to exoun ligoi xristes prepei na perimeno stin oura giati den exoun free slots kai sinithos exoun diaforetika tth oste na pao se allon xristi .Yparxei kapoios tropos gia na min perimeno adika na xsero me posi taxytita tha mou dosei o xristis to arxeio kai oxi me 1kb ? to connection type den mou arkei giati exo katevasei kai me 1kb apo xristes me t1.

A!an kai ekana ena mikro search pros ta piso pos boro na exo to username kai password gia to hub tou angelou ?

thanks.

Δημοσ.

Αλλη μια ερωτηση κι απο μενα, εψαξα στο site αλλα δεν βρηκα τιποτε:

Στην περιπτωση που η port που χρησιμοποιει το DC ειναι κλειστη, και δεν υπαρχει τροπος να την ανοιξουμε, διοτι δεν εξαρταται απο μας αλλα απο τον provider μας, υπαρχει τροπος να συνδεθουμε?

Π.χ. στο δικτυο του Πανεπιστημιου εχουν μπλοκαρει ολες τις ports που χρησιμοποιουν τα p2p... Δεν μπορω με καποιον τροπο να συνδεθω μεσω αλλης port?

edit: Σε καποιο post αυτου του topic αναφερεται κατι για port tunneling, αλλα το link στο site δεν λειτουργει, ανοιγει κενο αρθρο...

Δημοσ.
A!an kai ekana ena mikro search pros ta piso pos boro na exo to username kai password gia to hub tou angelou ?

thanks.

Kάνεις δεξί κλικ και έχει επιλογή Register.

Φιλικά

Δημοσ.
3. Αν πρόσεχες λιγάκι, το hublist.org θα σου δούλευε. Εμένα μου δούλεψε και εχθές και σήμερα. Βέβαια έκανα τον απίστευτο κόπο να βάλω τρία w και μία τελεία μπροστά και έκανα τη διεύθυνση http://www.hublist.org - τότε δούλεψε. Είπαμε μασημένη τροφή αλλά τόοοοσο μασημένη πια; Ούτε μία διεύθυνση που μας δίνουν έτοιμη δεν είμαστε ικανοί να βάλουμε;

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!! ακου εκει μασημενη τροφη..

Δημοσ.

aggele ginete na mhn katebazei pote listes melon alla otan kapoios feygei na sinexizi

apo tyxon xrhsth pou exei to idio arxeio? ine ligo spastiko na katebazei listes sinexos.

mexri tora den brhka akrh, eyxaristo prokatabolika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...