lazaross Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 προσπαθησε να κανεις search το αρχειο που θελεις να συνεχισεις το download ( αλλα πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο αρχειο, δλδ ιδιο μεγεθος, ονομα , τα παντα! ) και μετα πατα δεξι κλικ και download to.. * Δεν πιανει παντα.. * kserei kapoios pws mporw na dimiourgisw neous fakelous sta downloads queue tou dc gia na min einai anakatemena?Δεν γινεται κατι τετοιο.
idet2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Χαίρεται και από εμένα. Πρόσφατα εγκατέστησα το Fedora Core4 και αναρωτιέμαι αν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω έκδοση του DC++ για να το κάνω εγκατάσταση και αν ξέρει κανείς τι άλλες απαιτήσεις έχει σε βιβλιοθήκες κλπ. Ευχαριστώ
colacoca11 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 προσπαθησε να κανεις search το αρχειο που θελεις να συνεχισεις το download ( αλλα πρεπει να ειναι ακριβως το ιδιο αρχειο' date=' δλδ ιδιο μεγεθος, ονομα , τα παντα! ) και μετα πατα δεξι κλικ και download to.. * Δεν πιανει παντα.. * Δεν γινεται κατι τετοιο.[/quote'] den mou ta emfanizei kan sto download queue ginetai to eixa kanei sto palio pc alla twra den thymamai pws
tsakonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 den mou ta emfanizei kan sto download queueginetai to eixa kanei sto palio pc alla twra den thymamai pws baaa kalutera ksexase to...palia ginotan me tis palies ekdoseis...twra me ta TTH k dctemp xlwmo file....kserw pws einai, eixa k egw kamia 20 gb unfinished..pikra alla ti na kaneis...ftou k apthn arxh
Captain_Morgan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 geia sas mexri simera to dc++ douleue xoris provlimata se active mode simera omos piga na sinde8o k mou evgale filelist not available me kanei disconnect apo tous servers.. ti mporei na fteei???
lazaross Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 εννοεις οτι δεν σου δειχνει τα hubs? και σε εμενα αυτο κανει εδω και μισο χρονο, οποτε εχω βαλει ορισμενους στα favourites και μπαινω σε αυτους.
sneaky Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 geia sasmexri simera to dc++ douleue xoris provlimata se active mode simera omos piga na sinde8o k mou evgale filelist not available me kanei disconnect apo tous servers.. ti mporei na fteei??? αν κατάλαβα καλά τι θες να πεις αυτό σημαίνει πως η ληστά σου δεν είναι διαθέσιμη για κάποιο λόγο, κανε remove το share σου και ξανά κανε το add
Captain_Morgan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 me kanei disconnect apo tous server pou mexri simera empena kanonika. ekana auto pou les me ti lista alla den egine tipota to kanei k se active k se passive pios mporei na einai o logos pou den vlepei o server to file list mou????
geran Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 μου βγαζει hub list downloaded (http://dc.selwerd.nl/hublist.xml.bz2) παταω να δω τα hubs και δεν μου δειχνει τιποτα
sneaky Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 μου βγαζει hub list downloaded (http://dc.selwerd.nl/hublist.xml.bz2)παταω να δω τα hubs και δεν μου δειχνει τιποτα dokimase autes edo http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2 http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 http://www.hublist.org/?p=hub&id=130797 kai pata kai kanena refrash mhpos kolaei kamia fora
Silok Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά γιατί ακόμη και με τον αντμινιστράτορα δεν βγάζουμε άκρη.Πρόκειται για το πισί στη δουλειά.Ενώ το είχα και κατέβαζα ωραία και καλά ήρθε ο καιρός να πάρω άδεια.Πέφτει ένα τηλ.απ'τη δουλειά και τους ρωτάω απο περιέργεια αν κατεβάζουν τίποτα και μου λένε πως μια μέρα εγινε διακοπή ρεύματος κι από τότε δεν μπορούν να κατεβάσουν.Έρχομαι το βλέπω κι ενώ συνδέεται και βλέπω τα hubs δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανένα.(host unreachable)'Οταν έγινε η διακοπή ήταν ανοιχτό.Το απεγκατέστησα,το ξανακατέβασα και το ξαναεγκατέστησα αλλά πάπαλα.Τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά;
tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά γιατί ακόμη και με τον αντμινιστράτορα δεν βγάζουμε άκρη.Πρόκειται για το πισί στη δουλειά.Ενώ το είχα και κατέβαζα ωραία και καλά ήρθε ο καιρός να πάρω άδεια.Πέφτει ένα τηλ.απ'τη δουλειά και τους ρωτάω απο περιέργεια αν κατεβάζουν τίποτα και μου λένε πως μια μέρα εγινε διακοπή ρεύματος κι από τότε δεν μπορούν να κατεβάσουν.Έρχομαι το βλέπω κι ενώ συνδέεται και βλέπω τα hubs δεν μπορεί να συνδεθεί σε κανένα.(host unreachable)'Οταν έγινε η διακοπή ήταν ανοιχτό.Το απεγκατέστησα,το ξανακατέβασα και το ξαναεγκατέστησα αλλά πάπαλα.Τι μπορεί να συμβαίνει ρε παιδιά; checkares tis ip? otan egine h diakoph ekane restart kai to modem ara pithanon allakse ip....opws ginetai kai se mena sunuthws...to host unreachable omws einai ligo periergo,einai san na mhn exeis internet alla afou les oti vlepeis ta hubs sthn lista tote kati allo pezei...
Silok Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 checkares tis ip? otan egine h diakoph ekane restart kai to modem ara pithanon allakse ip....opws ginetai kai se mena sunuthws...to host unreachable omws einai ligo periergo,einai san na mhn exeis internet alla afou les oti vlepeis ta hubs sthn lista tote kati allo pezei... Είναι το πισί στο εργοστάσιο και έχει στον κεντρικό σέρβερ firewall.Το είδε κι ο αντμίν και δεν μπορεί να βγάλει άκρη.Ports δεν μου έκλεισαν γιατί τα ports για Ε-mule ,Kazaa κτλ. τάχουν κλειστά.Έχουμε adsl με σταθερό ip και φοβάμαι μήπως με την διακοπή τους έκανε καμιά χαζομάρα στο dc++ και μου ρίξαν γενικό ban σ'όλα τα hubs(δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται αυτό,πιο πολύ σαν ερώτηση το θέτω)ή εκτός αν έγινε στον server μας ή στο firwall καμιά μαμακία αλλά τι; Υ.Γ.internet και ftp έχω κανονικά.
dali13gr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 (Ίσως λέω βλακείες παρακάτω, απλά μια σκέψη έκανα) Μήπως με την διακοπή έγινε κανένα reset στο router και δεν έχεις πλέον ανοιχτές θύρες; Αυτό που σου λέει για host unreachable όντως είναι σαν να μην έχεις internet όπως είπε και ο tsakonas. Φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.