Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω update στην τελευτια εκδοση το προγραμμα για να μην πεταγεται το σπαστικο παραθυρο οταν το ανοιγω και κατεβασα την νεα εκδοση .Οταν την εγκαθιστω μου πεταγεται ενα παραθυρο που μονο παραβλεψη μπορω να πατησω για να συνεχισει.Ετσι οταν ξαναανοιγω το προγραμμα εχει μεινει στην παλια εκδοση και παλι ζηταει αναβαθμιση...Καμμια ιδεα ??? Ευχαριστω.

post-2288-129062922337_thumb.jpg

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Katevaseto apo mono sou apo kapio allo mirror k kane tin egatastasi.

Katevaseto apo edw ;)

Καμμια διαφορα.Παραμενει το προβλημα.... :-x :-x :-x :-x

Αν κανω απεγκατασταση το dc++ και περασω απ ευθειας την νεα εκδοση πως μπορω να κρατησω τις ρυθμισεις που εχω τωρα ακριβως οπως ειναι ????

Δημοσ.
mpes ston fakelo tou dc++ kai krata ola ta arxeia me proektash .xml

sthn nea egaktastash pernata apo panw

Μεσα στο φακελο εγκαταστασης εχει ενα αλλο φακελο με ονομα backup που εχει τετοια αρχεια μεσα.Αυτα εννοεις Αγγελε ???

post-2288-129062922342_thumb.jpg

Δημοσ.

ayta logika einai apo pio palio sou update.

prepei na yaprxoun kai allou pio freska

epishs parathrhsa oti exeis k thn ellhnikh glwssa. aposo gnwrizw k elpizw na iemai la8os ta paidia pou ekanan thn metafrash to exoun stamathsei para poly kairo twra. sou proteinw loipon gia na mhn exeis tpt problhmata afhse to ligo ape3w kai kane thn egkatastash me agglika kai efoson ola doulepsoun tote dokimase kai ta ellhnika alla amfibalw an 8a doulepsei swsta giati ektote exoun ginei polles allages.

kai pali elpizw na kanw la8os

Δημοσ.

Καλησπερα!Εχω DSL 384.Μηπως ξερετε κανενα προγραμματα για αυτοματη ενημερωση του ΙΡ στα settings του DC++ , ωστε να μην χρειαζεται να το αλλαζουμε καθε 2 μερες;Moυ ειπαν για καποιο non-IP , αλλα δεν βρηκα τιποτα σχετικο.Thanx in advance!

Δημοσ.

Eυχαριστω!Ειχα επισκεφθει το site σου πριν ρωτησω αλλα στο search εβαζα non IP!Οταν λες reconnect στο τελευταιο βημα εννοεις απενεργοποιηση της τοπικης συνδεσης;Απο τοτε που εβαλα dsl δεν εχω κανει ποτε!Καθε φορα που θα μπαινω θα ενεργοποιω το no-IP ή θα ενεργοποιειται αυτοματα;

Δημοσ.

oxi ennow na kleiseis k na anoi3eis to dc++ pali h apla na pathseis to recoonect koumpi gia ka8e hub pou eisai mesa

oso gia to no-ip an to baleis na 3ekinaei me to startup (apo ta options) tote den 8a xreiazete na to patas ka8e fora

xazepse to site exei k alla endiaferonta!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...