traianos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ρε παιδια,μπορει καποιος να με βοηθησει;Εκει που φαινονται τα download sto DC++,πως ακυρωνω ενα download εαν θελω,εννοω να μην ξαναεμφανιστει,απλα να διαγραφει και να σταματησει να κατεβαινει γιατι κανω close connection και μετα απο λιγο ξανακατεβαινει.Ευχαριστω πολυ.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Εγώ κάνω Close Connection και μετά Remove user from queue και δεν μου το ξαναβγάζει. Τώρα το δικό μου ερώτημα: Τι πρέπει να κανω για να γίνω ένας active user;
traianos Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Αν πας στην σελιδα http://angelos0.no-ip.info/ μαλλον θα βρεις λυση.
madboy Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2005 Ρε παιδια,μπορει καποιος να με βοηθησει;Εκει που φαινονται τα download sto DC++,πως ακυρωνω ενα download εαν θελω,εννοω να μην ξαναεμφανιστει,απλα να διαγραφει και να σταματησει να κατεβαινει γιατι κανω close connection και μετα απο λιγο ξανακατεβαινει.Ευχαριστω πολυ. Αν θυμάμαι καλά κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις Remove from queue ή Remove from list. Επειδή είμαι στον υπολογιστή της δουλειάς και δεν έχω το πρόγραμμα αν δεν δουλευουν αυτές οι επιλογές στείλε μου π.μ. για να το κοιτάξω στο σπίτι.
WaVe Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 traianos pigene sto Download Queue vres to file pou den thes na katevaseis pata deksi klik panw tou k kata Remove k den tha ksanakatevei. Πέτρος Σ. gia na min kanoume to forum chat, ela na me vreis sto angelos0 k tha sou pw analitika.
getty Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Re paidia de mou exei tixei sxedon pote na afiso download to brady sto DC++ kai na to bro teliomeno tin alli mera. Telika oloi kleinoun to pc otan koimounte? Yparxei tropos na eksasfaliso oti to arxeio mou tha katebei kapote kapia stigmi kai den tha peso se kana tourista pou mpike gia 3 ores sto hub kai meta den ksanampike pote (sinithos auto pathaino)?
WaVe Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Auto ginete me 2 tropous. 1os k simadikoteros, epilegoume apo ta Settings - Advanced tin epilogi Automatically search for alternative download location. 2on katevazeis kati apo user pou eisai sigouros oti den vgenei pote ( k nie eiparxoun tetioi users, px egw ).
Πέτρος Σ. Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 traianos pigene sto Download Queue vres to file pou den thes na katevaseis pata deksi klik panw tou k kata Remove k den tha ksanakatevei. Πέτρος Σ. gia na min kanoume to forum chat' date=' ela na me vreis sto angelos0 k tha sou pw analitika.[/quote'] Ti nick exeis. An mporeis ela na me breis tha se perimeno ekei. Eimai o pit.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Τον waVe για να ξέρω πως να τον ψάξω. Εσύ ξέρεις πως θα γίνω active; Αν ξέρεις τότε έλα πές μου εσύ δεν έχω πρόβλημα.
dominant Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 telos to http://www.dcmagnet.com kserei kaneis kanena allo kalo site san kai auto?
traianos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Το μονο που ξερω ειναι η σελιδα που σου εστειλα ποιο πανω που λεει,ολες τις περιπτωσεις και τι να κανεις αν εχεις firewall ή οχι κλπ.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Σε ποιό μέρος της σελίδας δεν μου είπες να πάω όμως. Μου έδωσες το κεντρικό. Τέλος πάντων θα ψάξω και να δουμε αν θα τα καταφέρω.
traianos Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δεξια επανω γραφει "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Active και Passive",εκει περα κατω εχει ενα link,ακουλουθα το και θα σε βγαλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.