dominant Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 vevaia kai kapoia timeout connection me to hub?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Πώς μπορώ να κάνω search κάποιο αρχείο που θέλω να βρώ; π.χ. Red Alert Πώς απο passive που είμαι μπορώ να γίνω active για να πέρνω αρχεία απο όλους; Γιατί όταν πάω να κατεβάσω αρχείο πολλών MB μου λέει No slots available;
jimbrav Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 Δημοσ. 29 Απριλίου 2005 <-O_Arxhgos-> You've been disconnected because the negotiation between your client and the hub took too long *** Disconnected ti simainei ayto? kremaei i grammi toy ote? moy symvainei syxna.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Εγώ πάλι βρήκα απαντήσεις σε όλα μου τα ερωτήματα. Δεν μπορεί κανένας να βάλει έναν περιορισμό στα slots; Ας πούμε ο καθένας να έχει από 20 για να μπορούν όλοι να κατεβάζουν αρχεία από όλους και να μην καθόμαστε να παρακαλάμε τον κάθε άχρηστο να μας δώσει αρχεία. Εγώ ζήτησα χτες από έναν και μου έκανε μια επίθεση που δεν την περίμενα ποτέ. Μιλάω πάντα για το hub που έχει ο aggelos0. Μέσα είμαι ο pit και όποιος θέλει μπορεί να έρθει να πάρει ότι αρχεία γουστάρει και έχω αρκετά slots για να μην βγάλει σε κανέναν No slots available.
ekkli Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 Δημοσ. 30 Απριλίου 2005 ρε πέτρο, τί λες? ακόμα κ τη καλύτερη γραμμή στην ελλάδα αυτή τη στγμή να είχες αν είχες 20 slots ανοιχτα ο καθένας θα έπαιρνε από εσένα με 1 kb/s. το θέμα είναι όχι να δίνεις αλλά, να δίνεις με ικανοποιητική ταχυτητα. κ κάτι άλλο, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι θέλει υπομονή το dc, sorry αν φαίνομαι λίγο απότομος, μόλις ξύπνησα.... :?
Πέτρος Σ. Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Δημοσ. 1 Μαΐου 2005 Όχι ρε καθόλου απότομος αλλά τα έχω πάρει με κάποια άτομα εκεί μέσα που όταν πας και τους ζητάς αρχεία σε ξ3χ3ζ0υν κανονικά. Έτσι εγώ έβαλα 20 slots. Τώρα επειδή βλέπω πως δσεν κατεβάζουν πάνω απο 5 μαζί έχω βάλει 5 slots.
silentpower Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 otan kanei hashing nea arxeia pos ginetai na min mou kollaei olokrliro to pc gia na kanei auti ti douleia?
mohic4n Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 otan kanei hashing nea arxeia pos ginetai na min mou kollaei olokrliro to pc gia na kanei auti ti douleia? Mporeis apo ton Task Manager na ru8miseis to DC++ na katalanalwnei ligoterh isxu, proswrina, apo ton epe3ergasth. Otan teleiwsei balto pali sto normal gia na mhn sou sernetai meta... Allh lush einai na mhn bazeis na kanei polla arxeia tautoxrona alla na ta bazeis siga-siga.
mohic4n Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Όχι ρε καθόλου απότομος αλλά τα έχω πάρει με κάποια άτομα εκεί μέσα που όταν πας και τους ζητάς αρχεία σε ξ3χ3ζ0υν κανονικά. Έτσι εγώ έβαλα 20 slots.Τώρα επειδή βλέπω πως δσεν κατεβάζουν πάνω απο 5 μαζί έχω βάλει 5 slots. Sou para8etw ton odhgo pou egrapsa prin ligo kairo kai 8a ton blepete oloi sas sto kainourgio site tou Angelos0 Hub se ligo kairo. Εδώ είναι οι επίσημες συστάσεις του Hub μας' date=' όπως έχουν διαμορφωθεί από προσωπική εμπειρία. Τα upload slots καλό θα ήταν να ήταν άπειρα αλλά δυστηχώς οι συνδέσεις μας δε το επιτρέπουν. Όσο και να θέλετε να βοηθήσετε στο share (ναι ! υπάρχουν ακόμη τέτοια άτομα) με το να ανεβάσετε τον αριθμό των slots, δυστηχώς δεν βοηθάει πολύ! Πριν παρουσιάσω τις γενικές γραμμές μέσα στις οποίες καλείστε να κινηθείτε, ξοδέψτε λίγο χρόνο να καταλάβετε την λογική των slots. Μια τυπική σύνδεση 512kbps (όπως είναι οι περισσότερες DSL στην Ελλάδα) δίνουν 128kbps upload. Για να μετατρέψετε τα kbps se kb/s αρκεί να διαιρέσετε το 128 με το 8, δλδ: 128/8=16kb/s. 16kb/s είναι το συνολικό upload που μπορείτε να παρέχετε. Αν (όπως δυστηχώς έχει παρατηρηθεί πολλάκις) δώσετε 10 slots με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς, η ταχύτητα του καθενός από αυτούς που κατεβάζουν, θα είναι 1.6kb/s , δλδ εξευτελιστικά αργή! Με την παραπάνω λογική, οι προτεινόμενες ρυθμίσεις με τις οποίες και το donwload σας δεν θα επηρεάζεται για τους γνωστούς λόγους, είναι : Σύνδεση (kbps) ----> Upload slots 56 ------------------ 2 128 ----------------- 3 256 ----------------- 4 - 5 512 ----------------- 8 - 10 T1 ------------------ 15 - 20 T3 ------------------ > 20 Οι συστάσεις μας, αφήνουν περιθώρια για extra slots για τους φίλους και γνωστούς σας. Είναι τυπικά και ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικές ανάγκες ώστε να αυξήσει ή να μειώσει τον αριθμό (Πανεπιστημιακές συνδέσεις, 24/24 χρήστες, modem κλπ, μπορούν να προσεγγίσουν τους περιορισμούς και τα προτερήματα τους με εμπειρία).[/color'] Πέτρος Σ. pisteuw pws an to diabaseis 8a katalabeis giati merikoi exoun 4-7 slot anoixta kai alloi parapanw. Epishs 8a katalabeis kai giati merikoi otan tous zhtounte na anoi3oun slot den dexonte. Bebaia to pws 8a apanthsoun einai allo 8ema kai ekei dusthxws exei na kanei me ton user. Pantws apo thn meria mas (Hub) prospa8oume na kanoume oti to dunaton kalutero perna apo to xeri mas. Gia perissoteres plhrofories rwta mesa sto Hub.
getty Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Εντάξει δε λέω καλό το DC++ αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Εξάλλου εκεί είναι η αληθινή πρόκληση, να μπορείς να βρίσκεις αυτό που θες όταν το θες και φυσικά υπάρχουν και άλλα μέσα εκτός του DC++. Δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να ζητάς extra slots και πολύ περισσότερο να εκνευρίζεσαι όταν ζητάς και δε σου δίνουν.
madboy Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2005 Προφανώς η αναλογία ταχύτητας/slots λαμβάνεται με κριτήριο το upload του εκάστοτε χρήστη. Αρα αφού και η 384 έχει 128 KB upload καλό θα είναι να υπάρχουν 3-4 slots ανοιχτά.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 dc++ 0674 Δεν σας εμφανίζει προβλήματα; Με αρκετά παιδιά που μιλάμε εκεί έχουμε ο καθένας και διαφορετικό πρόβλημα. Γιατί αν έχουμε κάποια άλλη έκδοση θα γίνουμε ban;
WaVe Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 getty to post mou molis ekanes den exei kamia sxesi me to paron topic. Edw eimaste gia na linoume provlimata tou DC++ k oxi gia na to katigoroume i na to epivravevoume. Πέτρος Σ. eimaste edw opws k sto hub gia na lisoume otidipote problima parousiasti ston kathe user. ( ean mporoume fisika )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.