Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
otan kano format pos mporo na kratiso ta favorite hubs kai toys favorite users

Ενας μπακαλιστικος αλλα απλος τροπος ειναι να εχει κρατησει τον φακελο εγκαταστασης του προγραμματος και μετα το format να εγκαταστησεις το προγραμμα παλι και μετα να κανεις αντιγραφη -επικοληση τον αρχικο φακελο εκει που εχει εγκατασταθει το προγραμμα.

Αλλος τροπος ειναι με διαφορα προγραμματα ππου κρατανε backup.Εγω χρησιμοποιω το e-backup

:) :) :)

Δημοσ.
ekkli' date='

an tou exeis orisei na ta krataei apo ta settings-> logs tote nai[/quote']

πειράζει αν δεν του ορίσω φάκελο κ φορμά αρχείου?

αλήθεια τι εννοεί φορμά αρχείου? θέλει πχ txt εκείνο το πεδίο?

Δημοσ.
Wave,[/b'] an valo -automatically search for alternative download location- kai katevazo kapio album tote tha arxizei na katevazei kamia 50aria+ filelists.

είναι μια επιλογή που λέει: Automatically match queue for autosearch hits.

Απενεργοποίησέ την για να σταματήσει να κατεβαζει λίστες ;-)

Και καλύτερα να το ψάξεις κι άλλο το dc γιατί θέλει ψάξιμο, έχει πολλές επιλογες δεν είναι καζαα... :grin:

Δημοσ.

εκτος αν εχεις βαλει απειρα μπ3 για κατεβασμα (οπου τοτε το search for alternatives kanei spam sto hub) δεν υπαρχει αλλος λογος να το απενεργοποιησεις αφου μονο πηγες θα σου προσθετει.

υγ. εκτος αν εχεις 56αρι η ισδν οπου η ταχυτητα απο τις λιστες σου τρωει bandwidth αξιας

Δημοσ.

Εγκατέστησα την καινούρια έκδοση του DC++ και το Norton δεν με αφηνεί να κάνω τίποτα.

Όλο μου βγάζει το παράθυρο για Worm και πατάω permit και μου το ξαναβγαζει μετά από λίγο.

HELP

Δημοσ.

Fan an kai den exw twra pia norton antivirus aposo thimame,pige norton antivirus options,internet worm protection ,program control,epelekse to dc kai kane remove,etsi den tha se ksanaenoxlisei.To idio isxeiei kai gia alla progs opws skype klp.

Δημοσ.
Δεν κόβονται τα transfers όταν φεύγει κάποιος από το hub...

εκτος αν καποιος εχει επιλεξει να κοβοντε οταν καποιος βγαινει offline απο τα advanced settings tou dc++.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...