Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις ρυθμίσεις του dc++ βάζεις την εξωτερική(ή domain name αν έχεις τέτοιο)

ευχαριστω, το ρωταω γιατι το dc ειναι με τις ωρες του...Ποτε δουλευει ,πότε όχι ,ακομα και όταν η external ειναι η σωστη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαίρετε.

Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας (τι άλλο; ) το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το DC++

Εγκατέστησα μετά από καιρό το DC, για να επανέλθω στο "σπορ" του p2p.

Εδώ και μέρες προσπαθώ να κάνω τον client (DC++ 0.7091) να λειτουργήσει και να συνδεθεί, αλλά εις μάτην.

Έχω διαβάσει τις ατελείωτες σελίδες από Google κλπ σχετικές με το πρόβλημα που φαίνεται να ονομάζεται "The requested address is not valid in its context"...

Αρχικά το πήγα σιγά-σιγά με το Help του DC++

στο UPnP test του Gillespie στα tests 7&8 κάνει Fail, παρ'όλο που δοκίμασα όλες τις πιθανές "λύσεις" που αναφέρει εδώ.

Βάζοντας χειροκίνητα την IP στο DC++ (πραγματική και no-ip) καθώς και την port που έχω επιλέξει, δεν είχα κανένα αποτέλεσμα.

Έχω δημιουργήσει Rules (TCP/UDP) στο Firewall του Router για την IP μου, όπως και στο Zonealarm.

Στο canyouseeme.org δεν είχα κανένα αποτέλεσμα, μόνο timeouts.

Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι στο DC, δεν φαίνεται καν να προσπαθεί να συνδεθεί ή κάτι τέτοιο, δεν γράφει απολύτως τίποτα.

Το configuration αναφορικά με το net είναι:

Η onboard θύρα δικτύου της M/B Albatron K18D Pro

Firewall: Zone Alarm 8.0.020

Router: Zyxel Prestige 661H-63/67

Όποια άλλη πληροφορία χρειάζεστε, πείτε μου.

Απλά να αναφέρω ότι το πρόβλημα λύθηκε με νέα εγκατάσταση από νέα version των XP, και όπως πολλά δείχνουν, τα προβλήματα στη σύνδεση οφείλονταν με κάποιο τρόπο στην προηγούμενη -προβληματική- εγκατάσταση τους.

Όλα ΟΚ

(for now)

:P

Δημοσ.

ρε παιδια ημουν παλια πολυ ενεργος στο dc++ κατεβαζα φουλ. το αφησα για κανα χρονο και ειπα παλι να ξαναασχοληθω. ειμαι κανονικα active κανονικα μετη σωστη ιπ κτλ αλλα δε κανει με τιποτα search το ρημαδι. μεχρι και το noip ειχα βαλει για να μην αλλαζω συνεχεια την ιπ καποτε δουλευαν ολα τελεια τωρα ουτε σεαρch de mporv na kanv.ξερετε τι φταιει?

Δημοσ.

κανα hub με new Mp3 house,electro,tech,ktl?

νομιζω οτι το dc επεσε πολυ..

ψαχνω k Δεν βρισκω π.χ. Nirvana - Smells like teen spirit (Alex Gaudino Remix

Lenny Kravitz - Are you gonna go my way (Laidback Luke Rmx

Δημοσ.

Επειδή το συγκεκριμένο topic χρησιμοποιήθηκε συχνά στο παρελθόν και εξακολουθεί απ' ό,τι βλέπω να χρησιμοποιείται ως «πάτημα» για μηνύματα που είτε με άμεσο είτε με πιο έμμεσο τρόπο δε συμφωνούν με τους Όρους Χρήσης και την πολιτική του Insomnia, αποφάσισα (σε συνεννόηση και με τη Διεύθυνση του forum) να κλειδωθεί και να αναιρεθεί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα το sticky status του.

Όσοι έχουν απορίες σχετικές με DC clients γενικότερα ή τον DC++ client συγκεκριμένα ή έχουν τη διάθεση και τις γνώσεις να απαντούν σε αυτές (και μόνο σε αυτές, όχι π.χ. συζήτηση περί hubs που διανέμουν παράνομο περιεχόμενο), μπορούν να ανοίξουν ένα νέο thread με σχετικό, generic τίτλο. Αν υπάρξει συμμετοχή και ενδιαφέρον με παράλληλη τήρηση στο ακέραιο των Όρων Χρήσης, μπορούμε να εξετάσουμε πάλι το ενδεχόμενο να γίνει sticky.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...