funbreaker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις έβαλα το τελευταίο DC++ , το 0.791. Όρισα files για τα downloads και όρισα 5GB share, έβαλα και την IP μου έβαλα 1412 στα TCP και UDP, απενεργοποίησα το firewall (έχω το kaspersky internet security 7.0.0.117, προσωρινά, μετά θα ψάξω τις ρυθμίσεις του) και συνδέθηκα με το ellhnadiko.dchub.biz:5555. Πήγα να κάνω αναζήτηση αλλά δεν λειτουργεί. Τι φταίει?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είπες αν έκανες τίποτα στο ρούτερ.
funbreaker Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είπες αν έκανες τίποτα στο ρούτερ. modem έχω. Τελικά κάνει search και κατεβάζει. Τώρα έχω να ρυθμίσω το kaspersky για να έχω και firewall. EDIT : Δεν βγάζω και πολύ άκρη. Καμιά βοήθεια? EDIT2: Έκανα αυτό τελικά : >settings-->firewall-->settings-->add-->browse-->(επιλογη DC++)-->edit στο DC++ -->templete-->allow all-->ok,ok,aply Τώρα δουλεύει κανονικά, όμως αναρωτιέμαι αν υποβάθμισα την ασφάλεια μου. EDIT3: Επίσης πάει λίγο σαν κότα. Τυχαίο είναι η μπορεί να φταίει κάποια ρύθμισή μου?
kostakiss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια δε μπορω να κατεβασω απο τ dc++..ανοιξα udp & dcp τις πορτες 1412..με τη σωστη διευθυνση ΙΡ..ειναι σωστη και στο dc++..απενεργοποιησα και το kaspersky internet security και τπτ.. ΥΣ: δοκιμασα και με την 0.674..
WaVe Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια δε μπορω να κατεβασω απο τ dc++..ανοιξα udp & dcp τις πορτες 1412..με τη σωστη διευθυνση ΙΡ..ειναι σωστη και στο dc++..απενεργοποιησα και το kaspersky internet security και τπτ..ΥΣ: δοκιμασα και με την 0.674.. Αρχικά βάζεις την local ip ? (πχ 192.168.1.2) ?? Έχεις ρύθμιση στο network places να έχει αυτή την ip το pc σου?
kostakiss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 αν εννοεις να εχω ρυθμισει να ανοιξω την αναλογη ip απο την εκτελεση-ipconfig και να χω την ιδια στο ρουτερ ,ναι το χω κανει!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 funbreaker η ταχύτητα εξαρτάται από τη πηγή,και ελάχιστα από τις ρυθμίσεις σου. kostakiss δώσε περισσότερες πληροφορίες..
kostakiss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 οσον αφορα το ρουτερ εχω ανοιξει με τη σωστη διευθυνση ΙΡ (192.198.1.4) τις πορτες udp&tcp για το dc++ οσον αφορα το dc++ οι ρυθμισεις συνδεσεις ειναι σωστες! εχω επιλεξει το τειχος προστασιας με upnp εχω πληκτρολογισει τις σωστες θυρες tcp&udp (1412) η εξωτερικη ip ειναι η σωστη οσον αφορα το pc εχω απενεργοποιησει το kaspersky internet security και παρολα αυτα ενω μου βγαζει αποτελεσματα στην αναζητηση,δεν κατεβαινει το αρχειο μενει στο ' γινεται συνδεση- ΥΣ: οι αλλοι χρηστες κατεβαζουν κανονικα απο μενα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Σου έστειλα pm στο hub αλλά βγήκες. Μόνο το Kaspersky έχεις για firewall?Των Win το έχεις off?
kostakiss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 δεν το ειδα..σορρυ! ναι των win ειναι απενεργοποιημενο! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** @_BASSstarlet_ ??
kostakiss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 τελικα εκανα ενα καθαρισμο με το CCleaner..και ολα καλα μετα..λιγο περιεργο αλλα ευτυχως ολα οκ τωρα!
alipkok Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ερωτηση:χρονια χρηστης του dc++, πολυ ευχαριστημενος θα ηθελα να ρωτησω κατι.Η ip σαν active user ειναι η external ή η εσωτερική του lan μου.Παρεπιπτοντως έχω καρφωτές τις ip στα tcp/ip settings.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Στις ρυθμίσεις του dc++ βάζεις την εξωτερική(ή domain name αν έχεις τέτοιο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.