Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά και συγνώμη αν το εχετε πει αυτο που θα ρωτησω στις προηγουμενες σελιδες του θεματος αλλα ειναι παρα πολλες και δεν αντεξα να τις διαβασω ολες. :o

Κατεβασα το dc++ 0.691 και ανοιξα στο ρουτερ μου δυο port . Ενα TCP 1412 και ενα UDP 1412..πρωτη ερωτηση: μηπως αντι να ανοιξω 2 port επρεπε να επιλεξω το TCP/UDP και να βαλω 1412??

Εν τω μεταξυ στις ρυθμισεις του dc++ εχω επιλεξει direct connection και εχω βαλει στα port διπλα το 1412.. εχω κανει σωστα??

Παρ'ολα αυτα ομως δεν μου κατεβαζει καμμια hublist και σε οποιο hub προσπαθω να συνδεθω χειροκινητα μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη η διευθυνση!!

Αν μπορειτε σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι εχω μπερδευτει πολυ!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!! :-)

Δημοσ.

Ναι εχω βαλει το εσωτερικο ip , 192.168.1.2 αυτο εχω βαλει..οπως το εχω βαλει και για το utorrent το οποιο μου δουλευει κανονικα.

Firewall εχω αυτο που εχει το Kaspersky αλλα να σου πω την αληθεια το εχω στο allow all.. λαθος το ξερω αλλα δεν γνωριζω πως βαζεις στις εξαιρεσεις διαφορα προγραμματα..να μην τα μπλοκαρει δλδ.

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ απο χθες οταν παω να συνδεθω στο hub angelos μου βγαζει αυτο :

"Απέτυχε μια προσπάθεια σύνδεσης, επειδή ο συνδεδεμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίθηκε κανονικά μετά από ένα χρονικό διάστημα, ή η σύνδεση που είχε δημιουργηθεί απέτυχε, επειδή ο συνδεδεμένος κεντρικός υπολογιστής δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί."

Και στο hub του Dark Angel μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη η διευθυνση!! Ποιες ειναι ρε παιδια οι διευθυνσεις τους μηπως τις βαζω λαθος?

Ας βοηθησει καποιος δηλαδη...εχουν σπασει τα νευρα μου με αυτο το πραγμα!! :cry:

Δημοσ.

Λάθος διευθυνση ειχα τελικα.. μπηκα κανονικα με αυτη που μου εδωσες! :-D

Ειναι ευκολο να μου πειτε ποια διευθυνση εχει και το angelos0 ή να μου δωσετε διευθυνσεις απο ελληνικα hub γιατι δεν ξερω?

Δημοσ.

παιδια καλησπέρα. καινουριος στην παρέα σας. αποφάσισα να μπω κανοντας googling για ένα πρόβλημα που μου παρουσίασε το DC++. είχα πολύ καιρό να μπω και σήμερα που το προσπάθησα συνέβη το περίεργο για μένα να γίνεται upload από μένα , αλλά εγώ δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση, ουτε να κατεβάσω τίποτα από κάποιον συνδεδεμένο χρήστη (τους οποίους μου τους εμφανίζει) any idea?????

Δημοσ.

αυτό που έχει αλλάξει είναι η συνδεση μου. από 1024 και usb modem σε 4096 και modem-router ενσύρματο conn-x. αν μπορεις να δώσεις καμμια σαφή οδηγία, γιατι από τότε που το έβαλα (3 χρόνια) δεν έχω ξανακουμπήσει τις ρυθμίσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...