Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά μετά από τόσα χρόνια, πρώτη φορά βλέπω all download slots taken με 0 (unlimited) στις ρυθμίσεις.

Και το βγάζει συνέχεια.

Καμιά ιδέα;

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσπαθώ να βρω κάποιο πρόγραμμα για να συνδεθώ μεσω imac.

δοκίμασα το shakespeer αλλα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τον προηγούμενο χρήστη (σχετικά με τα tag ).

Που μπορώ να κατεβάσω κάποια έκδοση που να λειτουργεί;

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά μετά από τόσα χρόνια, πρώτη φορά βλέπω all download slots taken με 0 (unlimited) στις ρυθμίσεις.

Και το βγάζει συνέχεια.

Καμιά ιδέα;

Tην έκδοση 0.699 έχεις;

προσπαθώ να βρω κάποιο πρόγραμμα για να συνδεθώ μεσω imac.

δοκίμασα το shakespeer αλλα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με τον προηγούμενο χρήστη (σχετικά με τα tag ).

Που μπορώ να κατεβάσω κάποια έκδοση που να λειτουργεί;

Βάλε Windows :lol:

Δημοσ.
αν το menu σου είναι σαν αυτό τις φωτογραφίας δες εδώ είναι άλλο router αλλά ίδιο menu.

κι ετσι το κανα..τιποτα..πφ ,με εχει κουρασει το θεμα!

ενω βγαζει αποτελεσματα στην αναζητηση,μετα δεν κατεβαζει τπτ..λεει γινεται συνδεση κτλ..

το limewire ουτε που συνδεεται..

καλα που χω και το rapidshare!!!:shock:

Δημοσ.

το απενεργοποιησα..παλι τα ιδια..αφου πριν μερικες μερες κατεβαζε κανονικα τι εγινε τωρα?πφφφ!

θα κανω κανα ρεσετ το ρουτερ!

Δημοσ.

δε καταλαβαινω τι γινεται..

οπως ειπα πριν δουλευε μονο η αναζητηση..εκανα ρεσετ το ρουτερ,το βαλα στο firewall with unp και κατεβηκαν τα κομματια..τωρα δε βγαζει ομως αποτελεσαμτα στην αναζητηση..:S:S:S:S:S:S

κ δοκιμασα παλι απο το μενου τις επιλογες,τιποτα!

Δημοσ.
Error: I could not see your service on 79.103.180.3 on port (1412)

Reason: Connection refused

ενω τις εχω ανοιχτες αυτη τη στιγμη..απο το interface του ρουτερ..

Δημοσ.

μπορεί να τις έχεις ανοιχτές από στο router σου αλλά κατά πάσα πιθανότητα κοιτάνε σε λάθος ip.

Έλεγξε την ip που έχει το pc σου.

Δημοσ.

για να δω ποια ΙΡ θελει για το dc++ που κοιταω?

την ΙΡ του υπολογιστη αν αλλαξει το βλεπω κατα τη συνδεση του στην αρχη οποτε αυτο το ενδεχομενο το αποκλειω!

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει.

Ο sneaky σου λέει για το IP ADDRESS που βάζεις στο router όταν ανοίγεις τα ports.

Αυτό που βλέπεις όταν μπαίνεις σε hub είναι το εξωτερικό, και δεν έχει σχέση με τις ρυθμίσεις του router.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν από μερικές μέρες απέκτησα ένα καινούργιο pc και εγκατέστησα την έκδοση 0.707 και ενώ το λειτουργούσα με την επιλογή Τείχος προστασίας με UPnP, σήμερα όταν το έτρεξα μου εμφάνισε το μήνυμα ''Αποτυχία δημιουργίας δρομολογήσεων θύρας. Ρυθμίστε το NAT χειροκίνητα.''. Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που εννοεί ως ΝΑΤ και δεν θυμάμαι να έχω αλλάξει κάτι σε ρυθμίσεις του DC. Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό; Να σημειώσω ότι έχω Vista ως λειτουργικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...