sneaky Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 τι εννοείς έχεις δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές? για να γίνεις active κάνεις 3 απλά πραγματάκια: ανοίγεις ports στο router σου, ρυθμίζεις τα settings του dc (settings - connection settings "ip - ports") και κάνεις allow trust το dc σε ό,τι firewall έχεις. για να δεις πως γίνονται ρίξε μια ματιά εδώ
CompHeller Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω τι να πώ φίλε μου!! Όντως είναι 3 απλά πραγματάκια αλλα εμένα πάλι δεν μου δουλεύει!! Έχω φάει το google, έχω βγάλει εντελώς το firewall και των windows και το comodo, έχω ανοίξει πόρτα στο d-link, έχω settarei το DC και το πρόβλημα παραμένει.
sneaky Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 εφόσον λες πως τα έχεις κάνει όλα σωστά για ρίξε μια ματιά εδώ να δεις αν όντος τα ports σου είναι ok. Αν σου βγάλει error σημαίνει πως κάτι κόβει τα ports σου.
CompHeller Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Success: I can see your service on ******** on port (*****) Your ISP is not blocking port ***** :( (Αντί να χαίρομαι)
sneaky Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 πόσο share έχεις στο hub που δεν μπορείς να κάνεις search & download?
Lioner Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Mπορώ να γίνω active member μόνο εάν έχω static IP? Αν εχω Dynamic δεν μπορω να γίνω? Και επίσης αν κάνω No-ip η DyDNS μπορώ να γίνω active member χρησιμοποιώντας το host αντι για IP? Και κάτι τελευταίο, αν γίνω active member τι θα αλλάξει? τι διαφορά έχει με τον passive member? Ευχαριστώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Εννοείται ότι μπορείς να γίνεις και με dynamic..Αυτό το σκοπό έχουν υπηρεσίες τύπου No-Ip και DynDNS. Tο μειονέκτημα του να είσαι passive είναι πως βλέπεις τα αρχεία μόνο των active.Οπότε αν σε ένα hub υπάρχουν ας πούμε 20% passive,απλά αυτοί δεν ανταλλάσουν αρχεία μεταξύ τους..
@LF@147 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 ρε παιδια εμπαινε κανενας στο purehousemusic???? Δεν υπαρχει πλεον ουτε στην public hub list....ξερει κανενας τιποτα?
kage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 λοιπον εχω την 0.699 παρατηρω οτι μερικοι κανουν download κ δειχνει οτι το κατεβαζουν συνεχεια...δηλ συμπληρωνει 100% κ μετα ξαναγυρνα στο 50% ας πουμε κ συνεχιζει... τι εγινε χασατε το password κ αλλαξατε ip sto darkangel?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 λοιπον εχω την 0.699 παρατηρω οτι μερικοι κανουν download κ δειχνει οτι το κατεβαζουν συνεχεια...δηλ συμπληρωνει 100% κ μετα ξαναγυρνα στο 50% ας πουμε κ συνεχιζει... Μάλλον πρόκειται για multipeer clients. τι εγινε χασατε το password κ αλλαξατε ip sto darkangel? http://dc.dark-angel.gr/
FaNhS_ThE_GrEaT Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 ρε παιδια δωστε καμια οδηγια για το πως στηνεις ενα hub!
kostakiss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 παιδια εχω το dlink DSL-2640B .. για ανοιγμα πορτων για dc++ καποιος μπορει να με βοηθησει?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dlink/DSL-2640B/Utorrent.htm
kostakiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 βρηκα και για το dc++ στο portforward.com απλα ειναι διαφορετικα τα πραματα,οι οδηγιες και δεν μπορω να βρω μια ακρη..
sneaky Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αν το menu σου είναι σαν αυτό τις φωτογραφίας δες εδώ είναι άλλο router αλλά ίδιο menu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.