Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εννοείς έχεις δοκιμάσει πολλές εναλλακτικές?

για να γίνεις active κάνεις 3 απλά πραγματάκια: ανοίγεις ports στο router σου, ρυθμίζεις τα settings του dc (settings - connection settings "ip - ports") και κάνεις allow trust το dc σε ό,τι firewall έχεις.

για να δεις πως γίνονται ρίξε μια ματιά εδώ

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πώ φίλε μου!!

Όντως είναι 3 απλά πραγματάκια αλλα εμένα πάλι δεν μου δουλεύει!!

Έχω φάει το google, έχω βγάλει εντελώς το firewall και των windows και το comodo, έχω ανοίξει πόρτα στο d-link, έχω settarei το DC και το πρόβλημα παραμένει.

Δημοσ.

εφόσον λες πως τα έχεις κάνει όλα σωστά για ρίξε μια ματιά εδώ να δεις αν όντος τα ports σου είναι ok.

Αν σου βγάλει error σημαίνει πως κάτι κόβει τα ports σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mπορώ να γίνω active member μόνο εάν έχω static IP? Αν εχω Dynamic δεν μπορω να γίνω? Και επίσης αν κάνω No-ip η DyDNS μπορώ να γίνω active member χρησιμοποιώντας το host αντι για IP? Και κάτι τελευταίο, αν γίνω active member τι θα αλλάξει? τι διαφορά έχει με τον passive member?

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Εννοείται ότι μπορείς να γίνεις και με dynamic..Αυτό το σκοπό έχουν υπηρεσίες τύπου No-Ip και DynDNS.

Tο μειονέκτημα του να είσαι passive είναι πως βλέπεις τα αρχεία μόνο των active.Οπότε αν σε ένα hub υπάρχουν ας πούμε 20% passive,απλά αυτοί δεν ανταλλάσουν αρχεία μεταξύ τους..

Δημοσ.

λοιπον εχω την 0.699 παρατηρω οτι μερικοι κανουν download κ δειχνει οτι το κατεβαζουν συνεχεια...δηλ συμπληρωνει 100% κ μετα ξαναγυρνα στο 50% ας πουμε κ συνεχιζει...

τι εγινε χασατε το password κ αλλαξατε ip sto darkangel?

Δημοσ.
λοιπον εχω την 0.699 παρατηρω οτι μερικοι κανουν download κ δειχνει οτι το κατεβαζουν συνεχεια...δηλ συμπληρωνει 100% κ μετα ξαναγυρνα στο 50% ας πουμε κ συνεχιζει...

Μάλλον πρόκειται για multipeer clients.

τι εγινε χασατε το password κ αλλαξατε ip sto darkangel?

http://dc.dark-angel.gr/

Δημοσ.

βρηκα και για το dc++ στο portforward.com απλα ειναι διαφορετικα τα πραματα,οι οδηγιες και δεν μπορω να βρω μια ακρη..

screenhunter01sep032111tg2.th.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...