sneaky Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 από καιρό λέμε πως η address άλλαξε: dark-angel-hub.no-ip.info - dark-angel.dyndns.info. Κράτα και τις δυο.
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αυτα τα names εβαλα στα favorites αποταν αλλαξαν, οταν δεν τα ειχα βαλει παλια(γιατι μονος σου το λες οτι αλλαξαν πριν κανα 2μηνο δεν ξερω γω ποσο, εγω σου λεω οτι μεχρι προχθες εμπαινα) μου εβγαζε οτι could not connect, wrong IP ή κατι τετοιο. Αλλαξε κατι σε ΙΡ ή DNS απο προχθες? edit: Για καποιο μυστηριο λογω αλλαζωντας στα favorites απο Ιp σε url παιζωντας μονο με DNS μπηκα. Μου κανει εντυπωση γιατι οπως ειπα αυτο το ονομα ειχα δωσει απλα ειχα βαλει και την IP που υπηρχε στο σαιτ. Ενιγουει, αφου λυθηκε...
laptopforum Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 από καιρό λέμε πως η address άλλαξε: dark-angel-hub.no-ip.info - dark-angel.dyndns.info. Κράτα και τις δυο. δηλαδη εαν δεν δουλευει η πρωτη να βαλω την δευτερη η υπαρχει καποιο κολπο να υπραχουν και οι δυο μαζι ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Mπαίνεις και στις δυό διευθύνσεις, και τις προσθέτεις στις φαβορίτες.
Bakxos Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 παιδια δεν μπορωνα μπω στο dark-angel-hub.no-ip.info τι γινεται μηπως συμβαινει κατι? καποιο αλλο εναλακτικο? ευχαριστω ουτε το hub list δεν μπορω να τι γινεται?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 παιδια δεν μπορωνα μπω στο dark-angel-hub.no-ip.info τι γινεται μηπως συμβαινει κατι?καποιο αλλο εναλακτικο? ευχαριστω ουτε το hub list δεν μπορω να τι γινεται? dark-angel-hub.no-ip.info ή dark-angel.dyndns.info
BladeRunner Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Παιδια,μηπως ξερετε καποιο καλο hub για music video clips? Θα σας ημουν υποχρεος αδερφια.
csaueb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 ποια θεωρούνται τα καλυτερα ελληνικα hubs και ποια τα καλυτερα για ξενη μουσικη και καινουρια κομματια; Ευχαριστω
zoomanakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Εχω το DC++0,698 και ενω δεν ειχα προβλημα μου βγαζει σημερα '''Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία σύνδεσης, επειδή ο υπολογιστής προορισμού την απέρριψε ενεργά.''''' Τι συμβαινει . Μηπως το αντιβαριους το καινουριο που εβαλα???? Σας ευχαριστω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Μάλλον το hub που προσπαθείς να συνδεθείς,είναι down.
zoomanakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ΟΛΑ ΤΑ hub βγαζουν το ιδιο μηνυμα *** Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία σύνδεσης, επειδή ο υπολογιστής προορισμού την απέρριψε ενεργά.***
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Βάλε Off τυχόν firewall που έχεις,μήπως είναι εκεί το πρόβλημα.
alipkok Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Μια ερώτηση.Εχω 2 pc που συνδεονται απο κοινου ενσυρματα στο router(level1-wbr3460A).Το ενα εχει IP 192.168.0.2 και το αλλο 192.168.0.3.Το μεν ενα συνδεεται κανονικά σαν active στο dc το αλλο αρνειται πεισματικα .Και στα 2 pc εχω xp sp2 και για τα 2 εχω κάνει ακριβως ίδιες,για καθε ip, ρυθμισεις για port forwarding ωστόσο το αποτελεσμα ειναι το ίδιο.Ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω ή εχω λάθος;Πρέπει να κάνω κάτι στο DC++ αναφορικά με την internal IPτου 2ου PC? Ευχαριστώ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 To ένα pc πρέπει να έχει διαφορετικά ports από το άλλο ανοιχτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.