Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

#Droidlock

#Οσοι εχετε otenet provider εχετε σβησει την προσθετη ασφαλεια της εταιριας ( το firewall που εχει στην ιστοσελιδα my.otenet.gr ) ;

Ωπα ! Που το βρίσκω αυτό; Ψάχνω στις επιλογές του my otenet, αλλά δεν το εντοπίζω.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια μου εχει δωσει ο αδερφος μου ενα προγραμματακι για να δουλευει σωστα το dc++ στα XP, το DU Super Controller. Στα vista μου ειπε να μην το βαλω. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο για τα vista που μπορω να χρησιμοποιησω?

Δημοσ.
Λοιπον , port forwarding στο speetouch 585 v6 ( 1412 tcp - utp ) , εξαιρεση στο firewall των windows το dc++ μαζι με τις συγκεκριμενες θυρες , εξωτερικη ip , Firewall with manual port forwarding . Οσοι εχετε otenet provider εχετε σβησει την προσθετη ασφαλεια της εταιριας ( το firewall που εχει στην ιστοσελιδα my.otenet.gr ) ;Ειμαι active user δηλαδη και αποτελεσματα υπαρχουν και κατεβαζει λιστες απο χρηστες. Η εκδοση dc++ ειναι 0.699 , επισης εχω απενεργοποιησει και το firewall του router αλλα παλι τα ιδια οπως και σε passive mode. Το upnp ειναι απενεργοποιημενο απο το router.Εχω κανει και αλλαγη στα ports αλλα η ταχυτητα ειναι η ιδια , μηπως μεσω wireless θελει καποια ρυθμιση;

λογικα εφοσον εχεις κανει την αλλαγη στα ports απο τις ρυθμισεις του router (υποθετω εννοεις οτι ανοιξες την πορτα),τοτε δεν φταιει το wireless,γιατι παιρνει τις ρυθμισεις του router οπως τις διαμορφωσες ηδη..

Δημοσ.
Παιδια ξέρετε γιατί δν μπορώ να συνδεθώ στο hub aggelos ?? Πιστεύω θα έχουν πολλοί την ίδια απορία !

και εγω μια απο τα ιδια

Δημοσ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ACTIVE [ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ]

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΒΔΕΣΗ [ΕΒΑΛΑ 8αρα ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΔΕΜ-ΡΟΥΤΕΡ ]

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ????

Δημοσ.

Στις άκυρες ερωτήσεις, η καταληλότερες απαντήσεις είναι οι άκυρες. Οταν κάποιος μπαίνει και ρωτάει κάτι που έχει αναλυθει εκτενώς σε προηγούμενα πόστ, και χωρίς να κάνει ενα search ρωτάει... το πιθανότερο είναι να λάβει άκυρη απάντηση.

Δημοσ.

καλησπερα και απο εμενα θα ηθελα αν μπορει καποιος εστω και μεσω pm να μου στειλει καποιες hublist γιατι δεν μπορω να συνδεθω και προσπαθω να γινω αctive:-):-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

να ρωτισω κατι

υπαρχει περιπτωση η vivody να κοβει τις συνδεσει για το dc++ ? δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα και με ολα τα firewall κατευασμενα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...