alfa457 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 #Droidlock #Οσοι εχετε otenet provider εχετε σβησει την προσθετη ασφαλεια της εταιριας ( το firewall που εχει στην ιστοσελιδα my.otenet.gr ) ; Ωπα ! Που το βρίσκω αυτό; Ψάχνω στις επιλογές του my otenet, αλλά δεν το εντοπίζω.
Amapola Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Παιδια μου εχει δωσει ο αδερφος μου ενα προγραμματακι για να δουλευει σωστα το dc++ στα XP, το DU Super Controller. Στα vista μου ειπε να μην το βαλω. Υπαρχει καποιο αντιστοιχο για τα vista που μπορω να χρησιμοποιησω?
coultoir Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2008 Λοιπον , port forwarding στο speetouch 585 v6 ( 1412 tcp - utp ) , εξαιρεση στο firewall των windows το dc++ μαζι με τις συγκεκριμενες θυρες , εξωτερικη ip , Firewall with manual port forwarding . Οσοι εχετε otenet provider εχετε σβησει την προσθετη ασφαλεια της εταιριας ( το firewall που εχει στην ιστοσελιδα my.otenet.gr ) ;Ειμαι active user δηλαδη και αποτελεσματα υπαρχουν και κατεβαζει λιστες απο χρηστες. Η εκδοση dc++ ειναι 0.699 , επισης εχω απενεργοποιησει και το firewall του router αλλα παλι τα ιδια οπως και σε passive mode. Το upnp ειναι απενεργοποιημενο απο το router.Εχω κανει και αλλαγη στα ports αλλα η ταχυτητα ειναι η ιδια , μηπως μεσω wireless θελει καποια ρυθμιση; λογικα εφοσον εχεις κανει την αλλαγη στα ports απο τις ρυθμισεις του router (υποθετω εννοεις οτι ανοιξες την πορτα),τοτε δεν φταιει το wireless,γιατι παιρνει τις ρυθμισεις του router οπως τις διαμορφωσες ηδη..
Dimitris_il_mix Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Παιδια ξέρετε γιατί δν μπορώ να συνδεθώ στο hub aggelos ?? Πιστεύω θα έχουν πολλοί την ίδια απορία !
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Παιδια ξέρετε γιατί δν μπορώ να συνδεθώ στο hub aggelos ?? Πιστεύω θα έχουν πολλοί την ίδια απορία ! και εγω μια απο τα ιδια
poscaman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 http://www.angelos.gr/index1.html τι ακυρο λινκ ηταν αυτο?? http://www.angelos0.com/ αυτο ειναι το επισημο site
zoomanakos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ACTIVE [ΠΡΩΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ] ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΣΥΒΔΕΣΗ [ΕΒΑΛΑ 8αρα ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΜΟΔΕΜ-ΡΟΥΤΕΡ ] ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ????
spirosg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2008 Στις άκυρες ερωτήσεις, η καταληλότερες απαντήσεις είναι οι άκυρες. Οταν κάποιος μπαίνει και ρωτάει κάτι που έχει αναλυθει εκτενώς σε προηγούμενα πόστ, και χωρίς να κάνει ενα search ρωτάει... το πιθανότερο είναι να λάβει άκυρη απάντηση.
xdecos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα και απο εμενα θα ηθελα αν μπορει καποιος εστω και μεσω pm να μου στειλει καποιες hublist γιατι δεν μπορω να συνδεθω και προσπαθω να γινω αctive:-)
Papi13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δεν έχω download speed!Το maximum που πιάνω είναι 1kb/s...Kάποιος τα φώτα του?:|
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 να ρωτισω κατι υπαρχει περιπτωση η vivody να κοβει τις συνδεσει για το dc++ ? δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα και με ολα τα firewall κατευασμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.