Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια δεν ξερω αν εγινε θαυμα αλλα επειδη παρατηρησα ελαχιστα ντισκονεκτ με το απεξ, ειπα να ξαναδοκιμασο και το οριτζιναλ dc++, ολος περιεργος ειμαι σε καμια 10ρια hub για 1 ωρα χωρις το παραμικρο ντισκονεκτ. Βεβαια το προβλημα τωρα ειναι οτι τα περισοτερα κοματια κατεβενουν με 2-3κ! Ισως φταει και οτι τα κοματια που εχουν μεινει στην λιστα μου ειναι με λιγους χρηστες και σπανια, χμμμ μερικα ξεκινανε με κανα 15ρι κ/σεκ, αλλα δεν μενουν πολυ εκει

Παντος η δουλεια μυριζε προβλημα οτενετ. Μακαρι να λυθηκε. Εχω τρελαθει και να περιμενο την αναβαθμιση απο 2 σε 8ρα, 2,5 βδομαδες εκανα αιτηση και ακομα τιποτα, τους εχο παρει τηλεφονο 4 φορες ολο απο μερα σε μερα μου λενε.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

# sneaky

Σωστά πρέπει να είναι. Active με εμφανίζει το Apex αλλά search δεν κάνει.

Θα ρίξω πάλι μια ματιά στις ρυθμίσεις του firewall και του speedtouch 536v6, αλλά απ' ότι είδα και στο site του apex τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και εκεί.

Θα ψάξω κι άλλο.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εδω και κανα 2 μήνες κανω search στο dc σε οποιοδήποτε hub και δεν μου βγαζει κανένα αποτέλεσμα.Εχω το revconnect 0,699 και έχω ανοιξει κανονικά τα ports στο modem μου σύμφωνα και με τις οδηγίες που βρήκα στο site του dark angel.Στα hubs συνδέεται κανονικά βλέπω users κτλ. και δεν μου κάνει disconnect.Αν μπορεί κάποιος ας μου κάνει ενα print screen απο τα connection settings μήπως εχω κάνει εκεί καμια πατάτα.Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ας βοηθήσει.Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
# sneaky

Σωστά πρέπει να είναι. Active με εμφανίζει το Apex αλλά search δεν κάνει.

Θα ρίξω πάλι μια ματιά στις ρυθμίσεις του firewall και του speedtouch 536v6, αλλά απ' ότι είδα και στο site του apex τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και εκεί.

Θα ψάξω κι άλλο.

Ευχαριστώ

Δηλ. εννοείς πως είναι bug του Apexdc? η απλά έτυχε και άλλοι με apex να έχουν το ίδιο προβ?

Το ότι στο tag του apex φαίνεσαι σαν active δε σημαίνει πως είσαι κιόλας. Δες την ip του υπολογιστή σου μήπως άλλαξε αυτή.

Εδω και κανα 2 μήνες κανω search στο dc σε οποιοδήποτε hub και δεν μου βγαζει κανένα αποτέλεσμα.Εχω το revconnect 0,699 και έχω ανοιξει κανονικά τα ports στο modem μου σύμφωνα και με τις οδηγίες που βρήκα στο site του dark angel.Στα hubs συνδέεται κανονικά βλέπω users κτλ. και δεν μου κάνει disconnect.Αν μπορεί κάποιος ας μου κάνει ενα print screen απο τα connection settings μήπως εχω κάνει εκεί καμια πατάτα.Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ας βοηθήσει.Ευχαριστώ!!!

Στα settings του dc βάζεις τα ports που άνοιξες στο router σου και την ip ή κάποιο domain που έχεις (no-ip, dyndns κ.λπ.)

Δες την ip του υπολογιστή σου μήπως άλλαξε αυτή.

Δημοσ.

#sneaky

#Δηλ. εννοείς πως είναι bug του Apexdc? η απλά έτυχε και άλλοι με apex #να έχουν το ίδιο προβ

Εννοώ ότι υπάρχουν προβλήματα ανεξάρτητα του ποιός dc client χρησιμοποιείται (apex ή dc++)

Δοκίμασα με το ip-info και τις 1412 tcp - udp.

Επίσης έχει μιά επιλογή στο speedtouch για dynamic dns μέσω του ip.info.

Εκεί έβαλα τις παρακάτω τιμές

Configuration

Use DynDNS: Yes

Internet Service: Internet

Username: alfa457

Password: -----

IP address: 0.0.0.0 (αυτή δεν μπορώ να την αλλάξω)

Dynamic DNS service: No-IP

Hostname: alfa457.no-ip.info (Update needed)

αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σωστές, γιατί πάλι δεν έχω search, άρα δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτε.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη,

Ευχαριστώ

Δημοσ.

IP address: 0.0.0.0 (αυτή δεν μπορώ να την αλλάξω)

Dynamic DNS service: No-IP

Hostname: alfa457.no-ip.info (Update needed)

Aυτά εμένα μου λένε οτι το no-ip σου, για κάποιο λόγο δεν κανει update, άρα δεν έχεις σωστή ip.... Οπότε και active να φαίνεσαι, δεν είσαι. Αρα λογικό να έχεις προβλήματα.

Θα πρότεινα σαν αρχή, να μπείς passive και να δείς άν έχεις results.

Μετά μπές active, αλλα δώσε την ip σου χειροκίνητα και δές αν έχεις results.

Αν με τα 2 παραπάνω βήματα έχεις κανονικά results στα search, τότε είσαι απο τους τυχερούς που το πρόβλημα τους είναι απλούστατο (λάθος ρύθμιση του no-ip).

Δημοσ.

Ναι, δοκίμασα σαν passive και κάνει search, αλλά μόνο μιά φορά.

Ναι, οι ρυθμίσεις μου, ήταν λάθος γιατί ηταν λάθος το username που είχα.

Αυτά τα βρήκα το πρωί στις 8, αλλά δεν είχα χρόνο για περισσότερα.

Τώρα θα το ψάξω παραπάνω και μάλλον θα το καταφέρω.

Θα ενημερώσω σχετικά, ωστε όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα να μπορέσει να βοηθηθεί.

Και πάλι ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εκλεισα το kaspersky, ανοιξα την 1412 στο TCP και UDP, στο speedtouch 536/v6 και στο firewall των vista, χρησιμοποίησα (σωστά αυτή τη φορά) το no-ip, αλλά active δεν κατάφερα να γίνω.

Μπαίνω σε passive και εχω search, κατεβάζω με ταχύτητες που εξαρτώνται μάλλον από τον απέναντι χρήστη και δεν έχω disconnect σε διάστημα 6 ωρών.

Νομίζω ότι δεν μου χρειάζεται τίποτε άλλο.

Τα ίδια προβλήματα που έχουμε εμείς εδώ, τα έχουν παγκοσμίως. Κάτι παίζει με τα router των υψηλών ταχυτήτων μάλλον.

Με το speedtouch 510 στα 768 δεν είχα πρόβλημα. Στα 2048 δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω γιατί μεταπήδησα στα 24Μβit

Δημοσ.

Mήπως το router που χρησιμοποιείς τώρα είναι προδιαγραφών adsl ενώ η γραμμή σου αναβαθμίστηκε σε adsl2 ??? Εμένα μου χε κάνει κάτι κουλά, όταν με default modem-άκι που είχα με την 384 πήγα να δώ τι παίζει με την 4,5mbit που είχα τότε. Πραγματικά το Modem την άκουγε στερεοφωνικά και με πέταγε απο όλα τα p2p. Μόλις έβαλα σωστό router όλα λύθηκαν ώς δια μαγείας ;)

Πάντως σου υπενθυμίζω οτι όσον αφορά χρήστες που μπαίνουν απο Ελλάδα, το πρόβλημα επικεντρώνεται σε αυτούς που έχουν σύνδεση otenet. Δεν το θεωρώ συμπτωματικό.

Επίσης, καλό είναι να γίνεις active γιατι έτσι έχεις περισσότερα αποτελέσματα.

Αν δεν βρείς άκρη εδώ, υπάρχει πάντα η σελίδα υποστήριξης του Hub καθώς και το help-desk του για να βοηθήσουν.

Υ.Γ. Δοκίμασες να μπείς active δίνοντας εσύ χειροκίνητα την IP? Eννοώ, εκεί που ζητάει την Ip να μην βάλεις το username σου στο no-ip αλλα χύμα την IP σου.

Δημοσ.

#spirosg

Το router είναι adsl2. Αctive κατάφερα να γίνω με το ApexDC++, αλλά search δεν είχα. Ευτυχώς έχει μια επιλογή να κάνεις search σε passive mode και βολεύει. Μου λέει βέβαια να κάνω search σε active mode γιατί χάνω το ψάξιμο από τους passive.

Την χειροκίνητη IP την δοκίμασα και τώρα παίζω με τις ρυθμίσεις του no-ip.

Oπως βλέπεις, παρ' ολο που κάνω την δουλειά μου (κατεβάζω τραγούδια) εξακολουθώ να ψάχνομαι γιατί είμαι "μυστήριος".

Μου την δίνει όταν δεν μπορώ να βρώ λύση.

Οταν έβαλα για πρώτη φορά το dc++ δεν διάβασα κανένα manual και το είχα ρυθμίσει στην εντέλεια. Δεν μπορεί να μου κάνει τρέλλες τώρα!

Σε πιό παληό thread κάποιος είχε δώσει μιά διεύθυνση της ΟΤΕΝΕΤ που είχε τα προγράμματα ή τις διευθύνσεις (δεν θυμάμαι) που μπλοκάρει η ΟΤΕΝΕΤ. Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά, αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ το thread. Αν σου πέσει μπροστά, ειδοποίησε.

Ευχαριστώ όλους

Δημοσ.

Δεν έχω υπόψην το thread που λές, αλλα η πρόταση μας είναι να αλλάξεις πόρτες στο router που έχεις ανοίξει για το dc++, ξεφεύγοτνας απο την κλασσική 1412 και να δοκιμάσεις μιά άλλη, οποιαδήποτε θέλεις εσύ.

Δημοσ.

Λοιπον , port forwarding στο speetouch 585 v6 ( 1412 tcp - utp ) , εξαιρεση στο firewall των windows το dc++ μαζι με τις συγκεκριμενες θυρες , εξωτερικη ip , Firewall with manual port forwarding . Οσοι εχετε otenet provider εχετε σβησει την προσθετη ασφαλεια της εταιριας ( το firewall που εχει στην ιστοσελιδα my.otenet.gr ) ;Ειμαι active user δηλαδη και αποτελεσματα υπαρχουν και κατεβαζει λιστες απο χρηστες. Η εκδοση dc++ ειναι 0.699 , επισης εχω απενεργοποιησει και το firewall του router αλλα παλι τα ιδια οπως και σε passive mode. Το upnp ειναι απενεργοποιημενο απο το router.Εχω κανει και αλλαγη στα ports αλλα η ταχυτητα ειναι η ιδια , μηπως μεσω wireless θελει καποια ρυθμιση;

Δημοσ.

ρε παιδια εμενα εχει λυθει το προβλημα με τα ντισκονεκτ, αλλα πολυ δυσκολα πιανο 2κ/δευτ απο καποιον χρηστη. Τι σκατα γινετε, εσας ειναι κανονικες οι ταχυτητες? ακομα και στα τορρεντ αυτες τις μερες, πολλες φορες σερνετε και μιλαμε για private trackers!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...