WaVe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Afou katafera na sunde8w me ta polla,otan paw na mpw se ksena hubs mou bgazei unknown address kserei kaneis tipota?sta ellhnika mpainw kanonika Sto Sonfigured Public Hub List exei 2 links gia des to deftero. Allios den ananeonoun tis listes k kapia hub i xoun pesei i exoun klisei. Psaksta k opia deis pws einai ok valta sta favorite. K pada na vlepeis mipos exeis mikro share.
silver_1982 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 εβαλα την νέα έκδοση στο DC αλλά μου λέει κάτι για το ΝΑΤ και δεν δέχεται με τίποτα το active,ουτε με το no-ip,εχω το speedtouch 530.τι πρεπει να κάνω? ok to vrika.Eixe svisei apo tis ri8miseis NAPT tou router tin Tcp 1412
vastravoud Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Έκανα format στον υπολογιστή και ξαναεγκατέστησα το DC++. Αν κάνω paste το παλιό αρχείο "Queue" και το παλιά Unfinished αρχεία, θα συνεχίσει να τα κατεβάζει σα να μην πέρασε μια μέρα;
-NetHawk- Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Ρε παιδια με κανανε μπαν απο το αγγελος για νετ λιμιτερ αλλα εγς δεν εχω νετλιμιτερ!!!Τι γινεται??
WaVe Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2005 '']Ρε παιδια με κανανε μπαν απο το αγγελος για νετ λιμιτερ αλλα εγς δεν εχω νετλιμιτερ!!!Τι γινεται?? Mipos to exeis apla sto share sou ?
Mika Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Απαραδεκτο ban εχω φαει απο το Αγγελος γιατι εχω λεει στα share μου το Documents and settings. ο λογος βεβαια που το εχω ειναι γιατι προκειται για τα αρχεια που εκανε φορματ και που τα παιρνει απο εμενα μεσω ασυρματου δικτυου. και εχω φαει ban μεχρι το βραδυ για αυτο. Μπραβο
Costinio Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2005 κοίτα μπορείς να το βγάλεις το ban μέσα σε 3 λεπτά... ;-) αλλά επειδή είμαι κι εγώ στο βρωμερό κύκλωμα των hub owners δε μπορώ να σου πω
geran Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να μην τρεχει το DC++ στην εκινηση των windows???τρεχοντας το msconfig το απενεργοποιησα,αλλα αυτο συνεχιζει να τρεχει σε καθε εκινηση
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 exo merikes erotiseis 1. ena kalo share poso einai ? 15GB arkoun ? 2. tis perisotteres fores ola ta slot ine gemata ,an perimeno se que tha argiso ? 3. iparxei se auto lista me bad ips ? 4. iparxoyn sigekrimena hub pou protinete gia games/movies ? 5. ligo asxeto me dc++ alla sxetiko me p2p . ti to kalo exoun ta bit torrent me to dc++ ?
Costinio Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 EXSARXEIA_CITY 1. Για τα δεδομένα των ελληνικών hub είναι αρκετό. Για ξένα μεγάλα hub όχι... 2. Είναι εντελώς τυχαίο! Μπορεί να αρχίσεις σε 5 λεπτά μπορεί κα μετά από 2 μέρες..! 3. Απότι ξέρω όχι. Ωστόσο έχουν ειπωθεί διάφορα για bots της RIAA κλπ... :-? 4. Ψάχνεις τη λίστα με τα hub και βρίσκεις αυτό που θες! 5. Για τα torrents δεν ξέρω γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου μαζί τους επειδή στο dc βρίσκω τα πάντα (αυτά που ψάχνω εγώ τουλάχιστον )
WaVe Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2005 μπορει καποιος να μου πει τι πρεπει να κανω για να μην τρεχει το DC++ στην εκινηση των windows???τρεχοντας το msconfig το απενεργοποιησα,αλλα αυτο συνεχιζει να τρεχει σε καθε εκινηση Vgalto apo ta programata pou exeis sto start up.
ekkli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 είναι δυνατόν να μην υπάρχει το πιο απλό κουμπάκι στο dc++ ? έψαχνα να κάνω re-hash πρόσφατα κ δεν βρήκα πουθενά την συγκεκριμένη οψιόν. αυτό που κατέληξα να κάνω ήταν remove κ μετά add folder, όπου κ πάλι αναγκάστηκα να αλλάξω θέση στο shared folder, γιατί αν το δήλωνα στο ίδιο σημείο το dc++ μου δήλωνε ότι το ξέρει το συγκεκριμένο φάκελο, δεν του έκανε hash αλλά του έβαζε τα στοιχεία που ήξερε από πριν :???: κ τελειώνω όπως άρχισα: είναι δυνατόν να μην υπάρχει η πιο απλή εντολή rehash?
angelos0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 2 τροποι 1. στο κεντρικο chat γραφεις /rebuild και enter 2. view-> indexing progress το ξερω δεν ειναι προφανες αλλα ιδου η απαντηση σου
ekkli Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 λέω κι εγώ, δεν γίνεται να μην υπάρχει. θενξ ρε άγγελε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.