Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γινετε ρε παιδια δεν μενει ουτε σε ενα χαμπ πανο απο 2 λεπτα εδω και μερες, το γνωστο ντισκονεκτ μυνημα. Ειναι θεμα χαμπ, θεμα υποδομης του dc που καταρεει η μηπως εχει αρχισει κολπα κανας οτε και τα κοβει?? Εχω τρελαθει να ψαχνω αν φταει το ρουτερ, ψιλιαζομουν το nod32 οτι κατι εκανε με το web protection που εχει, εκλεισα firewall, τιποτα δεν εχει ποιασει, αλλα απο οτι βλεπω το παθαινουν και αλλοι, οποτε δεν ειναι κατι λαθος δικο μου. Αλλα απο την αλλη για το λιγο που μπαινο τα χαμπ ειναι γεματα αρα δεν ειναι θεμα dc++, λετε να ειναι θεμα παροχου?

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σίγουρα δεν παίζει θέμα του Hub γιατι εμείς μένουμε μέσα ολόκληρα 24ώρα χωρίς πρόβλημα. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις σελίδες υποστήριξης και αν δεν βγάλεις άκρη, να επικοινωνήσεις με τα Helpdesk των hubs. Σίγουρα κάποια λύση θα βρεθεί.

Τώρα που το σκέφτομαι, κάποια στιγμή πήγε να το κάνει και σε μένα αυτό το κόλπο, αλλα έφταιγε το no-ip που χρησιμοποιω για να έχω static-ip το οποίο αργούσε να ανανεώσει την Ip Μου και το hub νόμιζε οτι πάω να το ξεγελάσω γιατι έβλεπε άλλη Ip απ τον isp Μου και άλλη απ το No-ip. Αυτό που έλυσε τη λύση ήταν μερικά refresh στο No-ip πρίν μπώ στο dc++.

Δημοσ.

τι να σου πω πρωτα τρεχο το noip meta to dc++, η ιπ ειναι current kai den thelei update. αλλα οπως ειπα, πιο πανο βλεπο πολοι και εχουν το ιδιο προβλημα, μαζεμενα μας επιασε?

Δημοσ.

Οι υπόλοιποι έχουν τον ίδιο isp με εσένα? Πιθανόν αυτό το θέμα να είναι "εξυπνάδα" κάποιου συγκεκριμένου isp ή να φταίει κάποιο Update των windows που κατεβάσατε πρόσφατα.

Κατα βάσην, για να δείς αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να φταίει το No-ip, θα σου προτείνω για λίγο να μπείς σαν passive και να δείς αν το προβλημα συνεχίσει. Μετα το ξαναβλέπουμε.

Δημοσ.

se passive φαινετε να μενει πιο πολυ στα hub, αν και ηδη ενα μου εβγαλε το ιδιο προβλημ και εκανε ντισκονεκτ. τα αλλα καλα κρατουν χορισ δισκονεκτ.Βεβαια σε πασιβ δεν μπορεις και να κατεβασεις ευκολα

Εγω δεν μπορω χωρις dc++ ειναι η καλυτερη πηγη για 0day house/trance μουσικη, και κατεβαζο τονους τετοια απο εκει.

Δημοσ.

λοιπον συνδεθηκα με πασιβ και ενω ειμαι μεσα στα χαμπ το γυρναο σε firewal me static και ενο μου κανει παλι ντισκονεκτ, ειναι πιο αργα σε συχνοτητα και τουλαχιστον αρχισαν μερικα downloads που πριν δεν σταυρωνα τιποτα. Αλλα παραμενει μπερδεμενη η κατασταση. Και δεν μπορεις να φυγεις/κοιμηθεις και να το αφησεις με το να φευγει μονο του απο τα hub

@@ria katebazei! psilostamathse pali . Ase pou perasa to dc 0.704 kai kanei to ekshs periergo, komati 15mb kai blepo treis idies phges na katebazon to idio mp3 se komatia tou 1mb! exei multisources???

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να επιστρέψεις σε κάποια δοκιμασμένη έκδοση. Κατ εμέ δές την 0.674 που ειναι αρκετά stable ή την 0.699 αν θές να πάς σε κάτι πιο "updated".

Πάντως το οτι σε Passive έμεινε περισσότερο χρόνο μέσα στο χαμπ.. εμένα κάτι μου λέει οτι παίζουν λάθος ρυθμίσεις οι οποίες επηρεάζουν.

Δημοσ.

άλλαξε ports προφανώς έχεις βάλει 1412, βάλε 34657 ή κάτι τέτοιο. Κάποιοι isp αν δεν κάνω λάθος μπλοκάρουν μερικά ports.

Δημοσ.

Πάντως εμείς ώς hub, πήραμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε ένα εκτενέστερο ψάξιμο για την επίλυση αυτών των άκυρων timeouts. Μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτό, ποστάροντας οτιδήποτε σχετικο με αυτά (please οτιδήποτε σχετικο ΜΟΝΟ με τα timeouts) στο http://forum.dark-angel.gr/index.php/topic,26.0.html

Δημοσ.

μπραβο, καλη κινηση. Εγω προς το παρον εχω βρει ακρη μονο με το apexdc++. δοκιμασα παλιοτερα και νεοτερα versions toy dc++ συνεχεια τα ιδια disconect. αλλαξα ports, tipota, μεχρι και uninstall to nod32 εκανα καθως εχει web protection και πρεπει να του προσθεσεις exclusions για να τρεχει σιγουρα καποιο π2π χωρις προβλημα. Καθε 2λεπτα disconect σχεδον σε ολλα τα hubs. ΑΑαα επισης δοκιμασα χωρις no-ip και εβαζα την νουμερικη ip που ειχα καθε φορα μονος μου, ουτε αυτο εκανε τιποτα. Δεν ξερω τι αλλο να κανο για original dc++ client, i give up. σημειωτον οτι πριν μερικες βδομαδες ολλα δουλευανε κανονικα και δεν νωμιζο να εχω πειραξει κατι στο πισι. Το μονο που σκεφτομαι μηπως επειδη εκανα αιτηση για αναβαθμιση απο 2 σε 8 Mb ston ote και ακομα δεν εχει γινει, μηπως κανενε αυτοι κατι στην γραμη.

με το apexdc η κατασταση ειναι καλυτερη, τουλαχιστον μπορεις να αρχισεις downloads. απο χτες εχω κατεβασει 2gb. κανει και αυτο disconects αλα οχι τοσο συχνα και οχι σε ολα τα Hubs, εχω 6-7 hubs ανοιχτα και παντα τα μισα μενουν συνδεμενα, και τα αλλα αν ειμαι απο πανω τα κανω ξανα reconect μονος μου. Ταλαιπορια αλλα κουτσα στραβα δουκεια γινεται. Απλα παλι αμα το αφησεις νυχτα και σου κανουν disconect ta perisotera hubs, την πατησες. Ααα και το αλλο προβλήμα ειναι οτι σε πολλα hubs το apexdc ειναι banned, γιατι?? παντος μου φαινεται πολυ πιο γρηγορο και λειτουργικο απο το dc++, εχει και multisources!

Δημοσ.

Λοιπόν, εκ πρώτης όψεως, το πρόβλημα δείχνει να προκαλείται ΚΥΡΙΩΣ σε χρήστες οτενετ. Ποιο συγκεκριμένα, κάποιοι απο αυτούς που αντιμετωπίζουν προβλήματα έχουν Conn-x 2048. Kάνας άλλος που αν τρώει άκυρα disconnect και να έχει οτενετ?

Δημοσ.

Ναι, εγώ.

Μετά από πολύ καιρό, μετά από αλλαγή provider, μετά από αναβάθμιση από τα 768 στα 2048 και τώρα στα 24 mbit, επεχείρησα να μπώ στο dc++.

Δεν ξέρω αν θα μου κάνει disconnect, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχω search, παρ' όλο που είμαι active.

Θα κάνω ένα ψάξιμο να δω τι τρέχει παγκοσμίως με το dc++.

Aν δεν υπάρχει τίποτα, τότε το πρόβλημα είναι δικό μας.

Δημοσ.
Ααα και το αλλο προβλήμα ειναι οτι σε πολλα hubs το apexdc ειναι banned, γιατι?? παντος μου φαινεται πολυ πιο γρηγορο και λειτουργικο απο το dc++, εχει και multisources!

Πολλά hubs δεν επιτρέπουν τα multisources clients.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα μου κάνει disconnect, αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι δεν έχω search, παρ' όλο που είμαι active.

Το θέμα είναι να έχεις και σωστά όλα τα settings που πρέπει για να είσαι σωστά active (nat, fw settings..) ρίξε μια ματιά εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...