Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχει καποιο προβλημα τελευταια ο dark angel ;;;;

Υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα αύριο ελπίζουμε πως θα είναι όλα μια χαρά.

sin-boy ρωτάς σε λάθος μέρος δες εδώ

Δημοσ.

εχω προβλημα με το ντι σι,αλλαξα μοντεμ και εχω το ασυρματο το λινκσισ απο τη φορθνετ.μπαινω κανονικα σε χαμπ και βλεπω και χρηστες αλλα δεν κατεβαζει τπτ ουτε φαιλ λιστ.καποιος οδηγος για ρυθμισεις του μοντεμ ωστε να τρεξει το ντι σι?

Δημοσ.
ksereis kaneis giati mou vgazei auto to minima? An existing connection was forcibly closed by the remote host.

Και εμένα το ίδιο τις τελευταίες μέρες.

Ενώ το πρωί από το γραφείο κατεβάζω μια χαρά (το λέω γιατί δεν ξέρω αν τελικά παίζει ρόλο η ώρα), το απόγευμα/βράδυ στο σπίτι έχω disconect ΣΥΝΕΧΩΣ... Ανα 2 λεπτά.

Δεν έχω πειράξει κάτι, απλά δεν δουλεύει πια ούτε dark angel ούτε hellas.

Μπαίνω, κάνω search και σε 1' έχω disconect με το πιο πάνω μήνυμα.

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και σε μένα. Τον τελευταίο καιρό σε όλα τα Hub (Ελληνικά και ξένα), μου κάνει Disconnect. Σε κάποια πολύ συχνά και σε άλλα λιγότερο.

Γιατί;

Δημοσ.
σα να αρχιζει η παρακμη του dc ... λιγα ειναι τα καλά hubs πια

Ποια είναι αυτά που δουλέυουν καλά και να έχουν μπόλικο υλικό (κυρίως ψάχνω μουσική, Ελληνικά + ξένα και βίντεο κλιπς)

Δημοσ.

Παίδες στο χέρι μας είναι.... Αν μπαίνουμε μόνο για να κατεβάσουμε και μετά καπάκι την κοπανάμε.. δεν γίνεται δουλειά. Υπάρχουν αξιόλογα Ελληνικά Hubs ακόμα, τα οποία περιμένουν τη δική σας υποστήριξη για να γίνουν καλύτερα όπως στο παρελθόν.

Για περεταίρω info.. check my signature ;)

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον spirosg όταν μπαίνετε μόνο για να κατεβάσετε κάτι και μετά την κάνετε τι περιμένετε?

Φυσικά όλο αυτό ξεκίνησε όταν άρχισαν να κλείνουν τα no-ip, αλλά όσο και να προσπαθούν οι hub owners να κρατήσουν ένα hub με καινούργια πράγματα ή ό,τι άλλο, δεν είναι αρκετό, αν δεν βοηθήσετε και εσείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...