Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ξερει κανεις καποιο καλο ξενο hub για το dc++ που να εχει ξενες ταινιες και σειρες; Ξαχνω κυριως επεισοδια απο ξενες σειρες.

Δημοσ.
Παιδια ξερει κανεις καποιο καλο ξενο hub για το dc++ που να εχει ξενες ταινιες και σειρες; Ξαχνω κυριως επεισοδια απο ξενες σειρες.

[batMax][1][sweden] - (dc.batmax.net:1411)

Vδsterεs][internationaLs][ABC-Network - (dc7.abc-network.nu:1411)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παλικαρια καλησπερα σας.

Υπαρχει καπου καποιος αναλυτικοτατος οδηγος ειτε στα ελληνικα ειτε στα Αγγλικα που να εχει βημα-βημα (κυριολεκτικα) τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω απο τη στιγμη που εκανα install το dc++???

Θα σας ημουν υποχρεος αν μου δινατε ενα λινκ. Ευχαριστω.

Δημοσ.
lol

gia arxh tha htan kalo na kaneis edit ta post gia na einai mazemena :P

kane klick edo k tha breis auta pou xreiazese ;)

Φίλε ακολουθώ τις οδηγίες από το Link που 'εδωσες και στο site του router μου που πρέπει να ενεργοποιήσω τα ports μου βγάζει

ERROR: Unable to add the specified NAT entry !!

Καμμιά ιδέα?Κάνω κάτι λάθος?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παλικαρια καλησπερα σας.

Υπαρχει καπου καποιος αναλυτικοτατος οδηγος ειτε στα ελληνικα ειτε στα Αγγλικα που να εχει βημα-βημα (κυριολεκτικα) τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω απο τη στιγμη που εκανα install το dc++???

Θα σας ημουν υποχρεος αν μου δινατε ενα λινκ. Ευχαριστω.

rikse mia matia edo k des to help pou exei to dc me F1

Cathouse esu eisai ok pleon ;)

Δημοσ.

Eno pote den eixa problima me to dc++,edo kai ligo kairo otan pao na katevaso kati to poli na ksekinisei me 5kb/s kai siga siga tha pesi kato apo to 1kb/s.Exo anixta port 1412 udp/tcp,eimai active kai register sta hubs pou mpen.Den mporo na vro kapia pithani etia tou problimatos,plz an exete kapia eidea sto ti sinvenei rixtetei...:cry:

Δημοσ.

dokimase se ksena hubs epeidi emeis oi ellines eimaste eksupnoi kai exoume limiter kai xalia sundeseis...px,sto metalpunk egw,katebazw polu kala,alles fores pianw kai to megisto mou,konta sta 200 diladi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...