Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δημιουργεί κάποιο πρόβλημα στο hub;

ναι, όλα τα search γίνονται μέσο του hub όταν είσαι passive.

και το κυριότερο είναι αυτό που είπε ο Bass

Δημοσ.
Oι passive users ανταλλάσουν αρχεία μόνο με τους active(δεν το κάνουν επίτηδες,έτσι δουλεύει το dc!)

Είναι επιλογή του κάθε user αν θέλει να μπει στη διαδικασία να γίνει active για να έχει περισσότερα αποτελέσματα.Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν τους νοιάζει.

ναι, όλα τα search γίνονται μέσο του hub όταν είσαι passive.

και το κυριότερο είναι αυτό που είπε ο Bass

Αυτό δημιουργεί κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

ναι είναι, ειδικά για hubs που τρέχουν σε μικρές γραμμές.

επιλογή του είναι, αλλά άμα όλοι σκεφτόντουσαν σαν εσένα ... να μπεις σε μια διαδικασία 3 λεπτών να γίνεις active, από ποιόν θα κατέβαζες?

Δημοσ.

Guys θέλω την βοήθεια σας!

Ακολούθησα τις οδηγίες του DaFreak, αλλά πάλι δεν μπορώ να κάνω search και να κατεβάσω τίποτα! Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι ακόμα στον router?

EDIT Σε passive mode λειτουργεί αλλά για κάποιον περίεργο λόγο έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες!

Α! Έχω την 0.698 έκδοση

Δημοσ.

Έχεις ανοίξει τα ports στο router σου? Τα έβαλες στην σωστή ip (αυτή που έχει το pc σου)?

Ρύθμισες το/τα firewall που έχεις να κάνουν allow το dc?

Δώσε μας καμία παραπάνω πληροφορία :P

*** η έκδοση του dc δεν έχει να κάνει.

Δημοσ.
Έχεις ανοίξει τα ports στο router σου? Τα έβαλες στην σωστή ip (αυτή που έχει το pc σου)?

Ρύθμισες το/τα firewall που έχεις να κάνουν allow το dc?

Δώσε μας καμία παραπάνω πληροφορία :P

*** η έκδοση του dc δεν έχει να κάνει.

Έχω ανοίξει την πόρτα 1412 (αυτή που προτείνεις και εσύ) και έχω βάλει την εξαίρεση στο zone alarm και στο firewall του sp2 (αν και το έχω κλειστό).

Αρχικά δεν είχα την σωστή ip στον router αλλά μετά την άλλαξα.

Τώρα δουλεύει αλλά έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες (όπως και στο passive) στο download, στο upload έχω (μάλλον) σωστό upload .

Μήπως ο otenet έχει κλειστή την θύρα 1412? Έχω 1mbit γραμμή.

Δημοσ.
Έχω ανοίξει την πόρτα 1412 (αυτή που προτείνεις και εσύ) και έχω βάλει την εξαίρεση στο zone alarm και στο firewall του sp2 (αν και το έχω κλειστό).

Αρχικά δεν είχα την σωστή ip στον router αλλά μετά την άλλαξα.

Τώρα δουλεύει αλλά έχω πολύ χαμηλές ταχύτητες (όπως και στο passive) στο download, στο upload έχω (μάλλον) σωστό upload .

Μήπως ο otenet έχει κλειστή την θύρα 1412? Έχω 1mbit γραμμή.

Βάλε το revconnect (άλλη version του dc++,η οποία θα βοηθήσει λιγάκι στη ταχύτητα) και να προτιμάς τα Σουηδικά hub.

Το αν είσαι active ή passive δεν παίζει κανένα ρόλο στη ταχύτητα.

Δημοσ.

Μάλλον βρήκα το πρόβλημα. Για κάποιο λόγο δεν δουλεύει σωστά το UPNP , γιατί τα αντίστοιχα services των xp δεν λένε να δουλέψουν.

Δοκίμασα και το revconnect αλλά έχω τις ίδιες ακριβώς ταχύτητες. Οπότε είναι το upnp ...

Δημοσ.

Το revconnect σου επιτρέπει να κατεβάζεις το ίδιο file από πολλούς users ταυτόχρονα,πράγμα που σημαίνει πως πιάνεις μεγαλύτερες ταχύτητες.Ψάξτο λίγο..

Δημοσ.

ρε παιδια τελικα τι γινετε με το angelos kai to dark angel ?

ειχα να συνδεθω παρα πολυ καιρο και τωρα που παω να μπω μου ειναι disconnect.τι συμβαινει ?

Δημοσ.

το εκανα και μου ειπε οτι δεν μοιραζα κανενα φακελο !!!!

πηγα και ειδα τα share και πραγματικα αυτο που ειχα δηλωση ειχε φυγει.

το dark ειναι οκ, με τον angello ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...