tangogio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 paidia eimai elafros asxetos apo ti rithmisi tou dc++ mpori kapios na me voithisei exo tin v 0.699
marilenaki23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια γεια σας!! Διαβασα παρα πολλα για το dc++ και το εκανα εγκατασταση... την εκδοση 0,699... Αλλα δεν μπορω να συνδεθω πουθενα... καποιος μπορει να ξανακανει τον κοπο?? δειτε και φωτο απο το τι εχω κανει... το ρουτερ level one FBR-1161A δειτε αν εκανα σωστη ρυθμηση.. και δειτε και τι μου βγαζει ο αγγελος... σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!:oops::oops::oops:
pkoutsias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια γεια σας!! Διαβασα παρα πολλα για το dc++ και το εκανα εγκατασταση... την εκδοση 0,699...Αλλα δεν μπορω να συνδεθω πουθενα... καποιος μπορει να ξανακανει τον κοπο?? δειτε και φωτο απο το τι εχω κανει... το ρουτερ level one FBR-1161A δειτε αν εκανα σωστη ρυθμηση.. και δειτε και τι μου βγαζει ο αγγελος... σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!:oops::oops::oops: Κατ' αρχήν καλό ξεκίνημα στο forum! Αυτό δεν είναι πρόβλημα από τον υπολογιστή σου. Αυτό τον καιρό ο άγγελος έχει πρόβλημα και θα μείνει εκτός για λίγο. Πέρασε μια βόλτα από τα υπόλοιπα ελληνικά hub και μόλις λυθούν τα προβλήματα του άγγελου δοκιμάζεις και εκεί.
marilenaki23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 greekgeek.no-ip.info - Νέο spear-forest2.no-ip.com GreekHub2.ath.cx GreekHub3.ath.cx GreekHub4.ath.cx dark-angel.no-ip.info dimis.no-ip.com:7778 greeklounge.no-ip.com Yngwiedis.servebeer.com grmavro.no-ip.info:1090 angelos0dc.no-ip.info:1411 hub.greekworld.gr:4111 to-steki.no-ip.com the-greeks.no-ip.info anypotaxtos.no-ip.info harodas.no-ip.org cyprus.servemp3.com nikos-ollandia.no-ip.org peirates.no-ip.info uocradio.no-ip.com hellas.no-ip.info:7778 ouzeri-greek.no-ip.info greekcyprus.no-ip.org Greek-Empire.no-ip.org greek-forum.no-ip.info makis12.no-ip.info foititikilesxi.no-ip.info:500 σε ολα αυτα που προσπαθω να μπω δεν με βαζει.. σε ολα μου λεει το ιδιο μηνυμα! και στα ξενα οταν παω να συνδεθω σε καποιον χρήστη δεν με συνδεει... καμια ιδέα??
marilenaki23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι τα ανθρωπάκια δεξιά αλλα ειναι πράσινα, αλλα πράσινα με κλειδί.. και εγω ειμαι μπλε???:neutral:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Eίσαι μπλε,όχι γιατί πιθανόν ψήφισες νέα δημοκρατία,αλλά επειδή(ς) έτσι βλέπουμε τον εαυτό μας στην λίστα δεξιά. Οπως επίσης βλέπουμε μπλε και τους χρήστες με τους οποίους έχουμε συνανα(δια)στροφές.
marilenaki23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 :-D πολυ καλο το σχολειο!!!:mrgreen: προσπαθω να συνδεθω με καποιον αλλα τιποτα!!!!:-?
poscaman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 :-D πολυ καλο το σχολειο!!!:mrgreen:προσπαθω να συνδεθω με καποιον αλλα τιποτα!!!!:-? το σχολειο ειναι πολυ καλο.οντως.μαθαινει εκτος των αλλων ορθογραφια στα παιδακια... επι του θεματος,τι εννοεις να συνδεθεις με καποιον και τιποτα?δεν μπορεις να κατεβασεις τπτ?
konnak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 το σχολειο ειναι πολυ καλο.οντως.μαθαινει εκτος των αλλων ορθογραφια στα παιδακια... Poscaman, lol
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 προσπαθω να συνδεθω με καποιον αλλα τιποτα!!!!:-? Πάτα ιδώ.
marilenaki23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Poscaman γραφω ελληνικα.... οχι ελληνοαγγλικα που τρως τα ματια σου... το λαθος εγινε απο γρηγοραδα.... αμεσως με το καλο το σχολιο,σχολειο,σχολυο,σχολοιο :mrgreen: το παραταω το dc δεν κανει τιποτα!:twisted:
poscaman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 μια χαρα κάνει το DC++ απλα δεν μας λες τι ακριβως προβλημα εχεις...
elisav Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Καλημερα!! Εχω την 0.699 εκδοση,2mb ,αλλα δυστυχως κατεβαζω με 1ΚιΒ το πολυ,,ενω ολοι οσοι περνουν απο εμενα με 30 ,40!!Γιατι ετσι?
marilenaki23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Κατεβαστε αυτο το videohttp://rapidshare.com/files/56644934/dc__.wmv.html να δειτε πιο ειναι ακριβος το προβλημα που εχω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.