kostakiss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Kακώς άλλαξες κάτι που λειτουργούσε περίφημα όπως λες.Οι ρυθμίσεις ουσιαστικά είναι ίδιες και στο 691.Δεν έχει τρομερές αλλαγές. χτες τελικα το εφτιαξα..ανοιγα τις πορτες 1412..κατεβασα κανονικα πολλα τραγουδια,σημερα που ανοιξα το πισι τιποτα..:???: δεν εκανα καμια αλλαγη,ουτε πειραξα καμαι ρυθμιση..η ip ειναι οκ..τι τρεχει??
kostakiss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 οι πορτες που ανοιξα ειναι συμφωνα με το ip που πηρα απο το ipconfig.. και για το dc++ επισης τσεκαρα και απο το site και απο το hub οτι η wan ip ειναι η ιδια..δεν ειναι κατι λαθος..
infected Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως έχεις περάσει κάποιο πρόγραμμα με firewall;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 οι πορτες που ανοιξα ειναι συμφωνα με το ip που πηρα απο το ipconfig.. Aυτό δεν βγάζει νόημα.Οι πόρτες δεν υπαγορεύονται από το cmd. Ελεγξε το IP του router.
kostakiss Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 παραξενο,σημερα δουλεψε.. ασχετο αλλα την ΙΡ του ρουτερ απο που την βλεπω?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Με το ipconfig που είπες πιο πριν. Εκτός αν έχεις router που δεν χρειάζεται να βάλεις IP(π.χ speedtouch 585)
glaza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ στο hub και δεν ξέρω γιατί. . . υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν ξέρω, έχει αλλάξει η δ/νση. . τι παίζει?
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Με το hub του Αγγελου έχω και εγώ πρόβλημα. Αυτό όμως που παρατήρησα είναι ότι ενώ πάντα ήμουν σε passive mode και έπιανα ταχύτητες (συνολικά) γύρω στα 500kb/sec στα downloads μου, τώρα το maximum που πιάνω είναι 50! Αυτό εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες ανεξάρτητα αν είναι Σαββατοκύριακο / καθημερινή , πρωί/βράδυ. Υπάρχει περίπτωση να μου κόβει την ταχύτητα η Forthnet;
xpapias Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ΤΟ HUB ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ DOWN OK TO ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! :-P Για αυτό με τις ταχύτητες, έχεις καμία ιδέα;
fragment_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 ΤΟ HUB ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ DOWN σιγα ρε κοντοχωριανε μην κλαψεις, υπαρχει και ο μαυρος αγγελος κοινος darkangel
fragment_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 μια απορια ασχετη με τον αγγελο, το dc++ γιατι κανει μια ωρα hashing και δουλευει συνεχεια ο δισκος;;; ποια η διαφορα του με την δηλωσει sharing files οπως του emule και του καθε emule;;;;
poscaman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 για να επιτρεπει πιο γρηγορη αναζητηση αργοτερα.... κοντοχωριανε δεν κλαιω,τσεκαρε τον μαυρο αγγελο και θα δεις...
ronaldinho Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 paidia emena edw k 2-3 meres den mpaineis ton angelo mou bgazei 'connection timeout'!!!xereis kaneis tpt?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.