Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bass είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχω πειράξει τπτ..γι'αυτό τρελένομαι..δεν ύπαρχει κάτι να μου δείξει το λάθος!

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
bass είμαι 100% σίγουρος ότι δεν έχω πειράξει τπτ..γι'αυτό τρελένομαι..δεν ύπαρχει κάτι να μου δείξει το λάθος!

efoson les pos ta exeis kanei ola des k auto mhpos sou diefuge...

des thn local ip sou an exei allaksei k ta ports einai allou gi allou anoixta :D

Δημοσ.
Κακώς.Πάρτο> dark-angel.no-ip.info

γιατι αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν συμμετεχω πολυ στο dc++ η αληθεια ειναι.προτιμω να ειμαι uploader σε τορρενταδικα...και στο dc ομως δινω εναν αξιολογο (πιστευω) ογκο αρχειων

Δημοσ.

Papi 13 μήπως η adsl σου είναι OTENET ? Εγώ έχω ΟΤΕΝΕΤ στο μαγαζί και στην αρχή είχα τρελά προβλήματα με port forwarding στον router. Βασικά ξεκίνησα να την ψάχνω επειδή δεν μου έπαιζε το remote desktop. Αυτό που ανακάλυψα είναι ότι όταν ενεργοποιείς τη σύνδεση σου στο my.otenet.gr έχει μια επιλογή για ασφάλεια λογαριασμού με επιλεγμένη τιμή το ΝΑΙ την οποία συνήθως προσπερνάμε καθώς αναφέρει ότι βοηθάει στο antispam. Αν πας στο site της ΟΤΕΝΕΤ για περισσότερες πληροφορίες αναφέρει ότι φιλτράρει κάποιες πόρτες όπως η 3389 του Remote Desktop, τις πόρτες του bittorent , emule , dc++ κ.α. Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να αλλάξεις την πόρτα που παίζει το dc με κάποια άλλη... (π.χ.: 11412 αντί 1412) και να κάνεισ και την αντίστοιχη ρύθμιση στο router. Εμένα με αυτό το κολπάκι παίζουν πλέον όλα κανονικά.

Τώρα όσον αφορά το πρόβλημα με τα ελληνικά hub εμένα μου παίζουν πλέον όλα εκτός από το Angelos0 που παραμένει down.

Δημοσ.

Ας μην γεμίζουμε με αμέτρητα posts το topic ώστε να είναι χρήσιμο για κάποιον καινούργιο χρηστη που θέλει να μάθει περί dc++

το συγκεκριμένο hub είναι down λόγο τεχνικών προβλημάτων συνδεδεμένων με το δίκτυο.

Δημοσ.

ωραια,διοτι εμεις νομιζαμε οτι τελιωσε ,μπραβο σου παντος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...