Grigoros Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ναι αλλα να τρωμε ολοι ban επειδη σου θειξανε τον εγωισμο δεν ειναι και το πιο σωστο. και εγω εχω κανει op στου αγγελου αλλα δεν εκανα ban ετσι για πλακα 50 και ατομα και ας λεγανε μα@@κιες. στο κατω κατω εσεις χανετε και οχι εμεις.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Στην πραγματικότητα αυτοί που χάνουν είναι όσοι κατεβάζουν και ξαφνικά τρώει ban ο uploader τους. Σιγά μην στάξει η ουρά του γαιδάρου για 50 άτομα,όσον αφορά το ίδιο το hub... θα πρέπει όμως και οι υπόλοιποι users να βάζουν στην πάντα τους ανόητους που θεωρούν εξυπνάδα και <<αντίσταση στην εξουσία>>(έλα ρε cyberΓλέζο!) να κάνουν μπουρδέλο το main chat.
mohic4n Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ... πρέπει όμως και οι υπόλοιποι users να βάζουν στην πάντα τους ανόητους που θεωρούν εξυπνάδα και <<αντίσταση στην εξουσία>>(έλα ρε cyberΓλέζο!) να κάνουν μπουρδέλο το main chat. Συμφωνω και με τους 2 σας. Βαςς : αυτο που λες ειναι απολυτα σωστο, μερικες φορες τα καταφερνουν αλλα αλλες φορες τα κανουν χειροτερα. Συν το οτι αυτοι που θα παρουν μερος για να μας βοηθησουν (και θα τα καταφερουν) ειναι μετρημενοι...
narbi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Γεια σας!Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και όποιος γνωρίζει τον παρακαλώ να βοηθήσει...Παλιά είχα το speedtouch 530 και μέσα από τη σελίδα του Angelos0 είχα βρεί όλες τις πληροφορίες και τα βήματα για να συνδεθώ σωστά στο DC++.Όλα δούλευαν ρολόι μέχρι τη στιγμή που έβαλα τα 4Mbps και χρεάστηκε να αλλάξω modem.Τώρα έχω το speedtouch 585 από την Τellas και από οτι μου είπαν αυτό το modem δε χρειάζεται να κάνεις τη διαδικασία να νοίξεις Ports γιατί ειναι όλα ανοικτα!Έτσι λοιπό προσπαθω να μπω με τις ίδιες ρυθμίσεις στο DC++ και ενώ με συνδεει στα hubs και μου κάνουν uploading εγώ όταν κάνω search δε μου βγάζει κανένα αποτελεσμα ή όταν θέλω να κάνω download ένα ήδη επιλιγμένο από παλιά αρχείο δε μπορώ...Καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Kαι βέβαια χρειάζεται άνοιγμα ports το 585. Κοίτα εδώ.
narbi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Kαι βέβαια χρειάζεται άνοιγμα ports το 585.Κοίτα εδώ. Ευχαριστώ πολυ για την πληροφορία αυτη! Το πρόβλημα λύθηκε!
tolis_21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 na rotiso kat efaga ban apo ton Angelo giati enas folder leei periexei tainia Vob ti einai to Vob sto fakelo auto exei mono Subs tis tainias kai tin tainia se morfi avi
djapal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 tolis_21 κάτι θα είχες, δε μπορεί. Εκτός αν από βιασύνη ο MoM σε μπαναρε Να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο. έχω το 9112 από forthnet. Δε μπορώ με τίποτα να ανοίξω τη 1412. Βάζω ας πούμε 1412 και 4444 στον virtual server αλλά μόνο η 4444 ανοίγει. Πως στο καλό γίνεται αυτό;;; :S Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Παιδευόμουν χτες συνέχεια αλλά δεν έβγαλα άκρη.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δεν είναι υποχρεωτικό να ανοίξεις το 1412.
Thisamenis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 na rotiso katefaga ban apo ton Angelo giati enas folder leei periexei tainia Vob ti einai to Vob sto fakelo auto exei mono Subs tis tainias kai tin tainia se morfi avi ta vob einai arxeia pou iparxoun se ena DVD pou exei mia tainia (VOB=Video Object or Versioned Object Base). Mipws exeis kanena tetoio mesa ston sigekrimeno folder? Psakse me *.vob sto search,kai tha sou to vgalei an iparxei tetoio arxeio.
giannio123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 kalispera paidia. Katarxhn na ksekatharisw oti den kserw k polla apo ypologistes opote deikste katanoisi!!!loipon perasa to dc++ , to programma anoigei kanonika, oi alloi xrhstes katevazoyn arxeia apo mena alla egw den mporw na katevasw tipota. Pataw sto search na kanw anazhthsh k den emfanizei apotelesmata tipota....ti na kanw???logika kapoia rythmish tha exw balei lathos. An k enas filos poy to exei k aytos exei akribws tis idies rythmiseis k den exei problima...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Θα δείξουμε κατανόηση που δεν ξες από υπολογιστές,αλλά δείξε και συ ως νέος φορουμίστας καλή διαγωγή, και γράφε με ελληνικά.. Εδώ και εδώ θα βρεις αναλυτικότατες οδηγίες.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Ο Αγγελος ειναι πανω??? Εχω σωσει την ip του και ειναι το μονο hub που μπαινω αλλα σημερα δεν δειχνει να φορτωνει connection timeout βγαζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.