nick833 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 εγώ ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα τις last days. σέρνεται.και δεν εννοω το download...Κάνει κανα 5 λεπτο να ανοιξει ένα Hub (να φορτώσει τους users δηλαδή).Σε όλα τα hubs το κάνει αυτό. Θέμα με Passive κτλ δεν παίζει.Είμαι κανα 5μηνο με ρουτερ ,τόχα ρυθμίσει οκ και απο τότε δεν το έχω πειράξει.Επίσης καμιά φορά "ξεκολάει" και δουλεύει οκ.Με την dsl οταν σέρνεται το dc++ άμα δοκιμάσω να κατεβάσω από αλλού (http) πάει σφαίρα...Εχει κανείς καμιά ιδεά γιατι μούχουν σπας τα νεύρα; ευχαριστω. Και εγώ τα ίδια και χειρότερα με 0,674 (active) Ενώ όλα ήταν μια χαρά, άρχισαν τα προβλήματα. Εκτός αυτών που λέει ο guido εχω πολλά disconect από τα hub και όταν κατεβάζω πάει με ρυθμούς χελώνας
infected Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Το πρόβλημα είναι ο ΟΤΕ.Και δεν το κάνει μόνο στο dc++,αλλά σε όλες τις p2p εφαρμογές.Αν το ψάξετε λίγο καλύτερα θα βρείτε πολλά άτομα με αυτό το πρόβλημα. Προσωπικά έχω παρατηρήσει πως τα πρωινά μέχρι τις 10.00 δουλεύει κανονικά το dc++.
guido Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 @ Guido To msg pou egrapses pio panw sunh8ws exei na kanei me kapoia la8os ru8mish sto pc sou. Endiamesa apo tote pou setares to router sou mhpws ekanes kapoia allagh stis ports se allo programa? Mhpws ekanes format? To tsekares apo tote gia na deis an exei alla3ei tpt i an oi ru8miseis einai oi idies pou eixes kanei tote? An einai oi idies tote 8a sou proteina na tis kaneis remove kai na tis 3anakaneis apo thn arxh - sto router kai sto firewall. Isws exei faei kapoio kollhma kai ka8usterei etsi. στο ρούτερ μου δεν έχω πειράξει απολύτος τπτ.μαλιστα έχω να κάνω απλά λογκίν στο web interface του κάτι μήνες αφού όλα μέχρι στιγμής δούλευαν ρολόι και δεν είχα κάποιο προβλημα ή δεν χρειάστηκε να προσθέσω κάποια πόρτα.και γενικά η μοναδική άλλη πόρτα που έχω προσθέσει είναι για το μτορρεντ που είναι όπως ήταν και πρίν. ούτε στο πισι έχω αλλάξει κάτι,software firewall px κτλ. θα δοκιμάσω αυτό που λες,αν και όπως αναφέρουν και κάποιοι άλλοι με οτενετ έχουν γενικά προβλημα με τα π2π
guido Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Το πρόβλημα είναι ο ΟΤΕ.Και δεν το κάνει μόνο στο dc++,αλλά σε όλες τις p2p εφαρμογές.Αν το ψάξετε λίγο καλύτερα θα βρείτε πολλά άτομα με αυτό το πρόβλημα.Προσωπικά έχω παρατηρήσει πως τα πρωινά μέχρι τις 10.00 δουλεύει κανονικά το dc++. πάντως αυτό που ακούγεται για "κόφτες" στα π2π δεν ξέρω αν έχει πολύ βάση στο dc++ (οσον αφορα το δικό μου προβλημα),γιατί οι ταχύτητες κατεβάσματος π.χ σε κάτι πριβε hubs είναι κοντά στο max.τώρα σε κάτι Public hubs δεν κατεβάζω ούτε λιστα,και σε αυτό βέβαια η πρώτη σκέψη πάει στο ότι τόχουν παραχ3σ3ι με το νετλιμιτερ. πάντως ακομα και απόπου κατεβαζω με max speed για να κατέβει η full λιστα με τους users μπορεί να κάνει και για πάντα...(και άρα και λίγα search results κτλ κτλ). τελικά μάλλον θα πάρω κανα demo απο hol ή forthnet να δω τι παίζει
infected Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Σε άλλο forum έχει ανοιχτεί θέμα με παράπονα από πάρα πολλούς users.Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ για πολλές μέρες και σήμερα τους πήρα τηλέφωνο και μέσα σε μία ώρα το έφτιαξαν.Τα συμπεράσματα δικά σου...
stratukos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεος με το dc και αυτο γιατι εμπιστευομουν το μουλαρακι παρα πολυ. Ωσπου αρχισε να σερνεται. Εγκατεστησα το dc αλλα δεν μπορω να περασω τις hublists που εχετε βαλει... ειμαι λιγο αρχαριος με το συγκεκριμενο προγραμμα. Υπαρχει καμια βοηθεια;
nick833 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Καλησπερα σε ολους. Ειμαι νεος με το dc και αυτο γιατι εμπιστευομουν το μουλαρακι παρα πολυ. Ωσπου αρχισε να σερνεται. Εγκατεστησα το dc αλλα δεν μπορω να περασω τις hublists που εχετε βαλει... ειμαι λιγο αρχαριος με το συγκεκριμενο προγραμμα. Υπαρχει καμια βοηθεια; Χμμ ! Και στο dcc τα πράγματα δεν είναι καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Κυριολεκτικά σέρνεται, Θα μας πει κανείς τι γίνεται ?????
nick833 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 αν εχεις και Διοδο τοτε σφιγγουν τα πραγματα.... Τι είναι "Διοδο" ? A ok δεν έχω ! Να πω ότι είχα 0,674 και πήγα στην 0,698 αλλά πάλι τα ίδια. Δηλαδή αργεί πολύ να κατεβάσει τους users και κάνει συχνά disconect. Όταν κάνω download πάει με 1 - 3 και ίσως κάποια στιγμή να κάνει μια κορύφωση στα 30 - 40 και να πάρω το αρχείο. Στην 0,674 ήμουν active με no-ip και όταν πήγα στην 0,698 με ρώτησε για να πάρει τις ρυθμίσεις από την προηγούμενη έκδοση και είπα Ναι, άρα είμαι πάλι active. Otenet 1024 χωρίς Netlimiter !
poscaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Τι είναι "Διοδο" ? http://diodos.gsrt.gr/ εχουν ακουστει πολλα περι "κοψιματος" port κλπ
Freakster Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Να ρωτησω και εγω. Εκανα format και τωρα παλευω να το ξανασεταρω απο την αρχη. Βαζω το angelos0 οπως λενε οι οδηγιες στα αγαπημενα hubs αλλα παιρνω connection timeout. Μηπως εχει αλλαξει κατι; Και πορτα ανοιξα στο comodo, και στο router και static ip εχω. Θυρα εβαλα την 65343.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.