_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση...θα μου πρότεινες ίσως να επιστρέψω στην classic έκδοση 0.674? Σφόδρα,αλλά δεν ορκίζομαι ότι θα λυθεί το πρόβλημα ε; (Να σημειώσω εδώ ότι στην 0.674 δεν μου κατέβαζε τις hublists και κατέφυγα σε επόμενη έκδοση) Δεν σχετίζεται με την έκδοση dc αυτό. Με την άλλη περίπτωση που λες, μήπως θυμάσαι τι έφταιγε? Δεν έμαθα ποτέ. Υ.Γ. Κάθε φορά που ανοίγω το dc, μου βγάζει ένα μήνυμα, το οποίο με προτρέπει να αναβαθμίσω στη νεότερη έκδοση (0.698.). Υπάρχει τρόπος να μη μου βγάζει αυτό το μήνυμα (χωρίς να απαντήσω θετικά εννοείται...) Δεν ξέρω,δες στις ρυθμίσεις αν έχει επιλογή σχετική.
Thisamenis Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ενώ με το angelos κατεβάζω κανονικά (και μου παίρνουν αρχεία), στο dark angel μου βγάζει αποτελέσματα στο search, μου παίρνουν αρχεία, όμως ΔΕΝ μπορώ να κατεβάσω... Γράφει συνεχώς "Συνδέεται", αλλά ποτέ δε συνδέεται! πχ. σε μια αναζήτηση επιλέγω να κατεβάσω από το dark angel ένα αρχείο από κάποιον χρήστη με διαθεσιμότητα 2/3 ή 3/5 κλπ... Ενώ το αρχείο προστίθεται στη λίστα προς κατέβασμα, μου βγάζει μόνιμα το μήνυμα "συνδέεται..." και δεν το κατεβάζει καθόλου... Αντίθετα, αν είμαι στο "angelos0" το κατέβασμα ξεκινάει (σχεδόν πάντα) αμέσως... Αυτό το πρόβλημα το έβγαζε σε ένα φίλο μου και τελικά έφταιγε ότι είχε αλλάξει το ρούτερ και έπρεπε να ρυθμήσει κάποια παράμετρο στο firewall του ρούτερ (αν θυμάμαι καλά). Τελικά δεν έβγαλε άκρη και ξανάβαλε το παλιό που του είχε δώσει η εταιτεία που είχε κάνει την σύνδεση ADSL.
ippokratis@ Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Exω to router level one wbr 3460 και ενω εχω ανοιξει τις ports ,συνδεομαι κανονικα σε hubs ωστοσο δεν παιρνω κανενα αποτελεσμα σε search...
ippokratis@ Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Tα εκανα αυτα,βασικα ποια ip βαζω στον host kαι ποια στον client; direct connection,firewall UPnP ή port forwarding?
geioannou Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 εβαλα εναι 2ο δισκο στο pc και εκανα "Add files" 50gb.δεν τα βλεπει ομως με τιποτα. βλεπει μονο τα 20gb.τον κανω remove και παλι Add αλλα τιποτα. τι μπορει να συμβαινει και τι μπορω να κανω???
poscaman Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 εισαι σιγουρος οτι ολοκληρωθηκε το scan???γιατι 50 gb θα παρει πολυ ωρα μεχρι να τα "δει" το DC++,ειδικα αν ειναι πολλα +μικρα αρχεια
geioannou Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 ναι ειμαι σιγουρος οτι τελειωνει. αλλωστε βγαζει και την μπαρα.......
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 εισαι σιγουρος οτι ολοκληρωθηκε το scan???γιατι 50 gb θα παρει πολυ ωρα μεχρι να τα "δει" το DC++,ειδικα αν ειναι πολλα +μικρα αρχεια πολλυ ωρα οντος χαρα στην υπομονη σου
guido Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 εγώ ρε παιδιά έχω το εξής πρόβλημα τις last days. σέρνεται.και δεν εννοω το download...Κάνει κανα 5 λεπτο να ανοιξει ένα Hub (να φορτώσει τους users δηλαδή).Σε όλα τα hubs το κάνει αυτό. Επίσης βρίσκει ελάχιστα results.σαν να ξεκινάει να ψάξει και να κολάει ξαφνικά και να μένει εκεί. Θέμα με Passive κτλ δεν παίζει.Είμαι κανα 5μηνο με ρουτερ ,τόχα ρυθμίσει οκ και απο τότε δεν το έχω πειράξει.Επίσης καμιά φορά "ξεκολάει" και δουλεύει οκ.Με την dsl οταν σέρνεται το dc++ άμα δοκιμάσω να κατεβάσω από αλλού (http) πάει σφαίρα...Εχει κανείς καμιά ιδεά γιατι μούχουν σπας τα νεύρα; ευχαριστω. εδιτ: επίσης καμια φορά μου βγάζει το εξής μύνημα *** An established connection was aborted by the software in your host machine το οποίο δεν ξέρω αν έχει σχέση...
infected Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 guido δεν το κάνει μόνο σε εσένα,οπότε είναι θέμα δικτύου.
riverakos Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Δημοσ. 11 Μαΐου 2007 Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευα το dc++ χωρίς πρόβλημα.Μετά από ένα φορμάτ,παρουσιάστηκε πρόβλημα.Ενώ εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του dc++,έκανα και τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο firewall του norton 2007 , μόλις το ανοίγω εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα [23:35] TLS disabled, failed to generate certificate: The system cannot find the file specified. [23:35] Failed to load certificate file [23:35] File list refresh initiated [23:35] File list refresh finished και δυστυχώς δε συνδέεται σε κανένα server.Τί μπορεί να φταίει?
guido Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 ποια εκδοση εχεις? και με την 0.698 και με την 0.674 μου κάνει το ίδιο guido δεν το κάνει μόνο σε εσένα,οπότε είναι θέμα δικτύου. αν είναι έτσι ελπίζω τουλάχιστον να στρώσει σύντομα
mohic4n Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 @ Guido To msg pou egrapses pio panw sunh8ws exei na kanei me kapoia la8os ru8mish sto pc sou. Endiamesa apo tote pou setares to router sou mhpws ekanes kapoia allagh stis ports se allo programa? Mhpws ekanes format? To tsekares apo tote gia na deis an exei alla3ei tpt i an oi ru8miseis einai oi idies pou eixes kanei tote? An einai oi idies tote 8a sou proteina na tis kaneis remove kai na tis 3anakaneis apo thn arxh - sto router kai sto firewall. Isws exei faei kapoio kollhma kai ka8usterei etsi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.