Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προσπάθησα να τοχρησιμοποίησω:

έβαλα "Hub List" στην αναζήτηση και μου 'βγαλε αλλα αντι αλλων

γιατι λέει οτι "Οι παρακάτω λέξεις είναι είτε πολύ κοινές, πολύ μεγάλες ,ή πολύ μικρές και δεν χρησιμοποιήθηκαν στην αναζήτησή σας : hub"...

Οπότε έψαχνε μόνο "list"

Αν δε σου βγαζε τιποτα η αναζήτηση εσυ θα εψαχνες μεσα σε 500 posts να βρείς αυτό που θες?

Οστώσο ισως πράγματι δε ξερω να ψάχνω καλά,δεν είμαι πολύ μεσα στα forum..

Τελος πάντων,μπορείς τουλαχιστον να με παραπέμψεις σε κάποιο post που να λέει για το θέμα μου?

dokimase ...http://dchublist.com/hublist.xml.bz2

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ!!

Μα καλά, μπήκα σε κυριολεκτικά 1000+1 hublists, πώς είναι δυνατόν να

μη δουλεύει καμία εκτός απ'τη δικιά σου?!

Έχεις κι άλλες hublists?

Πού τις βρίσκεις?

Δημοσ.
ποιο ειναι το οριο των hubs που επιτρεπετε να ειμαστε συνδεδεμενοι????

eksartatai apo tous orous pou sou thetei ena hub...alla afhnoun mexri 3 alla 6 alla 100 kai outo kathe'kseis...

apo kei k pera kalytera na mhn eisai se polla hub taytoxrona giati tha tsampoukaleyete agria me to bandwidth sou..

pisteyw 8 hub einai kala ama einai metaksy 2000-4000 xrhstwn kai analoga thn gramme sou, alla na apofeygeis polla hub mazi.

Δημοσ.

να ρωτήσω κι εγώ κάτι:

είμαι κανονικά στο DC++ (v.691 - Active user), κι εξ ορισμού έχω ανοιχτά τα hubs Angelos0 & Dark angel...

ενώ με το angelos κατεβάζω κανονικά (και μου παίρνουν αρχεία), στο dark angel μου βγάζει αποτελέσματα στο search, μου παίρνουν αρχεία, όμως ΔΕΝ μπορώ να κατεβάσω... Γράφει συνεχώς "Συνδέεται", αλλά ποτέ δε συνδέεται!

πχ. σε μια αναζήτηση επιλέγω να κατεβάσω από το dark angel ένα αρχείο από κάποιον χρήστη με διαθεσιμότητα 2/3 ή 3/5 κλπ...

Ενώ το αρχείο προστίθεται στη λίστα προς κατέβασμα, μου βγάζει μόνιμα το μήνυμα "συνδέεται..." και δεν το κατεβάζει καθόλου...

Αντίθετα, αν είμαι στο "angelos0" το κατέβασμα ξεκινάει (σχεδόν πάντα) αμέσως...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ...

Δημοσ.

ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση...

θα μου πρότεινες ίσως να επιστρέψω στην classic έκδοση 0.674?

(Να σημειώσω εδώ ότι στην 0.674 δεν μου κατέβαζε τις hublists και κατέφυγα σε επόμενη έκδοση)

Με την άλλη περίπτωση που λες, μήπως θυμάσαι τι έφταιγε?

Υ.Γ. Κάθε φορά που ανοίγω το dc, μου βγάζει ένα μήνυμα, το οποίο με προτρέπει να αναβαθμίσω στη νεότερη έκδοση (0.698.). Υπάρχει τρόπος να μη μου βγάζει αυτό το μήνυμα (χωρίς να απαντήσω θετικά εννοείται...) :)

Ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...