gandalf_the_white Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 έχω μεγάλο πρόβλημα με το dc++!έχω ρούτερ και ένώ ανοίγω τις πόρτεσ 1412 και κάνω και allow από το firewall των windows πάλι δεν μπένι κάν στην λίστα τον hubs....τι να κάνω γαμώτο¨?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δεν παίζουν ρόλο οι ρυθμίσεις στο αν κατεβάζεις hub lists.
d-miss@ Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 έχω μεγάλο πρόβλημα με το dc++!έχω ρούτερ και ένώ ανοίγω τις πόρτεσ 1412 και κάνω και allow από το firewall των windows πάλι δεν μπένι κάν στην λίστα τον hubs....τι να κάνω γαμώτο¨? proton...ama kaneis portforward sto DC prepei na kaneis tis idies portes kai sto router..ama exei to router firewall dokimase na to kleiseis k ksanadokimase..epishs des to sp2 an nakei alow to dc..ama pali exeis provlhma dokimase to http://www.portforward.com kai tha breis lysh.
d-miss@ Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 loipon kai twra tha ithela na pw merika pramata se kapious "xwris epithesh" pou kyriolektika re seis einai asxetoi me to DC..ma polu asxetoi k lene k lene... mpainw sto DC++ edw k 3.5 xronia kai exw terastia empeiria pisteyw "eimai op se 6 hub".. loipon ena palikari parapanw eipe oti to DC++ einai gia mikra arxeia... isa isa aderfe pou to DC++ einai gia megala arxeia.. egw katebazw panw apo 20GB kathe mera k katebazw me 220k/s.. mathete filoi mou oti to DC++ ektos apo ta public hubs pou mpainoun oloi oi arxarioi, yparxoun ametrita prive "ta briskeis apo stoma se stoma" apou ekei briskeis ta panta kai epeidh exoun orous gia na mpeis sto share kai sthn taxythta idiaitera katabazeis panta me full taxhtyta.. se ayta yparxoun xrhstens me 3-5 kai 10 TB share kai syndeseis 100/100 100/10 kai outo kathe ekseis..dystyxvs sta public hubs paizei poly limiter kai etsi den exeis panta aksioshmiotes taxythtes.psakste to ligo to programmataki giati kyriolektika to lew k to ennow "EINAI TO KALYTERO P2P" pou yphrkse pote..apla thelei psaksimo :-D.
geioannou Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ρε παιδια εγω μπορω να γραψω στο main αλλα οταν κανω shearch δεν μου βγαζει καθολου αποτελεσματα. ξερει κανεις τι μπορει να ειναι????
okeanos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 yparxoun ametrita prive "ta briskeis apo stoma se stoma" apou ekei briskeis ta panta kai epeidh exoun orous gia na mpeis sto share kai sthn taxythta idiaitera katabazeis panta me full taxhtyta..se ayta yparxoun xrhstens me 3-5 kai 10 TB share kai syndeseis 100/100 100/10 kai outo kathe ekseis..dystyxvs sta public hubs paizei poly limiter kai etsi den exeis panta aksioshmiotes taxythtes.psakste to ligo to programmataki giati kyriolektika to lew k to ennow "EINAI TO KALYTERO P2P" pou yphrkse pote..apla thelei psaksimo :-D. πες μας μερικα απο στομα σε στομα λες
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ρε παιδια εγω μπορω να γραψω στο main αλλα οταν κανω shearch δεν μου βγαζει καθολου αποτελεσματα.ξερει κανεις τι μπορει να ειναι???? Πάτα εδώ.. Ρυθμίσεις για να γίνουμε ACTIVE. Για να λειτουργήσει σωστά και πλήρως το DC χρειάζεται κάποιες απλές ρυθμίσεις το ίδιο,αλλά και το firewall και το router μας. Στο router χρειάζεται να κάνουμε forward τα ports 1412 TCP&UDP. Αν δεν έχουμε ιδέα πως θα το κάνουμε, υπάρχει το http://www.PORTFORWARD.com όπου θα βρούμε το router μας και οδηγίες. Επίσης για το firewall υπάρχει το http://www.FIREWALLING.com Ας πούμε όμως μερικές γενικές οδηγίες για το πώς ανοίγουμε ports στο router μας. Πρώτα πρέπει να μπούμε στο μενού του.Αν δεν ξέρουμε πως,κάνουμε τα εξής: Πάμε Start/Run γράφουμε CMD και στο παράθυρο που θα βγει γράφουμε ipconfig/all.Σημειώνουμε τα: DEFAULT GATEWAY & IP ADDRESS. Βάζουμε τον αριθμό DEFAULT GATEWAY στον Internet explorer και μπαίνουμε στο μενού του router μας. Όλα τα router βέβαια δεν έχουν τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις,οπότε θα ψάξουμε κάτι σαν,Virtual Server,Internet,NAT ή DNAT,Portforward,Game & Applications,Novice Configuration κλπ. Εκεί θα πρέπει να υπάρχει κάποια εντολή όπως Add ή New προκειμένου να δηλώσουμε τα Ports και το IP ADDRESS(αν δεν μπαίνει αυτόματα το ΙP) Σε κάποια router, το Protocol μπορούμε να το βάλουμε ANY οπότε δεν χρειάζεται να φτιάξουμε ξεχωριστούς κανόνες για TCP και UDP.Στην πλειοψηφία τους όμως,τα router θέλουν ξεχωριστούς κανόνες. Αφού τελειώσουμε με το router,συνεχίζουμε στο DC++. Οι οδηγίες είναι για την έκδοση 0.674. Πάμε λοιπόν,File/Settings/Connection Settings τσεκάρουμε το ACTIVE και βάζουμε το 1412 στα TCP/UDP Ports. Για να βρούμε και να βάλουμε το IP εφόσον είμαστε συνδεδεμένοι σε κάποιο hub,γράφουμε +myip και μας το δείχνει στο παράθυρο. Επίσης όταν μπαίνουμε στα hub μας εμφανίζεται το IP,ενώ υπάρχουν και κάποιοι clients που το βάζουν αυτόματα,και δεν ασχολούμαστε. Το IP αλλάζει σε διάφορες περιπτώσεις (restart π.χ) και αν δεν είναι το ίδιο με αυτό που έχουμε στο Connection Settings τότε θα σταματάνε τα downloads και δεν θα έχουμε αποτελέσματα στο search. Αν το router μας δεν φτιάχνει από μόνο του static ip,μια καλή λύση είναι να μπούμε στο http://www.NO-IP.com και να χρησιμοποιούμε αντί για IP στο DC,το domain name που θα δηλώσουμε. Mετά μένει και το Firewall. Αν είναι κάποιο firewall με antivirus ή ξεχωριστό,απλά αρκεί να δώσουμε πλήρη πρόσβαση στο DC. Κάποια όμως,όπως το Firewall των XP θέλουν και άνοιγμα ports. Στο link βλέπουμε πως… http://www.firewalling.com/personalf...windowssp2.htm Κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε επίσης: • Να μην χρησιμοποιεί άλλη εφαρμογή (π.χ torrent) τα Ports που θα βάλουμε. • Mην μπερδεύουμε το IP του Router με το IP που βάζουμε στο DC. • Αν ξαφνικά σταματήσουν τα downloads/uploads και δεν έχουμε αποτελέσματα στο search,το πιθανότερο άλλαξε το IP.
d-miss@ Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 ρε παιδια εγω μπορω να γραψω στο main αλλα οταν κανω shearch δεν μου βγαζει καθολου αποτελεσματα.ξερει κανεις τι μπορει να ειναι???? portforward to dc sto router sou file.kai na eisai active sto dc.
alektor Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Γεια χαρά σε όλους, Εντελώς τυχαία μπήκα στην συζήτησή σας και επειδή είμαι ταλαιπωρημένος απο το emule ,θέλω να δοκιμάσω το DC++. Οποιος φίλος θέλει ας βοηθήσει. 1) Που θα βρω το πρόγραμμα και αν είναι freeware? 2) Αν υπάρχει οδηγός με τις ρυθμίσεις του προγράμματος Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
geioannou Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 απο την ιδια γραμμη μπορω να βαλω 2 pc να κατεβαζουν? το λεω γιατι ενω το ενα μου βγαζει αποτελεσματα και κατεβαζει κανονικα, το αλλο δεν κανει τιποτα. ενοοιτε πως οι ρυθμησεις ειναι οι ιδιες(και τα 2 active με διαφορετικο ιπ) να πω πως απο τα pc μπορω να δω το αλλο.αλλα εαν πω να κανω get file list den ginete. μηπως εχει κανεις καμια ιδεα???
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο alektor Γεια χαρά σε όλους, Εντελώς τυχαία μπήκα στην συζήτησή σας και επειδή είμαι ταλαιπωρημένος απο το emule ,θέλω να δοκιμάσω το DC++. Οποιος φίλος θέλει ας βοηθήσει. 1) Που θα βρω το πρόγραμμα και αν είναι freeware? 2) Αν υπάρχει οδηγός με τις ρυθμίσεις του προγράμματος Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα το βρεις εδώ Οδηγίες για set up θα βρεις εδώ.. Eγκατάσταση του DC++ και βασικές ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις είναι για την έκδοση 0.674,αλλά δεν διαφέρουν ιδιαίτερα και για μετεγενέστερες εκδόσεις. http://prdownloads.sourceforge.net/dcplusplus/DCPlusPlus-0.674.exe?download Αφού κάνουμε εγκατάσταση,το πρώτο βήμα είναι να βάλουμε το nick μας. Πάμε File/Settings/Personal Information για να το δηλώσουμε. Τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο απαραίτητα,αλλά καλό είναι να βάλουμε τι σύνδεση έχουμε. Εισαγωγή nick.. Μετά θα βάλουμε φακέλους ή partition που θα μοιραζόμαστε για να μπορούμε να μπαίνουμε σε Hub(κάτι σαν τα chat roomʼs του Mirc). Αν έχουμε μηδενικό share(είμαστε και leechers ε?)σε πολλά Hub δεν θα μπορούμε να μπούμε… Πάμε File/Settings/Sharing και κάνουμε Add τους φακέλους ή τα partitions που θέλουμε. Στο ίδιο παράθυρο ρυθμίζουμε και πόσα αρχεία θα κάνουμε upload ταυτόχρονα. Αυτό ρυθμίζεται με την επιλογή “Upload slots” και εξαρτάται από την σύνδεσή μας. Αν έχουμε 384/128 π.χ καλό είναι να μην έχουμε παραπάνω από 2 slot ανοιχτά. Επίσης την επιλογή “Automatically open an extra slot if speed is below” την έχουμε στο 0. Ρυθμίσεις Share και upload.. Στο File/settings/Downloads μπορούμε να επιλέξουμε και που θα αποθηκεύονται τα Incomplete και τα Finished αρχεία μας.Αν δεν επιλέξουμε εμείς,το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει τους προεπιλεγμένους στον φάκελο που το εγκαταστήσαμε. Επιλογή φακέλων για downloads/incompletes.. Στο File/Settings/Connection settings επιλέγουμε πως θα συνδεόμαστε(Active ή Passive) Σαφώς προτιμάμε να είμαστε Active, αλλά αν δεν γίνεται να ρυθμίσουμε τον router(γιατί είμαστε π.χ σε πανεπιστήμιο ή χώρο εργασίας)το αφήνουμε Passive. Ρυθμίσεις σύνδεσης.. Κάποια στιγμή πρέπει και να συνδεθούμε κάπου όμως ε? Για να συνδεθούμε σε κάποιο Hub εφόσον ξέρουμε την διεύθυνσή του(της μορφής Ιnsomnia.no-ip.info)πατάμε CTRL+Q την γράφουμε στο παραθυράκι και πατάμε Ok. Άλλος τρόπος είναι με την επιλογή Public hubs (πατώντας CTRL+P) όπου βλέπουμε λίστες με τα Hub και φιλτράρουμε ανάλογα την χώρα και τα ταξινομούμε με βάση το min/max share,name κλπ. Aν θέλουμε να βάλουμε μια λίστα πατάμε στο Public hubs πάμε Configure και στο πάνω παραθυράκι κάνουμε copy/paste την address π.χ http://www.Freenfo.net/PublicHubList.config.bz2 και πατάμε Add. Quick Connect.. Public Hubs.. Tώρα μένει να κάνουμε και το πολυπόθητο download αλλά πρέπει να ψάξουμε και για αρχεία! Πατώντας CTRL+S ή το εικονίδιο με τον μεγεθυντικό φακό πάνω αριστερά ,ανοίγει το παράθυρο για το search. Παράθυρο Search.. ..και στο προηγούμενο post μου θα δεις τις ρυθμίσεις για active. απο την ιδια γραμμη μπορω να βαλω 2 pc να κατεβαζουν?το λεω γιατι ενω το ενα μου βγαζει αποτελεσματα και κατεβαζει κανονικα, το αλλο δεν κανει τιποτα. ενοοιτε πως οι ρυθμησεις ειναι οι ιδιες(και τα 2 active με διαφορετικο ιπ) να πω πως απο τα pc μπορω να δω το αλλο.αλλα εαν πω να κανω get file list den ginete. μηπως εχει κανεις καμια ιδεα??? Mπορείς,αρκεί να μην έχουν και τα δυό pc τα ίδια ports.
geo909 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδιά, Κατ'αρχάς επιτρέψτε μου να πώ οτι η μορφή του thread (ΟΛΕΣ οι απορίες σας για το DC++ ΕΔΩ) ειναι ο,τι πιο δυσκίνητο,με ερωτήσεις να μπλέκονται σε απαντήσεις άλλων ερωτήσεων,με προχωρημένους δίπλα σε αρχάριους και να μη βγάζει ακρη κανεις!Δε θα ηταν καλύτερο να υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα για το DC++ και να κανει ο καθένας τα post του ξεχωριστα?!Αυτό το παράπονο, για τυχον operators που παρακολουθούν.Κατα τ'αλλα, να ρωτήσω και γω την απορία μου: Δεν μπορώ να συνδεθώ με hublists! Στα περισσότερα που βάζω περιμένω πολλη ώρα δίχως αποτέλεσμα.. Σε κάποιο άλλο μου έβγαλε παρα πολλά hubs όμως όλες οι ενδείξεις (users,min share κλπ) και σε όλα τα hubs ήταν '0',οπότε κάτι δε πήγαινε καλά.Σε άλλο πάλι δε μπορούσα να συνδεθώ καθολου,π.χ. με το εξής μήνυμα:" Download failed:An excisting connection was forcibly closed by the remote host (http://www.hublist.org/PublicHubList.config.bz " Χρησιμοποιώ την εκδοση 0.698 & με εχω βάλει passive. Η σύνδεση μου ειναι 768 με τη HOL και συνδέομαι στο δίκτυο μέσω ενος μαραφετιού ("Router" το λένε?!) που λέγεται "Fritz!BoxFon"... Firewalls δεν έχω κανένα και αυτό των XP το εχω απενεργοποιημένο.. Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.Αυτό είναι το μόνο πρόγραμμα που εχει πρόβλημα: γαι παράδειγμα χρησιμοποιώ κανονικα το eMUle και το uTorrent.. Εχω φάεικυριολεκτικά 5 ώρες να ψάχνω, αλλα δε βρίσκω λύση. Τι μπορεί να φταίει? Παρακαλώ όποιον μπορει,να με βοηθήσει!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Eχμ ναι ξέρεις η <<δυσκινησία>> του thread και το <<μπλέξιμο>> που βλέπεις, οφείλεται σε users που δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν το ρημάδι το search,γιατί αν το έκαναν,δεν θα χρειαζόταν να απαντάμε το ίδιο πράμα 30 φορές. Οπως... το πρόβλημα με τις hub lists ας πούμε(; )
geo909 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Προσπάθησα να τοχρησιμοποίησω: έβαλα "Hub List" στην αναζήτηση και μου 'βγαλε αλλα αντι αλλων γιατι λέει οτι "Οι παρακάτω λέξεις είναι είτε πολύ κοινές, πολύ μεγάλες ,ή πολύ μικρές και δεν χρησιμοποιήθηκαν στην αναζήτησή σας : hub"... Οπότε έψαχνε μόνο "list" Αν δε σου βγαζε τιποτα η αναζήτηση εσυ θα εψαχνες μεσα σε 500 posts να βρείς αυτό που θες? Οστώσο ισως πράγματι δε ξερω να ψάχνω καλά,δεν είμαι πολύ μεσα στα forum.. Τελος πάντων,μπορείς τουλαχιστον να με παραπέμψεις σε κάποιο post που να λέει για το θέμα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.