lefas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εννοείται βέβαια ότι το έχω κάνει αυτό εδώ και αρκετούς μήνες. Απλώς αναρωτιόμουνα αν κανείς άλλος από το Forum γνωρίζει τίποτα σχετικά με το series 'Sanford & Son'. Ευχαριστώ
icyman_petros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 1)Υπαρχει τροπος επικοινωνιας με καποιον απο την hub του angelos0? 2)Aν συνδεεσαι κανονικα με ολες τις hublists και μονο μια π.χ. του angelos0 σου γραφει " Απέτυχε μια προσπάθεια σύνδεσης, επειδή ο συνδεδεμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίθηκε κανονικά μετά από ένα χρονικό διάστημα, ή η σύνδεση που είχε δημιουργηθεί απέτυχε, επειδή ο συνδεδεμένος κεντρικός υπολογιστής δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί." υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι στις ρυθμισεις μου,στο δικτυο μου... Μια εβδομαδα παει αυτο το σκηνικο. 3)Αν σε σουταρουνε απο καποιο hub δεν πρεπει να σου λενε το γιατι? Μου αρεσει που δινουμε και e-mail .
d-miss@ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 basika otan den se bazei se ena hub yparxoun arketoi logoi,, o pio klasikos einai apla otan o server-pc pou yparxei to hub ma einai down. se polla prive hubs an den eisai regged perneis to idio mhnyma h paraplsio. allos logos mporei na einai to firewall .. osoi exete router mhn ksexnate na kanete to dc portforward kai na balete thn IP pou exete ekeinh thn stigmh.ama kanete restart to router balte ksana thn nea ip gia na kanete download..
ilkolaw Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Παιδιά, καλησπέρα. Είμαι καινούργιος εδώ. Έπαθα ενα blackout με το dc++ σήμερα και τωρα που προσπαθω να το επαναφέρω δε βρίσκω καμία hublist με το Angelos0 μέσα. Μπορέιτε να μου στέιλετε καμια με το Angelos0 μέσα? Ευχαριστώ.
icyman_petros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 http://hub2list.redirectme.net/PublicHubList.xml.bz2 http://hub2list.redirectme.net/PublicHubList.config.bz2 http://awenet.info/hublist/PublicHubList.xml.bz2 http://awenet.info/hublist/PublicHubList.config.bz2 Μια απο αυτες σιγουρα.δεν ειμαι στον υπολογιστη μου να σου πω ποια ακριβως,δοκιμασε..
mohic4n Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 @ icyman_petros: Otan sou bgazei auto to msg einai epeidh to Hub htan down gia restart i diakoph reumatos. Ean sto kanei epaneleimena tote kapio problhma allo uparxei. Me tis plhrofories pou dineis de mporw na sou pw kati parapanw gia na se boh8hsw.
icyman_petros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ευχαριστω Ελληνα για την απαντηση.Θα κοιταξω αν συνδεθει σε 1 ωρα,οταν θα φυγω απο την δουλεια.Αν οχι, αυριο θα κοιταξω ολες τις ρυθμισεις παλι και θα ενημερωσω...
vasilis90 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Geia sas paidia .....8a i8ela na kanw mia erwtisi.Ine poles oi fores pou kanodas search sto dc++ ginomai disconnect.gt ginete auto?
icyman_petros Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Γεια σας παιδια, θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος το "info" στο τελος των hubs τι σημαινει.Τι πληροφορια δινει. Π.χ. snakegreece.no-ip.info:1411 Οπως θα δειτε παρακατω,ολες οι προσπαθειες συνδεσης μου με hubs που εχουν στο τελος το info:1411 ειναι ματαιες και προσπαθω να βρω την αιτια... *** Σύνδεση στο...snakegreece.no-ip.info:1411... *** Απέτυχε *** Σύνδεση στο...angelos0dc.no-ip.info:1411... *** Απέτυχε *** Σύνδεση στο...killerhouse.thehcn.org:1411... *** Απέτυχε *** Σύνδεση στο...dcdonkey.kicks-ass.net:1411... *** Απέτυχε *** Σύνδεση στο...summer-fun.no-ip.org:1411... *** Απέτυχε *** Σύνδεση στο...hellasnethub.no-ip.info:1411... *** Απέτυχε ======================================== eno stis alles me opoiadhpote info syndeetai: *** Σύνδεση στο...itsyoubond000.no-ip.info:8000... *** Συνδέθηκε *** Σύνδεση στο...ancient-greek-world.no-ip.info... *** Συνδέθηκε *** Σύνδεση στο...feel-free.thehcn.org:4111... *** Συνδέθηκε *** Σύνδεση στο...greekplayground.coom.in:411... *** Συνδέθηκε *** Σύνδεση στο...theinternetworld.no-ip.info... *** Συνδέθηκε Ευχαριστω προκαταβολικα...
vasilis90 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 icyman_petros.....το info είναι η κατάληξη .Θα μπορούσε να είχε οτιδήποτε..(com/gr/org/egu....).Στην ουσία δεν χρησιμεύει σε τίποτα..../
icyman_petros Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Οτι ειναι η καταληξη το ξερω, δεν ξερω ομως τον λογο που δεν με συνδεει με τις hubs που εχουν αυτη την καταληξη.Αυτο προσπαθω να μαθω! Καποια πληροφορια θα δειχνει... δεν μπορει.... Ολες οι αλλες hubs εκτος αυτων που τελειωνουν σε info:1411 συνδεονται κανονικοτατα... Οριστε και σημερινο παραδειγμα: *** Σύνδεση στο...raj-dc.pl:5555... *** Συνδέθηκε ενω με info: 1411 *** Σύνδεση στο...dc4.abc-network.nu:1411... *** Απέτυχε μια προσπάθεια σύνδεσης Δεν ξερω ,τι να πω.. και αυτο το forum το εχουν εγκαταλειψει..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Περίεργα πράματα.. Ποιό dc έχεις-απίθανο να φταίει αυτό βέβαια-και ποιόν isp? Δώσε και άλλες πληροφορίες μπας και βγάλουμε άκρη.
icyman_petros Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εχω το dc 0.698. Δοκιμασα και το 0.699 αλλα τα ιδια.Απο το firewall comodo που εχω δεν ειναι σιγουρα. Country: Albania (AL) ISP: Albtelco-networks Ειμαι για λιγους μηνες στην αλβανια λογω δουλειας και μενω σε ξενοδοχειο που με παρεχει ιντερνετ. 2-3 μηνες ολα δουλευαν ρολοι(σε passive),εδω και καμια 20αρια μερες μου συνεβη αυτο..
Costinio Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 μαλλον έχουν κόψει κάποια ports και φαίνεται πως το 1411 είναι ένα από αυτά... το είχα πάθει κι εγώ παλιότερα όταν έμπαινα από υπολογιστή σε πανεπιστήμιο.
icyman_petros Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Kατι τετοιο φανταζομομαι κι εγω,, μου την κανανε την δουλεια οι αλβανοι... Μου το επιβεβαιωσες, ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.