poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 pas download queque kai ekei ama kaneis dexi klik sto arxeio tha breis pause kai priorities ktl.an kaneis pause kai den stamatisei tote apo kato kane close connection.edo alloi parakanale gia slots kai esi thes ena ena?xixi
filetos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ενα ενα ειναι καλυτερα.Γιατι ετσι "200σαριζει".Ενω αν κατεβεναν ταυτοχρονα 10 αρχεια μοιροζονταν η συνδεση με αποτελεσμα το ανωτερο που κατεβενε ενα απο τα 10 αεχεια ηταν να κατεβαινει με 50kbps.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Ενα ενα ειναι καλυτερα.Γιατι ετσι "200σαριζει".Ενω αν κατεβεναν ταυτοχρονα 10 αρχεια μοιροζονταν η συνδεση με αποτελεσμα το ανωτερο που κατεβενε ενα απο τα 10 αεχεια ηταν να κατεβαινει με 50kbps. μηπος γνωριζεις πως να βαλω imiter σε καθε αρχειο για να μην μου γωνατιζει την συνδεση μου? στο ινετ
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 μηπος γνωριζεις πως να βαλω imiter σε καθε αρχειο για να μην μου γωνατιζει την συνδεση μου? στο ινετ wwww.netlimiter.com
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Tα limiters και οι λοιπές μαγκιές ηλιθίων εγωισταράδων εξυπνάκηδων leechers(π.χ επίτηδες passive),να τα αποφεύγεις εκτός αν θες να σε χαρακτηρίζουν με τα παραπάνω επίθετα. Μην ανοίγεις παραπάνω από 2-3 upload slots,και χρησιμοποίησε την επιλογή "use small send buffer..)
greekboy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 re pedia gia pite kanena poli kalo kseno hub...epidi exo mono 3 ellinika kai thelo na katevaso kati "kseno" episis kai pos tha to perasoume an ine eukolo...
sneaky Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 an erixnes mia matia ligo poio iso tha eblepes kapoies hub list http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=94741&page=121 perase tes sto dc kai ksekina na psaxneis auto pou thes ektos tou oti k ta ellhnika hubs exoun ksena mesa ego brisko para polla pantos
Chrisxxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Μετα απο πολυ καιρο επιτυχους χρησης του revconnect με μοντεμ αποφασισα να αλλαξω και να παρω το ρουτερ zyxel 660 HW απο τοτε αρχησαν και τα προβληματα (Ports). Εκανα οτι ελεγε το portforward.com αλλα και παλι δεν βρηκα ακρη με τα ports μπορει να με βοηθησει κανεις; Ποιο συγκεκριμενα : Ορισα μια σταθερη ip 192.168.1.33 . Βρηκα την static ip μεσω του οδηγου που δινει το portforward.com 192.168.1.136 . Ορισα ως port στο DC την 1412 (δοκιμασα και την 1337). Συνεχισα να χρησιμοποιω το no-ip. Πηγα στο nat του router και εκανα οτι ελεγε το παραπανω σαιτ αλλα τιποτα. Κανοντας παντως ακριβως τα ιδια με το WOW δεν ειχα κανενα προβλημα... ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Aν εχει καποιος το ιδιο ρουτερ ας γραψει αναλυτικα τι εκανε (δεν θελω να γινω passive)...
panikers Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 mporei kapoios na me voithisei?? eixa to speedtouch 530 kai allaksa se sagem 800E4.. to dc prin leitourgouse mia xara twra den anoigoun oute kan oi hublists.. evala poses kainourgies mipws anoiksei kapoia alla tipota.. prosethesa hubs pou proteinoun sto net alla kai pali tipota.. malista sto angelos0 mou zitaei ena password to opoio den exw idea poio upotithetai oti einai... :S kai epipleon.. eixa prospathisei na ginw active me to sugkekrimeno modem alla olo kapoio provlima vgazei...
metalmike Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 ApexDC++ Για οσους δεν το ξερουν ειναι απλα το καλυτερο mod που εχει βγει για το DC++!Εκπληκτικα stable,ελαφρυ στη μνημη,απιστευτα παραμετροποιησιμο!Δοκιμαστε το και μετα θα μ'ευχαριστειτε(σαν τον GOM Player-οχι δεν ειμαι ψωνιο,εγω για εσας το κανω-αλλη μια διαφημιση απο την metalmike hellas )
CompHeller Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει τρόπος για Multi search με το dc++??? Έχει πονέσει το χέρι μου Να του βάζω πχ μια λίστα με καμιά 100αρια τραγ...εχμμμμμ .pdf και να κάνει auto search??
mohic4n Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ApexDC++Για οσους δεν το ξερουν ειναι απλα το καλυτερο mod που εχει βγει για το DC++!Εκπληκτικα stable,ελαφρυ στη μνημη,απιστευτα παραμετροποιησιμο!Δοκιμαστε το και μετα θα μ'ευχαριστειτε(σαν τον GOM Player-οχι δεν ειμαι ψωνιο,εγω για εσας το κανω-αλλη μια διαφημιση απο την metalmike hellas ) Kai fusika oloi 8a xrhsimopoioun to enswmatomeno limiter (oxi twra oti den xrhsimopoioun polloi), ennoeite oloi 8a exoun thn epilogh "show limiter" sto off gia na mhn fainonte kai ennoeite oti 8a gm8ei to sumpan kai to DC++ mazi, epeidh apo thn fush mas oi Ellhnares einai leechers. Kata ta alla sumpa8htikouli opws kai polloi alloi clients. Υπάρχει τρόπος για Multi search με το dc++???Έχει πονέσει το χέρι μου Να του βάζω πχ μια λίστα με καμιά 100αρια τραγ...εχμμμμμ .pdf και να κάνει auto search?? Tikare sta settings tou DC++, sto Queue, to "Automatically search for alternative download locations".
CompHeller Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 no man ... άλλο λέω. Έχω πχ μια λίστα με 100 files που θέλω να βρώ. Υπάρχει τρόπος να ρίξω την λίστα αυτή κάπου και να γίνει auto multi search αντί να τα ψάχνω ένα ένα???
CompHeller Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κακιά φάση. Κακιά φάση απο την στιγμή που απο τα 100 ψάχνω άντε να βρώ κάθε φορά τα 3-4. Φαντάσου πόσα search κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.