sneaky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Ruler kai Siemens den blaptei na rixnte kai kamia matia se prohohgoume post an to kanete tha parete thn apanthsh sas http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=94741&page=121 to teleuteo post mou fenete pos prepei na koitao kalutera kai ego ta post :S den blepo kala
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 H 10.224.4.142 einai tou Zyxel kai h 10.224.4.129 tou Routerboard (Wrap).Exw ola ta ports anoixta apo to Nat sto 10.224.4.131 opws akoma kai ta ports 1412 + 112-114 sto firewall. Alla to provlima den nomizw oti einai ta ports. To provlima einai oti stelei o client thn LAN ip adi tin WAN ip pou tou vazw stis rithmiseis. dokimase me ena diktio xoris wireless kai ola auta mazi.diladi ena pc enas router kai meta siga siga bazeis kai ta alla.
sneaky Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Oakenfold_ mhpos to client sou exei: Auto update ip on every startup Auto upate ip every 10 min kai exeis tickarei kapoio apo auta ta 2? an nei bgalta
Oakenfold_ Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Έχω τον official client DC++ 0,698 και δεν βλέπω κάπου τέτοια options.
sneaky Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2006 dokimase na baleis ip 192.168.xxx.xxx kai sta 2 pc na deis ti apotelesma tha pareis
Micky26 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Καλημερα παιδια...θα μπορει καποιοσ να με βοηθησει με το DC?το προβλημα μοθ ειναι οτι απο τοτε ποθ εκανα φορματ στο pc μου και το ξαναπερασα,μολισ το τρεξω στην αρχη που πρεπει να κανει την συνδεση και να μου κατεβασει τα hubs ωστε να διαλεξω να συνδεθω μου βγαζει μνμ οτι τελειωσε ο χρονος και οτι δεν μπορει να με συνδεσει......τι μπορω να κανω με αυτο....?δεν εχω κανενα firewall ενεργο.....PLEASE HELP ME!!!!!
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2006 dio selides pio piso file mou tha deis oti iparxei provlima me tin hub lista.katevase alli hublista.kalos irthes sto forum
bvb7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 paides kserei kanenas tis rythmiseis pou prepei na kanw sto anti-hacker tou kaspersky giati den vgazw akrh...poly mperdema leme...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Θα πας στο Firewall και θα κάνεις allow(μάλλον θα είναι ήδη)το dc++. Δεν νομίζω να θέλει κάτι άλλο. Επίσης πρόσεξε μήπως έχεις ενεργοποιήσει το stealth mode
Jagermeister Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Απο χθες οταν κανω search δε μου βγαζει αποτελεσματα. Εννοειται οτι παλιοτερα ηταν ολα ΟΚ. Δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι εδω και καμια βδομαδα εχω εγκαταστησει το peerguardian. Βεβαια το εκανα uninstall και παλι δεν ειδα προκοπη. Πειτε αν ξερει κανεις τιποτα. Ευχαριστω.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Για το peergurdian δεν ξέρω αν "κόβει" και το dc ή χρειάζουτι καμιά ρύθμιση αν δημειουργεί πρόβλημα στο search.Πάντως και άλλοι το έχουν.. Το κλασικό που κοιτάμε όταν δεν έχουμε αποτελέσματα στο search,είναι να ελέγξουμε το IP.
christosfl Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 re guys teleutea exw provlima me to dc++... mou leei hub list downloaded alla den vlepw ta hubs . Why ?
Jagermeister Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εννοειται οτι εχω κοιταξει το ip. Βασικα πριν στα settings το ειχα σε direct connection. Μολις μου εκανε το προβλημα, εβαλα την ip μου αλλα παλι τζιφος. Επισης δε με συνδεει ουτε στο hamachi (δικτυο για online παιχνιδια). Εκανα ακομα και τη βλακεια να μπω στο νετ χωρις firewall και παλι τιποτα. Βασικα καποια ιστορια με το port forwarding πρεπει να εχει παιχτει, το πιο πιθανον με τα udp. Για πεταχτε καμια ιδεα οι πιο εμπειροι.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 re guys teleutea exw provlima me to dc++... mou leei hub list downloaded alla den vlepw ta hubs . Why ? Εννοειται οτι εχω κοιταξει το ip. Βασικα πριν στα settings το ειχα σε direct connection. Μολις μου εκανε το προβλημα, εβαλα την ip μου αλλα παλι τζιφος.Επισης δε με συνδεει ουτε στο hamachi (δικτυο για online παιχνιδια). Εκανα ακομα και τη βλακεια να μπω στο νετ χωρις firewall και παλι τιποτα. Βασικα καποια ιστορια με το port forwarding πρεπει να εχει παιχτει, το πιο πιθανον με τα udp. Για πεταχτε καμια ιδεα οι πιο εμπειροι. an egine sta kala kathoumena tote logika fteei to peer guardian.opote afou to ebgales kane kai ena system restore to pc sou stin imera prin to peraseis kai tha ine ok.na piraxtei kati ston router xlomo.episis min trelenesai pou mpikes sto internet xoris firewall.ego edo den exo oute firewall oute antivirus kai ime mia xara.iremia internet einai oxi o ipokosmos tis kolasis.
filetos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Πως μπορω να κατεβασω ενα ενα τα αρχεια που εχω επιλεξει να κατεβουν.Κετεβαινουν ολα μαζι.Εγω θελω με το που τελιωνει το ενα να αρχιζει το αλλο.Γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.