Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H 10.224.4.142 einai tou Zyxel kai h 10.224.4.129 tou Routerboard (Wrap).

Exw ola ta ports anoixta apo to Nat sto 10.224.4.131 opws akoma kai ta ports 1412 + 112-114 sto firewall. Alla to provlima den nomizw oti einai ta ports. To provlima einai oti stelei o client thn LAN ip adi tin WAN ip pou tou vazw stis rithmiseis.

dokimase me ena diktio xoris wireless kai ola auta mazi.diladi ena pc enas router kai meta siga siga bazeis kai ta alla.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια...θα μπορει καποιοσ να με βοηθησει με το DC?το προβλημα μοθ ειναι οτι απο τοτε ποθ εκανα φορματ στο pc μου και το ξαναπερασα,μολισ το τρεξω στην αρχη που πρεπει να κανει την συνδεση και να μου κατεβασει τα hubs ωστε να διαλεξω να συνδεθω μου βγαζει μνμ οτι τελειωσε ο χρονος και οτι δεν μπορει να με συνδεσει......τι μπορω να κανω με αυτο....?δεν εχω κανενα firewall ενεργο.....PLEASE HELP ME!!!!!

Δημοσ.

Θα πας στο Firewall και θα κάνεις allow(μάλλον θα είναι ήδη)το dc++.

Δεν νομίζω να θέλει κάτι άλλο.

Επίσης πρόσεξε μήπως έχεις ενεργοποιήσει το stealth mode

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο χθες οταν κανω search δε μου βγαζει αποτελεσματα.

Εννοειται οτι παλιοτερα ηταν ολα ΟΚ.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι εδω και καμια βδομαδα εχω εγκαταστησει το peerguardian. Βεβαια το εκανα uninstall και παλι δεν ειδα προκοπη.

Πειτε αν ξερει κανεις τιποτα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Για το peergurdian δεν ξέρω αν "κόβει" και το dc ή χρειάζουτι καμιά ρύθμιση αν δημειουργεί πρόβλημα στο search.Πάντως και άλλοι το έχουν..

Το κλασικό που κοιτάμε όταν δεν έχουμε αποτελέσματα στο search,είναι να ελέγξουμε το IP.

Δημοσ.

Εννοειται οτι εχω κοιταξει το ip. Βασικα πριν στα settings το ειχα σε direct connection. Μολις μου εκανε το προβλημα, εβαλα την ip μου αλλα παλι τζιφος.

Επισης δε με συνδεει ουτε στο hamachi (δικτυο για online παιχνιδια).

Εκανα ακομα και τη βλακεια να μπω στο νετ χωρις firewall και παλι τιποτα.

Βασικα καποια ιστορια με το port forwarding πρεπει να εχει παιχτει, το πιο πιθανον με τα udp. Για πεταχτε καμια ιδεα οι πιο εμπειροι.

Δημοσ.
re guys teleutea exw provlima me to dc++... mou leei hub list downloaded alla den vlepw ta hubs . Why ?

Εννοειται οτι εχω κοιταξει το ip. Βασικα πριν στα settings το ειχα σε direct connection. Μολις μου εκανε το προβλημα, εβαλα την ip μου αλλα παλι τζιφος.

Επισης δε με συνδεει ουτε στο hamachi (δικτυο για online παιχνιδια).

Εκανα ακομα και τη βλακεια να μπω στο νετ χωρις firewall και παλι τιποτα.

Βασικα καποια ιστορια με το port forwarding πρεπει να εχει παιχτει, το πιο πιθανον με τα udp. Για πεταχτε καμια ιδεα οι πιο εμπειροι.

an egine sta kala kathoumena tote logika fteei to peer guardian.opote afou to ebgales kane kai ena system restore to pc sou stin imera prin to peraseis kai tha ine ok.na piraxtei kati ston router xlomo.episis min trelenesai pou mpikes sto internet xoris firewall.ego edo den exo oute firewall oute antivirus kai ime mia xara.iremia internet einai oxi o ipokosmos tis kolasis.

Δημοσ.

Πως μπορω να κατεβασω ενα ενα τα αρχεια που εχω επιλεξει να κατεβουν.Κετεβαινουν ολα μαζι.Εγω θελω με το που τελιωνει το ενα να αρχιζει το αλλο.Γινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...