Apateonas_69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Λοιπον,το προβλημα ειναι οτι τα εχω σεταρει ολα σωστα βαση αναλυτικων οδηγων που βρηκα μεσω ιντερνετ,αλλα παλι δεν γινεται τιποτα.Η συνδεση μου Adsl και μπαινω απο το ρουτερ μου wag354g.Παω και κανω port forward στις θυρες TCP UDP το γνωστο 1412 και στα δυο.Εχω κανει στο no-ip info ενα λογαριασμο ετσι ωστε να εκμεταλευτω το γεγονος της dynamic IP και αφου δινω πληρες access απο το ZONE ALARM(free)οχι τπτ σουιτες κτλ κτλ,παω στα settingw του dc,κανω το απαραιτητο sharing βαζω τα upload slots μου και στις ρυθμισεις της συνδεσης μου τα κανω ολα,βαζω το *****.no-ip.info και τσεκαρω και το κουτακι Dont allow hub........Ολα καλα,ολοι κατεβαζουν απο εμενα,εγω ομως τπτ,δεν μπορω να βρω κανενα αποτελεσμα.Απο εκει και περα ξανατσεκαρω 2η φορα ολα οκ,αλλα παλι δεν βρισκω αποτελεσματα.Παω στην σελιδα http://www.canyouseeme.com για να δω για τα ports και μου βαγζει error,οτι δηλαδη κατι με μπλοκαρει και οτι δεν βλεπει καποια ενεργεια στη θυρα 1412!Απιστευτο,ειναι ολα ρυθμισμενα ρολοι,αλλα δεν εχω αποτελεσματα.Οταν στις ρυθμισεις του dc αντι ολων των παραπανω τσεκαρω την επιλογη ....Firewall(last resort)passive.....ΤΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ!......αλλα ειμαι passive user!Ελεος!Μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι δεν μπορω πραγματικα να καταλαβω που σκαλωνει το DC!!!!:evil:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Ποιό IP έχεις βάλει στο Linksys? Eχεις βάλει enabled εκεί που άνοιξες τα ports? Δοκίμασε να βάλεις άλλα ports μήπως χρησιμοποιούνται από άλλο πρόγραμμα(torrent).
Apateonas_69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Πριν 2 χρονια άρχισα να ασχολούμαι με το πρωτόκολλο του direct connect και για μια κοινότητα με users του insomnia ξεκίνησα μια προσπάθεια εφαρμογής τους. Η κοινότητα μεγάλωσε με πάνω από 1400 άτομα αυτή τη στιγμή. Μια και το πρόγραμμα είναι ναι μεν διάσημο αλλα σχετικά δύσκολο φτιάχνω αυτό το sticky topic για να μαζέψουμε όλες της ερωτήσεις σας εδώ. Προσοχή όμως τα posts να αναφέρονται καθαρά σε τεχνικές ερωτήσεις του dc++ και όχι στο πιο μουσικό κομμάτι έβαλε κάποιος στο share του! Υπήρχαν 2 topics που περιγραφουν την ιστορία και για ιστορικούς λόγους τα παραθέτω. P2P part 1 P2P part 2 Πριν ρωτήσετε κάτι γεμάτοι άγχος παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά μια προσπάθεια να λύσουμε όλες τις απορίες σας στο: http://www.angelos0.com και ειδικά στα sections Άρθρα και FAQ Αν είστε online σε κάποιο hub προσπαθήστε να ρωτήσετε άλλους users η τους operators ώστε να σας λύσουν το πρόβλημα άμεσα. εχεις 1000 φορες δικιο,αλλα πιστεψε με,δεν ποσταρω συνηθως,πρωτα ψαχνω.Οταν ομως πηγα να ψαξω στην αναζητηση για DC μου ελεγε οτι ειναι πολυ λιγα τα γραμματα για την αναζητηση.Δε με τρωει καποιο αγχος,αλλα απο εκει και περα οταν δε δουλευει κατι σωστα,προτιμω να ποσταρω παρα να χανω χρονο και οχι οτι το κανω επιτηδες απλα γιατι βαριεμαι.Τεσπα δεν ηθελα να γινει τοσο θεμα,απλα ηθελα μια απαντηση,θα ακολουθησω τα λινκς,αλλα ρε παιδια ας γινει κατι με την αναζητηση...δεν ειμαστε ολοι τοσο καλοι στο ψαξιμο και η αναζητηση οταν εχει κολληματα με τα γραμματα πρεπει καπως να προσεχτει. υγ.Απ οτι παρατηρω τα προβληματα και οι αποριες ειναι στην υποκατηγορια software...αλλα νομιζω οτι εχουν αμεση σχεση και με την υποκατηγορια Intrnet η ADSL(παρατηρηση για τον τροπο αναζητησης του καθενος)
karolos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 giati otan paw na sindethw sto hub angelos moy bgazei: /password , perimenei ligo(den kserw ti na patisw kai me petaei eksw?
mohic4n Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Dioti to nick pou exeis balei gia na sunde8eis sto hub einai registered. Diale3e ena allo nick gia na kaneis connect kai na sunde8eis.
sneaky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2006 ontos opos eipe kai o ellhnas kapoios eirthe prin apo esena spastiko otan sou exei allos to nick pou thes :/
stef-dim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Στο DC++, και έχοντας κάνει τις ρυθμίσεις για active user μου βγάζει τι εξής μληνυμα : Failed to create port mapping. Please setup your NAT yourself. . Ο router που έχω είναι ο Speedtouch 530i και έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για να ανοίξωω μια πόρτα. Μήπως πρέπει να κάνω και κάποιες επιπρόσθετες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα??
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Iσως είναι επιλεγμένη μια επιλογή στο "Advanced" που λέει για "UPnP".Αν την ξετσεκάρεις μάλλον θα σταματήσει το μήνυμα..
JohnL Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Πριν λίγο προσπάθησα να μπω στο http://angelos0.no-ip.info και μου εμφανίζει πρόβλημα... Χρησιμοποιώ τo DC++ 0.698 που μόλις κατέβασα και ενώ π.χ. στο dark angel μπαίνει κανονικά, στο angelos0 δε μπαίνει εμφανίζοντας Connection Closed Επίσης δε μου εμφανίζεται και το http://www.angelos0.com Έγινε τίποτα τις δυο τελευταίες βδομάδες που είχα να μπω ή μονο εγώ έχω πρόβλημα?
mohic4n Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Oute to site exei problhma oute to hub. Mallon kati ekanes la8os esu stis ru8miseis sou, an kai 8a sou proteina na epistrepseis sthn 0.691.
JohnL Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Πώς γίνεται να μη μπαίνω ούτε στο site? Εκεί δεν μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος... Κανείς άλλος με Forthnet?
xpapias Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Το angelos νομίζω δεν υποστηρίζει DC++ πάνω από κάποια έκδοση. Μάλλον αυτό φταίει - την είχα πατήσει και εγω...
JohnL Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δοκίμασα διαδοχικά τις 0.698, 0.691, 0.674 και δεν είδα ουσιαστική διαφορά...
mohic4n Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Το angelos νομίζω δεν υποστηρίζει DC++ πάνω από κάποια έκδοση. Μάλλον αυτό φταίει - την είχα πατήσει και εγω... Κάτω από κάποια έκδοση: ναι, δεν υποστηρίζει πλέον. Πάνω από κάποια έκδοση υποστηρίζει, και ποιος ο λόγος να μη το κάνει δε μπορώ να το καταλάβω... Προς JohnL: δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που να φταίει φιλε, ακόμη και το firewall να ήταν, θα έπρεπε τουλάχιστον να μπορείς να συνδεθείς.
JohnL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μήπως είναι απαραίτητο να ανοίξω συγκεκριμένα τις πόρτες TCP/UDP 1412? Εγώ έχω ανοίξει τις 1040 χωρίς όμως να έχω πρόβλημα με άλλα hubs...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.