Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερωτηση: καμια φορα το search δε δουλευει η δε μου βγαζει αποτελεσματα απο ολα τα hubs υπαρχει καποιος χρονος που πρεπει να παρεμβαλεται αναμεσα σε 2 search η δε πρεπει να ανοιγω πολλα?

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ερωτηση: καμια φορα το search δε δουλευει η δε μου βγαζει αποτελεσματα απο ολα τα hubs υπαρχει καποιος χρονος που πρεπει να παρεμβαλεται αναμεσα σε 2 search η δε πρεπει να ανοιγω πολλα?

to programma apo mono tou exei kanonika 15 deyterolepta search interval alla ana 5-6 pali kanei kanonika..ama den sou bgazei results apo ola ta hubs , h prepei na kaneis registration sto hub h to hub exei search interval apo mono tou k opws eipe o palikaros pio panw mporei na einai apo 2rolepta mexri k lepta..

Δημοσ.

Προσπαθω να μπω στο hub του angelos αλλα δεν μπορω να συνδεθω με τιποτα . Μου βγαζει το εξης μηνυμα < A socket operation was attempted to an unreachable host.>

1)εχω κανει Install και uninstall το dc και δεν εγινε τιποτα

2)εβαλα την τελευταια εκδοση την 0.691 και παλι τιποτα

3)δοκιμασα ακομη και με το strongDC να συνδεθω παλι τζιφος η δουλεια

4)δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με hub ποτε ξανα

5)το port forwarding δουλευει κανονικα στο dc ή τουλαχιστον ετσι φαινεται αν και εγω τις εχω κανει τις ρυθμισεις στο modem μου

6)δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο :confused:

7)χρειαζομαι βοηθεια

Σας ευχαριστω :oops:

Δημοσ.

Αυτη την διευθυνση βαζω

<angelos0dc.no-ip.info:1411>

Δοκιμασα και ως passive αλλα και παλι τιποτα, ολα τα αλλα hubs ομως λειτουργουν κανονικοτατα!

:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Ti na sou pw? Eprepe na mpaineis ws passive toulaxiston. Mhpws exeis kapoio allo programa pou to kobei entelws? Dokimases na alla3eis tis ports entelws, na baleis panw apo 50000 px. ?

Des kai auta kai 3anapes mas.

Δημοσ.

έχω εγκαταστήσει τα dapper x64 και δεν μπορώ να τρέξω το linuxDC++. Με την 32-bit έκδοση, το πρόγραμμα τρέχει μια χαρά.

Στην 64-bit κολλάει στο "starting DC++". Περιμένω λίγη ώρα και το παράθυρο εξαφανίζεται...

Μπορεί κανείς να βοηθήσει??

Δημοσ.

Καλησπέρα!Εμένα μου κάνουν πολύ υψηλά uploads έχω βάλει 4 upload slots κι έχω τσεκάρει το κουτάκι στα advanced settings που λέει use small send buffer αλλά αν κι έχω 768 dsl μου κάνουν κάτι uploads 20 kb σταθερά και ώρες ώρες πάει και στα 60...τι να κάνω γιατί μου ανοίγει και με πολλή δυσκολία σελίδες έτσι που είναι τώρα!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά το δοκίμάσα και με πέταξαν έξω.... αν έχετε καμιά άλλη ιδέα πείτε μου!!:)

Δημοσ.
έχω εγκαταστήσει τα dapper x64 και δεν μπορώ να τρέξω το linuxDC++. Με την 32-bit έκδοση, το πρόγραμμα τρέχει μια χαρά.

Στην 64-bit κολλάει στο "starting DC++". Περιμένω λίγη ώρα και το παράθυρο εξαφανίζεται...

Μπορεί κανείς να βοηθήσει??

ʼAσε την 32bith version. Οι 64bites δεν τρέχουν και τόσο καλά έως καθόλου από όσα έχω διαβάσει σε φορα ξένα.

Δημοσ.

geia sas pedia..

palia gia ta programata kazaa kai napster ipirxe ena programataki player fasi pu epeze ta incomplete video arxeia...

kserete an iparxei kapio paromoio programma gia na boro na vlepo ta incomplete video arxeia tou DC ? ( gia na min katevazo mufes video 700mb eno einai kati allo..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...