_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 palios_20 διάβασε το post#1576. Καλώς ήρθες..και γράφε ελληνικά!
palios_20 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Πολύ καλά όλα αυτά που διάβασα...αλλά..πάω εκτέλεση γράφω cmd και δεν μου βγάζει τίποτα....και δεν ξέρω τι να βάλω τώρα στο connection settings που είναι όλα τα πλαίσια κενά. αυτό είναι αν κατάλαβα σωστά το πρόβλημα που δεν μπορώ να κατεβάσω
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Στο connection settings δεν βάζεις τίποτα από το CMD... Αφού δεν δουλεύει όμως,δοκίμασε Αccesories/Command Prompt. Ξαναδιάβασε προσεκτικά όμως...
WaVe Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 E||hnas Akoma Perimeno apantisi!!! Afou den xriazete opws mou eipes k pio panw ip, egw tha sou pw pws xriazete, apla den to kaneis swsta. Loipon, epilegeis tin triti epilogi pou leei "Firewall with manual port forwarding" vazeis ta ports pou exeis anoiksei k apo katw sto keno pou leei "External / WAN IP" vazeis tin address sou apo to no-ip kai na pou xriazete no-ip k i new version Elpizw na se kalipsa!
Dark-Shadow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Tote giati o ellinas eipe oti den xreiazete na valeis ip stin new version???
mohic4n Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Tote giati o ellinas eipe oti den xreiazete na valeis ip stin new version??? Γιατί αν έχεις modem και έχεις "σεταρει" δεν χρειάζεται, την παίρνει αυτόματα το DC++ Εσύ που έχεις router ποσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι πρέπει να επιλέξεις τη τρίτη επιλογή αφού έχεις κάνει όλα τα αλλα και να συμπληρώνεις την IP (η το no-ip) σου?
christos_0b Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Λοιπον επειδη απο σημερα μου εχει σπασει τα νευρα το dc++,μου βγαζει συνεχεια οτι και να παω να κατεβασω το μηνυμα : Could not open target file : Access is denied.Γιατι και πως λυνεται ξερει κανεις?Ειμαι Active δεν πειραξα τπτ αππο τα settings και τις ports και εχω πλεον την 0.694 version... Εαν καποιος ξερει ακριβως πως και γιατι λυνεται ας βοηθησει,αν ειναι για απαντησεις του στυλ reinstall και restart κλπ οχι
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 και εχω πλεον την 0.694 version... Αχ γιατί αλλάζετε την 0.674 που είναι μια χαρά... Δες μήπως τα αρχεία που κατεβαίνουν στο partition που έχεις βάλει' date='είναι read only,και άλλαξέ το.[/color']
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Eγκατάσταση του DC++ και βασικές ρυθμίσεις. Οι ρυθμίσεις είναι για την έκδοση 0.674,αλλά δεν διαφέρουν ιδιαίτερα και για μετεγενέστερες εκδόσεις. http://prdownloads.sourceforge.net/dcplusplus/DCPlusPlus-0.674.exe?download Αφού κάνουμε εγκατάσταση,το πρώτο βήμα είναι να βάλουμε το nick μας. Πάμε File/Settings/Personal Information για να το δηλώσουμε. Τα υπόλοιπα δεν είναι τόσο απαραίτητα,αλλά καλό είναι να βάλουμε τι σύνδεση έχουμε. Εισαγωγή nick.. Μετά θα βάλουμε φακέλους ή partition που θα μοιραζόμαστε για να μπορούμε να μπαίνουμε σε Hub(κάτι σαν τα chat roomʼs του Mirc). Αν έχουμε μηδενικό share(είμαστε και leechers ε?)σε πολλά Hub δεν θα μπορούμε να μπούμε… Πάμε File/Settings/Sharing και κάνουμε Add τους φακέλους ή τα partitions που θέλουμε. Στο ίδιο παράθυρο ρυθμίζουμε και πόσα αρχεία θα κάνουμε upload ταυτόχρονα. Αυτό ρυθμίζεται με την επιλογή “Upload slots” και εξαρτάται από την σύνδεσή μας. Αν έχουμε 384/128 π.χ καλό είναι να μην έχουμε παραπάνω από 2 slot ανοιχτά. Επίσης την επιλογή “Automatically open an extra slot if speed is below” την έχουμε στο 0. Ρυθμίσεις Share και upload.. Στο File/settings/Downloads μπορούμε να επιλέξουμε και που θα αποθηκεύονται τα Incomplete και τα Finished αρχεία μας.Αν δεν επιλέξουμε εμείς,το πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει τους προεπιλεγμένους στον φάκελο που το εγκαταστήσαμε. Επιλογή φακέλων για downloads/incompletes.. Στο File/Settings/Connection settings επιλέγουμε πως θα συνδεόμαστε(Active ή Passive) Σαφώς προτιμάμε να είμαστε Active, αλλά αν δεν γίνεται να ρυθμίσουμε τον router(γιατί είμαστε π.χ σε πανεπιστήμιο ή χώρο εργασίας)το αφήνουμε Passive. Ρυθμίσεις σύνδεσης.. Κάποια στιγμή πρέπει και να συνδεθούμε κάπου όμως ε? Για να συνδεθούμε σε κάποιο Hub εφόσον ξέρουμε την διεύθυνσή του(της μορφής Ιnsomnia.no-ip.info)πατάμε CTRL+Q την γράφουμε στο παραθυράκι και πατάμε Ok. Άλλος τρόπος είναι με την επιλογή Public hubs (πατώντας CTRL+P) όπου βλέπουμε λίστες με τα Hub και φιλτράρουμε ανάλογα την χώρα και τα ταξινομούμε με βάση το min/max share,name κλπ. Aν θέλουμε να βάλουμε μια λίστα πατάμε στο Public hubs πάμε Configure και στο πάνω παραθυράκι κάνουμε copy/paste την address π.χ http://www.Freenfo.net/PublicHubList.config.bz2 και πατάμε Add. Quick Connect.. Public Hubs.. Tώρα μένει να κάνουμε και το πολυπόθητο download αλλά πρέπει να ψάξουμε και για αρχεία! Πατώντας CTRL+S ή το εικονίδιο με τον μεγεθυντικό φακό πάνω αριστερά ,ανοίγει το παράθυρο για το search. Παράθυρο Search..
christos_0b Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Bassstarlet απλα lol,ειπαμε ρε συ σοβαρες απαντησεις(καλα δεν ηξερες αν και τι ειχα δοκιμασει ακριβως),σαν τελευταια λυση ποσταρα το προβλημα μου εδω,τελικα δεν ξερω τι εφταιγε ακριβως(το dc και τα hubs,ο οτε η το router μου)αλλα αφου αλλαξα 5-6 Ip's (πλεονεκτημα της dynamic:mrgreen: ) και αλλαξα και απο την 674 στην 694 παλι "ενιωσε" τελικα. Το παραπανω ποστ με το install και τις ρυθμισεις δεν με ενδιαφερει,τα εχουμε ξεπερασει αφτα εδω και καποια χρονια Υ.Γ : Καλα θελω και format γιατι πολλα περιεργα συμβαινουν τωρα τελευταια και ειχα και καποια σοβαρα προβληματα προσφατα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μα δεν έφτιαξα τον οδηγό ως απάντηση σε σένα.
djnoko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2006 Edo kai mia eudomada prospa8w na mpw sto agel0s k mou vgazei auto to minima <-O_Arxhgos-> You're banned from this hub by (-OP-)MasterOfMp3zz.... prospa8w na katalabo ti ekana k efaga to ban apo ton kyrio auton ala den ...hmiteles arxeia den exw sigoura pantos...kserei kaneis poso kairo krataei to ban ???apo oti vlepw pantos kai aloi xristes exoun to idio problima...dld ban xwris logo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.