Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pos tha gino active sto DC++ ston No Fear Myth???

Gia sas pedia pos mporo na gino active se auton ton server??? Exo kanei forward tis portes tou DC++ alla den mporo na kano search!!!

De paizei rolo to hub pou 8a sunde8eis. Apa3 kai exeis kanei swsta to portforward ka8ws kai exeis setarei swsta kai to firewall, kai kaneis search

se ena hub xwris problhma tote mporeis na kaneis kai sta alla. Mhpws sou bgazei allo msg otan kaneis search kai den exeis results? Se merika hubs prepei na kaneis register gia na kaneis kai search. Tsekare an sou leei kati tetoio.

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oxi den exo kanei alla sto hub mesa eime idi reg!!! Kai tora oute ston dark angel den mporo na kano search re pedi ego exo aniksei tis portes gia udp kai tcp pou evala gia tcp 12300 kai gia udp 12310 ka tickara to active pou eine sta settings tou dc++ alla ekei pou exei IP to afisa keno kai apla evala to TCP 12300 kai UDP 12310 kai meta tis proothisa sto router!!! Mipos prepei na kano tpt alla ektos apo auto???

Δημοσ.
ekei pou exei IP to afisa keno kai apla evala to TCP 12300 kai UDP 12310 kai meta tis proothisa sto router!!! Mipos prepei na kano tpt alla ektos apo auto???

αν δε του δωσεις ip πως θα γινεις active ?

στο κενό θα βαλεις ή την εκασστοτε ip που εχεις οποτε συνδεεσαι στο dc

ή θα κατεβασεις καποιο προγραμμματακι - πχ no-ip.

Δημοσ.

Παιδια συγχωρεστε με αλλα εχω και εγω προβλημα αλλα δε καταλαβαινω κ πολλα.. δε μπορω να κανω search κλπ κλπ διαβασα προηγουμενες σελιδες αλλα δε ξερω βασικα πραματα! Δε ξερω πως γινεται το portforward,που θα βρω το ip μου,το tcp μου κ που το udp μου, τι ειναι αυτα και πως θα τα προωθησω??

Δημοσ.

..δες εδώ

Πάμε άλλη μια φορά...

Στο dc τι κάνουμε:

file/connection settings και στα κουτάκια tcp/udp βάζουμε το 1412.

Επίσης στο ίδιο παράθυρο γράφουμε και την ip μας στο ανάλογο κουτααατσι(το είπα κρητικά!)

Για να βρούμε το ip μας είτε γράφουμε +myip στο παράθυρο που κάνουμε chat στο hub' date='είτε μπαίνουμε http://www.whatismyip.com/ και μας την δείχνει αμέσως.

Αυτά ήταν τα εύκολα,τα δύσκολα έρχονται και είναι:

Το άνοιγμα των ports στο router.Ανοίγουμε το 1412 tcp/udp.

Αν δεν ξέρουμε κοιτάμε εδώ http://www.portforward.com

Eπίσης ανοίγουμε τυχόν firewall που έχουμε(αν δεν έχουμε να βάλουμε!)

Αν δεν ξέρουμε πως,μπαίνουμε εδώ http://www.firewalling.com

Αν και πάλι δεν καταφέρουμε τίποτα,μπαίνουμε στο helpdesk ενός hub(κατά προτίμηση βραδάκι)και ρωτάμε.

Αν μάλιστα μπούμε και με γυναικείο nick που εξάπτει την φαντασία(π.χ Tzoana17lookingforlove είναι σίγουρο ότι οι Opers θα τσακωθούν για το ποιός θα εξυπηρετήσει!!)[/color']

Δώσε όμως μερικές πληροφορίες(router/modem)για να βρούμε άκρη.

Δημοσ.

lipon... edipi exo xathi mesa se ola afta ta posts peri dc++, :???:

mipos tha mporouse kapios na epikinonisi mazi mou messo instant messaging na me athodigisi stis rithmisis toy dc++? :confused:

polla zitao, e?:neutral:

help re pedes giati fenete poli endiaferon kai vlepo oti poli to xrisimopioyn...:)

Δημοσ.
..δες εδώ

Δώσε όμως μερικές πληροφορίες(router/modem)για να βρούμε άκρη.

To μοντεμ μου ειναι το microcom ad 2656:|

Δημοσ.
ekkli Xthes prin apantiseis to dokimasa na valo tin eksoteriki ip kai doulepse alla den ginete na kano kati kai molis alazei i ip i extrnal na alzei kai sto dc++ sta settings!!!

ενας χιλιοειπωμενος τροπος ειναι το no-ip .

μια μικρη ερευνα να κανεις εδω ή να χαζεψεις στο σάιτ του αγγελου,

θα βρεις πολλες πληροφοριες.

Δημοσ.
Μήπως μπορεί να μου πει κανείς πως μπορώ να διαλέξω πολλά hubs (πχ όπως διαλέγουμε πολλά αρχεία με το CTRL) ωστε να συνδεθώ σ'αυτά.

Εναλλακτικά' date=' πως μπορώ να ψάξω σε ολα τα hubs μαζί. Νομίζω υπήρχαν παλιά κάποια προγράμματα, πρέπει κάποια από αυτά όμως να απαγορεύτηκαν.

Ψάχνω κάποιο αρχείο που είναι σπάνιο και δεν μπορώ να διαλέγω τα hubs ένα-ενα για να συνδεθώ και να το ψάξω...[/quote']

Κανείς;;; :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...