Αbominable Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μάλλον δεν πληρείς τις προυποθέσεις για να μπεις σε αυτά τα hub. Ναι αλλά δεν μου εξηγεί τι φταίει;; Κάνω sharing 160 Gb,upload slots 6.. Τι άλλο χρειάζομαι;;
xpapias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Μήπως μπορεί να μου πει κανείς πως μπορώ να διαλέξω πολλά hubs (πχ όπως διαλέγουμε πολλά αρχεία με το CTRL) ωστε να συνδεθώ σ'αυτά. Εναλλακτικά, πως μπορώ να ψάξω σε ολα τα hubs μαζί. Νομίζω υπήρχαν παλιά κάποια προγράμματα, πρέπει κάποια από αυτά όμως να απαγορεύτηκαν. Ψάχνω κάποιο αρχείο που είναι σπάνιο και δεν μπορώ να διαλέγω τα hubs ένα-ενα για να συνδεθώ και να το ψάξω...
Dark-Shadow Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2006 Gia sas pedia pos mporo na gin oactive se auton ton server??? Exo kanei forward tis portes tou DC++ alla den mporo na kano search!!!
alipkok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Καλημέρα παιδιά.Μια ερώτηση: είναι λογικό με το που ανοίγω το προγραμμα του dc ,χωρις καν να κατεβάζω τίποτα, να γονατίζει η σύνδεση μου;Για την ακρίβεια εχω 512kbps και δεν μπορεί να μου ανοίξει καμμία σελίδα οσο ειναι ανοιχτό to dc, γνωρίζετε μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης;
alipkok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Pedia kaneis na me help??? εχεις το Min share που χρειαζεται; εμενα αλλοτε συνδεεται και άλλοτε οχι...
Dark-Shadow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Ne sindeete kanonika exo parapano pao to apetoumeno share!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Καλημέρα παιδιά.Μια ερώτηση: είναι λογικό με το που ανοίγω το προγραμμα του dc ,χωρις καν να κατεβάζω τίποτα, να γονατίζει η σύνδεση μου;Για την ακρίβεια εχω 512kbps και δεν μπορεί να μου ανοίξει καμμία σελίδα οσο ειναι ανοιχτό to dc, γνωρίζετε μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης; Στις ρυθμίσεις Advanced κάπου ίσως έχει "Use small send buffer(enable id uploads slow downloads a lot)". Τσέκαρε αυτή την επιλογή,ίσως βοηθήσει... Επίσης μην ανοίγεις πολλά upload slots, το πολύ 3 για την σύνδεση που έχεις.
alipkok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Στις ρυθμίσεις Advanced κάπου ίσως έχει "Use small send buffer(enable id uploads slow downloads a lot)".Τσέκαρε αυτή την επιλογή' date='ίσως βοηθήσει... [/color'] δυστυχώς δεν βρήκα τέτοια ρύθμιση, εχω την version 0.691 αν παίζει κάποιο ρόλο...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δεν υπάρχει σε όλες τις version αυτή η επιλογή. Δεν ξέρω καμία άλλη λύση εκτός από το να βάλεις κάποιο limiter,και να μειώσεις το upload. Μην το παρακάνεις όμως,για ευνόητους λόγους. Δοκίμασε και την παλαιότερη έκδοση 0.674,που έχει αυτή την επιλογή.
alipkok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δεν υπάρχει σε όλες τις version αυτή η επιλογή. Δεν ξέρω καμία άλλη λύση εκτός από το να βάλεις κάποιο limiter' date='και να μειώσεις το upload. Μην το παρακάνεις όμως,για ευνόητους λόγους. Δοκίμασε και την παλαιότερη έκδοση 0.674,που έχει αυτή την επιλογή.[/color'] εβαλα την 0.674 και όλα καλά...:grin: Σευχαριστώ φιλε μου και κάτι τελευταίο, το search στα public hubs ,εδω και καιρό ,δεν λειτουργεί, ψάχνω καποια ξένα hubs που είναι πολυ γρήγορα επειδή ασχολούμαι με μουσική
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Οι hub lists έχουν πρόβλημα εδώ και καιρό,άγνωστο σε μένα γιατί. Για δες αυτή >> http://dreamland.gotdns.org/PublicHubList.config.bz2 ..αλλά και αυτή είναι ελλειπής,δεν δείχνει min-max share κλπ.
alipkok Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2006 ok thanks φιλε ,να ναι καλά το site http://www.hublist.org ,αλλά και αυτό τελευταία κανει νερα...
ekkli Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 τελευταια σταθερη εκδοση ειναι η .674 ? ή και η .691 ειναι οκ ? υπαρχουνε ουσιαστικες διαφορες ?
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Pos tha gino active sto DC++ ston No Fear Myth??? Gia sas pedia pos mporo na gino active se auton ton server??? Exo kanei forward tis portes tou DC++ alla den mporo na kano search!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.