Προς το περιεχόμενο

All about DC++. Απορίες; Εδώ!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ok τελικά το έβαλα passive και ηρέμησα...

Κατι τελευταίο. Κάνω share ενα 200αρη full music videos etc(οχι windows).. Λογικό είναι εκει μέσα να έχω και ατελείωτα αρχεία. Πυκνά συχνά μου πετάει σχετικό μνμ για kicked off the hub.. Μπορώ να κάνω κάτι εκτός απο το να ψάχνω τον σκληρό για λάθος αρχεία;;

Δημοσ.

ayto pou eipes_BASSstarlet_ (to 1o post autis tis selidas)sxetika me me to oti exei na kanei me toys allous xristes einai arketa logiko.alla kai ego otan katebazo apo allous 3-4 arxeia kai kapoios sindethi mazi mou gia na trabixei kati(pou simenei oti tha to kanei se mia stigmi pou exo kai ego arketo download)toe parolo ayto tharixei tis dikes douleies kai tha parei o allos aytos tin protereotita kai tha katebazei me 10+.

mias kai milises gia limiters?pos mporo na balo?

Δημοσ.

Εχω κατεβασει καποια ανοκληρωτα βιντεακια απο το dc αλλα δεν μπορω να τα παιξω οπως τα mp3 στο winamp και στο media player. Με το emule και το kazaa δεν ειχα τετοιο προβλημα. Πως μπορω να τα παιξω;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Λοιπόν, μέχρι χθες έμπαινα στο DC++ με PSTN σύνδεση και χρησιμοποιούσα το No-IP για να έχω (ψεύτο)στατική ΙΡ και να είμαι active. Δεν είχα κανένα πρόβλημα (πέρα από τις άθλιες ταχύτητες).

Από χθες έβαλα ADSL. Modem/Router έχω το Microcom AD 2636. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να δουλεύει σωστά το DC++!!

Έχω δυναμική ΙΡ. Πρέπει να συνεχίσω να τρέχω το Νο-ΙΡ για να αποκτήσω στατική; Αυτό κάνω, με δέχεται ως active αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω αρχείο ούτε βγάζει κανένα αποτέλεσμα στο search.

Έκανα port forward αλλά ούτε έτσι άλλαξε κάτι. Σίγουρα κάποια ρύθμιση κάνω λάθος.

Κάποιος να δώσει τα φώτα του!

Δημοσ.

Από firewall πως πάμε?Εννοώ το έχεις ρυθμίσει να αφήνει το dc να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο?

Το no-ip ναι,άστο να δουλεύει.

Δώσε και άλλες πληροφορίες.

Δημοσ.

Πρέπει να ανοίξεις μια θύρα στο router σου (tcp + udp) για να σου δουλέψει active το DC. Πήγαινε στο portforward.com και θα βρείς πολλές πληροφορίες για το πως θα ρυθμίσεις το router. Ρίξε και μια ματιά στο angelos0.com, έχεις κάποιους σχετικούς οδηγούς.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Λοιπόν' date=' μέχρι χθες έμπαινα στο DC++ με PSTN σύνδεση και χρησιμοποιούσα το No-IP για να έχω (ψεύτο)στατική ΙΡ και να είμαι active. Δεν είχα κανένα πρόβλημα (πέρα από τις άθλιες ταχύτητες).

Από χθες έβαλα ADSL. Modem/Router έχω το Microcom AD 2636. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη στο τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να δουλεύει σωστά το DC++!!

Έχω δυναμική ΙΡ. Πρέπει να συνεχίσω να τρέχω το Νο-ΙΡ για να αποκτήσω στατική; Αυτό κάνω, με δέχεται ως active αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω αρχείο ούτε βγάζει κανένα αποτέλεσμα στο search.

Έκανα port forward αλλά ούτε έτσι άλλαξε κάτι. Σίγουρα κάποια ρύθμιση κάνω λάθος.

Κάποιος να δώσει τα φώτα του![/quote']

3anaru8mise to firewall. Kane del to rule pou exei gia to DC++ kai asto na sou 3anaproteinei ti na kanei. An de doulepsei ws active meta apo auto, dokimase na kleiseis to no-ip kai na mpeis kanonika. Bale kalutera kai thn teleutaia ekdosh tou DC++ pou den xreiazetai na bazeis thn IP sou esu ka8olou (th pairnei automata). Kane auta kai an de doulepsei 3anarwta.

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι που δεν ξέρω..

Προσπαθώ να συνδεθώ σε hubs και μου πετάει::

>Δεν ήταν δυνατή η δημιουργία σύνδεσης, επειδή ο υπολογιστής προορισμού την απέρριψε ενεργά.

Τι εννοεί ο ποιητής;;

Δημοσ.
Εχω κατεβασει καποια ανοκληρωτα βιντεακια απο το dc αλλα δεν μπορω να τα παιξω οπως τα mp3 στο winamp και στο media player. Με το emule και το kazaa δεν ειχα τετοιο προβλημα. Πως μπορω να τα παιξω;

Πηγαινε στο φακελο incomplete βρες το αρχειο που σε ενδιαφερει και αφαιρεσε τα στοιχεια του αρχειου (rename) μετα το mpg,avi κτλ(αναλογα τι τυπου αρχειο ειναι το βιντεο)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...