WaVe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2006 Eκτός από μουρλός είσαι και στραβός? xaxaxa :D Apla vre c tha ekane 2 fores to post k den tha to katalave..
Breadfan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Σεοποιδηποτε hub προσπαθω να συνδεθω μου βγαζει το παρακατω μηνυμα.. A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. εαν μπορει καποιος να μου εξηγησει τι στο καλο ειναι αυτο!!!! Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια
asmilon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Eχεις ρυμθισει σωστα port fowarding στο μηχανημα σου? Εχεις ADSL router ή καποιο Firewall?
Breadfan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Asmilon βασικα το Pc ειναι στην δουλεια μου και εχει καποιο firewall.Αυτο το port forwarding το ειδα σαν επιλογη αλλα δεν ξερω τι ειναι και πως μπορω να το ρυθμισω..μπορεις να με βοηθησεις?
asmilon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Εχετε καποιο rοuter για να μπαινετε στο Internet? Μπορεις να εχεις προσβαση στις ρυθμισεις του? Πες μου πιο ειναι και θα δουμε πως θα προχωρησουμε... Επισης πιο firewall εχεις?
geioannou Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 θα ηθελα καποιος να μου απαντηση στο εξης προβλημα που εχω.οταν τραβαν καποιοι απο εμενα upload δηλαδη.γινετε με ταχυτητα καμια φορα και 20kb/s.οταν εγω τραβαω download δηλαδη, στην καλητερη περιπρωση να φτασω τα 7 kb/s και αυτο σπανια συνηθος ο μεσος ορος ειναι γιρο στα 3 kb/s. γιατι συμβαινει αυτο ????
Wolverin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Trow dis/ban me to pou mpaino apo ena bot me aitiologia Fu faker.... Ti faker?...exw kanei share 25gb tainies giati afta exo tora ston disko.to faker paei sto share h sto username?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 geioannou το πιθανότερο είναι να κατεβάζεις από χρήστες που είτε χρησιμοποιούν limiters,είτε έχουν πολλές "σχισμές" ανοιχτές,οπότε και μοιράζεται το bandwidth... Wolverin το "fake" πάει στο share,ίσως κάποιο πρόβλημα υπάρχει ή έτσι το βλέπει το bot.Μήπως τα video είναι .vob? Κάνε remove και ξανά add τους φακέλους.
Wolverin Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 .vob ηταν.Τα εβγαλα,εβαλα αλλα αρχεια αλλα το ban παραμενει.σε ποιον να απευθυνθω να το βγαλει?
Αbominable Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Έχω ένα μικρό πρόβλημα και δεν ξέρω καν πως να ψάξω τι φταίει:: Είχα σύνδεση πανεπιστημίου, isdn και το dc++ μου δούλευε μια χαρά. Τώρα έβαλα dsl απο τον ΟΤΕ (router, με κλειστό firewall) και συμβαινεί το εξής παράδοξο:: Συνδέομαι κανονικά, κατεβάζουν απο εμενα κανονικότατα,προσπαθώ να συνδεθώ στους αλλους για να κατεβάσω (δεν συνδέομαι ποτέ),προσπαθώ να κάνω search καποιο γνωστό αρχείο και δεν μου βγάζει ποτέ αποτελέσματα.. Τι μπορώ να ψάξω για το τι μου φταίει;;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Wolverin μπες με άλλο nick ή περίμενε να βγει αν είναι timeban. Αbominable αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι καθόλου παράδοξο,και καθόλου σπάνιο! Απλά, πρέπει να ρυθμίσεις σωστά Firewall/DC/Router.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2006 Wolverin μπες με άλλο nick ή περίμενε να βγει αν είναι timeban. Αbominable αυτό που σου συμβαίνει δεν είναι καθόλου παράδοξο,και καθόλου σπάνιο! Απλά, πρέπει να ρυθμίσεις σωστά Firewall/DC/Router(ναι σε φώτισα τώρα..)
Αbominable Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Tο firewall του router το έχω επείτηδες κλειστό. Στο DC++ τι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες;;
Αbominable Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2006 Για να καταλάβω.. IP θα βάλω την ip που έχει ο υπολογιστής στο lan μου;; Και ports, τι πρέπει να βάλω. Τα άφηνα πάντα κενά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.