Προς το περιεχόμενο

καλυτερο p2p programm? ( no ddc-torrents )

Isis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο? χρησιμοποιησα τα limewire,kazaa,shareazaa,warez,winmx,bearshare και αλλα πολλα. τωρα κατεβαζω με το warez αν και δεν εχει πολυ υλικο. το kazaa εινια γεματο corrupted files. με το Limewire που δοκιμασα λιγο φανηκε καλο. εσεις τι προτεινετε? κυριως για τραγουδια.. α, εχω χρησιμοποιησει και το soulseek.

Δημοσ.

Απέκλεισες ίσως τα καλύτερα στο topic σου. Δοκίμασε και το e-mule. Όλα τα άλλα τα έχεις δοκιμάσει.

Δημοσ.

vasika de kserw katholou ti na proteinw. ta corrupted tou kazaa ontws kai emena mouxoun spasei ta neura. me winmx kai sharezaa tipota de interesting kai oxi toso uliko. de kserw, an skeftoume oti to kazaa omws exei kai tous perissoteroous users...

to emule ti leei?

Δημοσ.

Πλέον το kazaa δεν έχει τους περισσότερους users. Σε μια πρόσφατη έρευνα είχα διαβάσει οτι το bittorrent είναι υπεύθυνο για το 35% της συνολικής κίνησης του Internet.

Δημοσ.

Το limewire είναι αρκετά καλό... Χρησιμοποιεί το gnutella network.

Έχει καλές ταχύτητες και δεν χρειάζεται τρελό sharing.

Το emule είναι το καλύτερο για μένα...

Βρίσκεις τα πάντα.

Δημοσ.

Ένα πουλάκι μου είπε ότι κάποιος (δεν ξέρω ονόματα/δεν γνωρίζω/δεν απαντώ) χρησιμοποιεί emule λιγότερο από 2 χρόνια, ίσως και λιγότερο από 18 μήνες, είναι στην Ελλάδα, και δείτε λίγο τα στατιστικά του:

Uploads

Cumulative Uploaded Data: 793.80 GB

Clients

eMule: 730.95 GB (92.1%)

eD Hybrid: 18.46 GB (2.3%)

eDonkey: 486.22 MB (0.1%)

aMule: 3.06 GB (0.4%)

MLdonkey: 8.49 GB (1.1%)

Shareaza: 31.52 GB (4.0%)

eM Compat: 863.59 MB (0.1%)

Downloads

Cumulative Downloaded Data:652.25 GB

Clients

eMule: 600.36 GB (92.0%)

eD Hybrid: 20.47 GB (3.1%)

eDonkey: 417.37 MB (0.1%)

aMule: 2.69 GB (0.4%)

MLdonkey: 6.75 GB (1.0%)

Shareaza: 20.67 GB (3.2%)

eM Compat: 928.44 MB (0.1%)

Απ'ότι βλέπεται είναι σωστός, και αφήνει μπόλικο πράγμα κοινόχρηστο (upload>>download)

Α, και κάτι για όσους δεν το ξέρουν: Όσο καλύτερος ο λόγος upload/download, τόσο πιο γρήγορα κατεβαίνει κάτι (οι χρήστες με καλό λόγο U/D προσπερνάνε στην σειρά αναμονής τους άλλους)

Δημοσ.
Α, και κάτι για όσους δεν το ξέρουν: Όσο καλύτερος ο λόγος upload/download, τόσο πιο γρήγορα κατεβαίνει κάτι (οι χρήστες με καλό λόγο U/D προσπερνάνε στην σειρά αναμονής τους άλλους)

Δηλαδή πρέπει να στέλνουμε συνέχεια!!!. Όσο πιο πολλά στέλνουμε τόσο το καλύτερο. Οι περισσότεροι που τους το σύστησα, περιμένουν να κατεβάσουν κάτι, χωρίς να δώσουν τίποτα. Δε γίνεται όμως έτσι :lol:

Δημοσ.
Ένα πουλάκι μου είπε ότι κάποιος (δεν ξέρω ονόματα/δεν γνωρίζω/δεν απαντώ) χρησιμοποιεί emule λιγότερο από 2 χρόνια' date=' ίσως και λιγότερο από 18 μήνες, είναι στην Ελλάδα, και δείτε λίγο τα στατιστικά του:

Uploads

Cumulative Uploaded Data: 793.80 GB

Cumulative Downloaded Data:652.25 GB

(οι χρήστες με καλό λόγο U/D προσπερνάνε στην σειρά αναμονής τους άλλους)

se 10 mhnes exo to idio h ligo parapano download me syndyasmo DC++ kai azureus , to emule oti kai na kaneis einai ths ypomonhs.

Δημοσ.

se 10 mhnes exo to idio h ligo parapano download me syndyasmo DC++ kai azureus ' date=' to emule oti kai na kaneis einai ths ypomonhs.[/quote']

Αν έχεις DSL το emule είναι της υπομονής επειδή λόγω της φύσης της γραμμής δεν μπορείς να στέλνεις ούτε με την μισή ταχύτητα απ'ότι κατεβάζεις, με αποτέλεσμα ο λόγος Upload/Download να είναι πολύ χαμηλός, πιθανότατα και κάτω από 0.4

Αντίθετα σε συμμετρικές γραμμές, έχεις άνετα καλύτερο τέτοιο λόγο. Εγώ π.χ. έχω 1.21, και συνεπώς σχεδόν όλα τα αρχεία μπορεί να ξεκινήσουν το κατέβασμα πολύ πιο σύντομα απ'ότι σε κάποιον με DSL

http://emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=134&rm=show_topic

Επιπλέον αν έχει κατεβάσει κάποιος από εσένα, τότε έχεις και εσύ priority για να κατεβάσεις από αυτόν. (τα credits σου αποθηκεύονται στον άλλο client, οπότε δεν μπορεί κάποιος να τα "πειράξει" όπως γινόταν με το KAZAA.)

http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&topic_id=104&rm=show_topic

Και τέλος, υπάρχει και η λίστα φίλων, και αν θέλεις να κατεβάσεις κάτι από κάποιον φίλο, απλά σου δίνει ένα slot το οποίο πάντα είναι πρώτο στην λίστα αναμονής του, ακόμα και αν έχει 10.000 άτομα στην ουρά.

Δημοσ.

και εγω εχω χρησιμοποιησει ολα τα παραπανω και η αληθεια ειναι οτι το καθενα εχει τα δικα του αρνητικα και θετικα. τελευταια ομως χρησιμοποιω shareza περισσοτερο απο ολα μιας και μεσω του adslgr και κανοντας και τις δικες μου προσθηκες στον υπαρχοντα οδηγο καταφερα να το ρυθμισω μπορω να πω αψογα καθως υπαρχουν μερικα θεματα ακομα εκτος απο το tcp-udp. η συνδεση ειναι παρα πολυ γρηγορη και το υλικο αναλογα με το τι ψαχνει κανεις αρκετο. αυτη τη στιγμη ειμαι συνδεδεμενος σε g1 g2 mule και torrent συγχρονως και κατεβαζει του σκοτωμου ενω το upload ειναι σχεδον μηδενικο (συγνωμη θα σταματησω να ειμαι leacher me την επομενη αναβαθμιση γραμμης). καλο ειναι και το limewire για g2.

γνωμη μου ειναι οτι αν εχουμε το χρονο να ασχοληθουμε καλο ειναι να χρησημοποιουμε το καταληλο p2p αναλογα με το τι ψαχνουμε καθε φορα. πχ. σε mp3 καλθτερα να ξεχaσουμε το mule αν ψαχνουμε κατι διαδεδωμενο καθως το shareaza θα πιασει top speed αμεσως ενω απ την αλλη μερια dc και mule ειναι must για τιις ταινιες. αυτα. (σας ζαλισα ε?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...