froufrou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 loipon to katevasa to paixnidaki kai einai g@m@to gia to alexander milao fovero
sarisn Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 froufrou, το Alexander είναι σαν το Rome Total War?
froufrou Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 sarisn apla to egatastisa kai arxisa ligaki to campaign den prolava na to epeksergasto poli tha to do to vradaki
LordArthas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 froufrou[/b'], το Alexander είναι σαν το Rome Total War? Οχι δεν ειναι σαν το Total. Εγω επαιξα το demo του Alexander και δε με πολυενθουσιασε...
Voodooman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δεν πίστευα ότι μία εταιρία είναι σε θέση να βγάλει ένα τόσο ποιοτικό παιχνίδι σαν το Rome Total War, αλλά η activision τα κατάφερε. Το απολύτως καλύτερο παιχνίδι που έχω δει. Έχει βγει μόνο ένα patch ως τώρα, που διορθώνει κάποια μικρά προβλήματα στο multiplayer, και αυτό τα λέει όλα νομίζω. Δεν υπάρχουν ασυμβατότητες, corrupted graphics, θέματα ισορροπίας μονάδων, τίποτα. Τα γραφικά είναι πια σχεδόν τέλεια. Λείπουν λίγο περισσότερα πολύγωνα (στο μεγιστο zoom) από τις μονάδες και οι τυχαίες κινήσεις των μονάδων, αν και βέβαια το τελευταίο θα απαιτούσε κτηνώδη επεξεργαστή και gpu. Αλλά γενικά το παιχνίδι με καθήλωσε με το gameplay του. Δεν σε αναγκάζει να βιαστείς, πας με το δικό σου ρυθμό (εκτός και αν αρχίσουν οι πιέσεις από τους αντιπάλους) και απλά το χαίρεσαι. Δεν μου έχει ξανατύχει να παίζω ένα παιχνίδι για δύο μήνες!
sarisn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 2 μήνες?? LOL!! Εγώ ακόμα παίζω το Diablo 2 :P:P
Voodooman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 το ομολογώ πως είμαι άστατος με τα παιχνίδια, τα βαριέμαι γρήγορα. Αλλά να κολλήσω τόσο με ένα σύνθετο παιχνίδι δεν μου'χει ξανατύχει. Ενώ όλα τα υπόλοιπα, μόλις τα μάθω, νοιώθω ότι κάνω όλο τα ίδια, στο Rome τίποτα δεν μου φαίνεται να επαναλαμβάνεται. Το βάθος τόσο του στρατηγικού όσο και του τακτικού μέρους του παιχνιδιού είναι τόσο μεγάλο, που το παιχνίδι θα ήταν πλήρες, ακόμη και αν είχε μόνο το turn based ή το real time κομμάτι του. Και όλα αυτά με τρόπο απλό, που δεν σε κάνει να μπουκώσεις από τις πολλές επιλογές όπως στο master of Orion 3 π.χ. Σε κανένα παιχνίδι δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κατασκόπους ή πρέσβεις (ούτε στα προηγούμενα total war), αλλά σε αυτό είναι τόσο αρμονικά ενταγμένοι στο παιχνίδι, που γίνονται απαραίτητοι. Θα μπορούσα να γράφω ώρες για το Rome, σταματήστε με!
Isis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 generals : hero hour, age of mythology : titans , starcraft, perimeter, red alert 2 : yuri's revenge..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.