doc1000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 παιδιά εγώ είχα προσπαθήσει κάμποσες φορές να πιάσω γραμμή για ερωτηση στη Vivodi και δεν τα κατάφερα ποτέ... Όλο παρακαλώ περιμένετε και παρακαλώ περιμένετε... Αντίθετα στη Forthnet που είμαι τώρα είχα πάντοτε άμεση βοήθεια... Επίσης η Vivodi εχει εκτός απ' τη χάλια εξυπηρέτηση και πολλά προβλήματα όπως διαβάζω με το λογιστήριό της με λάθη στους λογαριασμούς κλπ... Δεν ξέρω εσείς αλλα εγώ προτιμώ μια πιο σοβαρή εταιρεία, παρά το ότι το χάλια ping δεν με απασχόλησε ποτέ...
karib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Παιδια, εγω που θα βαλω dsl over pstn, χρειαζομαι να αγορασω splitter ή μονο το φιλτρο που θα μου δωσει ο οτε?
Slay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Ejartatai, splitter theleis 1, filtro theleis 1 gia kathe thlefonikh syskeyh.Oti kai na pareis tha doylepsei pantos.
karib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Το φιλτρο το ξερω, παει με καθε τηλεφωνικη συσκευη. Spliter θα χρειαστω? Που χρησιμευει? Dsl over pstn?
Slay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Yparxoyn splitter gia dsl over pstn kai splitter gia dsl over isdn, sthn periptosh ths ISDN den exeis thn dynatothta na mhn baleis splitter, sthn periptosh ths PSTN mporeis eite na baleis splitter eite filtra, h to ena h to allo, oxi kai ta 2 mazi.
dali13gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 An exeis mia priza tilefwnou kai tin xrisimopoieis kai gia tin tilefwniki syskevi kai gia to pc tote tha xreiasteis kai splitter. To splitter diaxwrizei tis ypsiles syxnotites tis DSL apo tis xamiles tis fwnis. Syndeeis to splitter stin priza tilefwnou, kai panw sto splitter syndeeis stin mia eksodo to tilefwno(afou valei to filtro endiamesa) kai stin alli to kalwdio pou paei sto modem. Filika
karib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Ωραια! Οποτε συνοψιζω και διορθωστε με αν κανω λαθος: Ειτε βαζω splitter στην αρχη του δικτυου(εκει που μου φερνει τη γραμμη ο οτε) και δεν βαζω επειτα φίλτρα είτε δεν βαζω splitter και βαζω φιλτρα σε καθε τηλεφωνικη συσκευη που χρησιμοποιω. Σωστα?
Dark_son20 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 exw mia aporia...i vivodi pws tha diorthosei ta pings? tha ferei pio konta to londino? exw vivo kai den me niazei to gaming alla min elpizete oti tha to kaliterpsoun kai poli
Slay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Ωραια!Οποτε συνοψιζω και διορθωστε με αν κανω λαθος: Ειτε βαζω splitter στην αρχη του δικτυου(εκει που μου φερνει τη γραμμη ο οτε) και δεν βαζω επειτα φίλτρα είτε δεν βαζω splitter και βαζω φιλτρα σε καθε τηλεφωνικη συσκευη που χρησιμοποιω. Σωστα? nai
karib Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ρε παιδια μπερδευτηκα παλι! Μου 'φερνουν' το dsl να καταληγει σε μια πριζα. Ολο το σπιτι εχει μονο μια πριζα για τηλεφωνο. Καμια αλλη. Εκει τι να βαλω για να εχω και τηλεφωνο αλλα και dsl? Σπλιτερ ή φιλτρο?
Angeldust Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Splitter θα βάλεις. Απο τη μια εξοδο του splitter θα φεύγει το καλώδιο του τηλεφώνου και απο την άλλη το καλώδιο που θα πηγαίνει στο modem/router. Φίλτρο θα έβαζες αν ήθελες να συνδέσεις στην πρίζα ΜΟΝΟ το τηλέφωνο. Επίσης αν θέλεις να συνδέσεις στην πρίζα μόνο το modem/router δεν χρειάζεται τίποτα, το συνδέεις χύμα στο κύμα.
karib Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Φιλτρα εχω αγορασει μονος μου. Spliter πρεπει να αγορασω ή θα μου φερει ο τεχνικος του οτε? Η να παω μονος στο οτε και να αγορασω?
OPC Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Αν έχεις μόνο μια τηλεφωνική πρίζα τότε ρώτα τον τεχνικό τι πρέπει να βάλεις. Λογικά θα μπεί splitter όπου θα έχει 3 θυληκά.1 για το καλώδιο στην πρίζα τηλεφώνου,1 για την τηλεφωνική συσκευή και 1 για το modem.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.