GILoe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Ksero pos to pexnidi ine palio, alla an kserete kati pite to, plz .... To provlima mu... Kathos pezo omorfa ke orea, ksafnika kanontas click (oxi tipota sigkekrimeno apla tixeni meta apo click) i kapio allo koumpi apo to keyboard me petai minima "Neverwinter Nights has perfomed an illegal action and will be shut down" , kati tetio, den ine afto to minima akrivos... ke papala to pexnidi mu, troo to oreo desktop. Den ine mono to NN pu mu to kani afto alla ine to mono pu to kani me minima (sistimeno) apo ta windows. Ti to prokali ke pos mporo na to stamatiso? (den ginete na kano save kathe 1/2 lepto!!!!). An kserete kati .....
sarisn Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Αφού λες ότι στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια τότε δύο είναι οι πιθανοί λόγοι... 1) Αν είναι "μαΐμούδες" οι κόπιες που έχεις μπορεί να έχουν πρόβλημα. 2) Μπορεί να χρειάζεται να κάνεις format.
Zabrak Male Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 1. Proton otan exis provlima kalo tha itan na mas pis kai to configuration sou (karta cpu memory) 2 ti drivers exis kai ti Directx trexis 3 An to game ine original h oxi. 4 A kai ti windows exis
GILoe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Sas efxaristo pu dixnete endiaferon .... To mixanima ine arketa kalo ... me pentium5 3Gh, 512 ram, ke tin AtiRadeon 9800 Pro (den thimame pio modelo ine apla keo to chipset) me 128Mb memory me tus telefteous catalysts (den thimame pia ekdosi ine prosfata ekana to update. Windows XP(original) Overclocked den ine i cpu Exo tous directX 9.0c To NWN ine afthentikotato Ta alla games pu me petan xoris minima ine copy-ies Elpizo na sas kalipsa ... ke elpizo episis na kserete ti mporo na kano ... plin format Efxaristo
Zabrak Male Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2004 Mipos exis valei SP2 (service pack 2) sta XP? Ta 512 ine se ena dimm kai an oxi ine valmena simfona me ton kataskevasti tou MB? To NWN ine up to date? episis pezi rolo an exis kani defrag prosfata, an exis norton sto mixanima sou. Katevase tous 4.11 apo thn ati. Kane uninstall tous paliou drivers apo SAFE MODE. kane disable oti antivirus kai spyware exis kai meta vale tous neous drivers. Des kai sto Dxdiag (Start>All Programs>Accessories>System Tools>System Information sto tab Tools kato kato yparxi to DirectX Diagnostic Tool) an sou vgazi provlima. Yparxei episis periptosi an to north bridge (to tsipaki metaxi CPU kai AGP) exi anemistiraki na min psihete kala kathos kai h CPU sou na anevasi thermokrasia. Kai na min ksexname kai ta bugs tis creative (an exis sound blaster). Des ola afta kai pesa mas. Kouragio. Enas gamer pou exi perasi polla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.