Προς το περιεχόμενο

Αγορα DVD Recorder. Pioneer 108, Nec 3500A ή LiteOn 1653S ??

myst77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή κορυφαίο σε ποιότητα εγγραφής είναι το NEC 3500A το οποίο είναι πολύ φθηνό και ελάχιστα ακριβότερο από το LiteOn.

Αν έχετε υπομονή, μπορείτε να περιμένετε λίγο καιρό για το NEC 3520A το οποίο ετοιμάζεται και όπως ακούγεται θα έχει ελαφρώς αλλαγμένο hardware για ακόμα καλύτερες και ταχύτερες εγγραφές. Είναι άγνωστο ακόμα αν θα μπορείς να κάνεις το firmware του 3500 upgrade σε αυτό του 3520. Αναμένεται στην αγορά τον Ιανουάριο.

Δημοσ.

Teleytaia esteila to Plextor 712A sto Belgio, kai epeidi xreiazomoun ena dvd-recorder oposdipote pira to Toshiba SD-R5372 DUAL LAYER apo to Plaisio....

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=904&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=223673&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Mexri tora einai poly kalo....kai euxomai na exei kai tin antoxi pou exoun ta dvd-rom tis Toshiba....

To dvd-rom mou einai auto: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=709&Nav_Section_Id=27&Catalog_Id=1&Product_Id=24373&Merchant_Id=1&sts_cid=3

...to opoio exei bgalei off mexri tora 4 dvd-writers, kai auto einai skili akoma!!!!

A, kai kati allo....

Ematha teleutaia oti i Toshiba bgazei kai merika montela mazi me tin Samsung....

An prokeitai na agorasete Toshiba, na tsekarete to koumpaki eject...

An einai tetragono einai Toshiba, an einai stroggylo einai Samsung....

Δημοσ.

Και εγώ το NEC έχω και είμαι ικανοποιημένος.

Θα σου πρότεινα όμως να είχες και το Plextor (dual layer) στις επιλογές σου. Έχει έρθει ελλάδα, και είναι γύρω στα 20-30 ευρώ πάνω από το NEC.

Θα το έπαιρνα και εγώ αν δεν είχα ήδη το NEC (βέβαια αν ενδιαφέρεται κάποιος στην Πάτρα για το NEC μου, του το δίνω με απόδειξη αγοράς τον προηγούμενο μήνα 10% κάτω απ'ότι κάνει καινούργιο, και παίρνω εγώ το plextor :D ).

Δημοσ.

Κι εγώ το nec 3500Α έχω και έιμαι πολύ ευχαριστημένος!

60ευρο +ΦΠΑ με τέτοιες ταχύτητες είναι τσαμπα πράμα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...