Προς το περιεχόμενο

Προβλημα αλλαγης layer

cinemusic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να το τολμησω.

Αυτή την φορα δεν θα εκανα απλως ένα copy.

Μιλώ για DL dvd και για τον γνωστό πλεον τροπο αντιγραφής από ένα original disc σε ένα γράψιμο.

Αυτή την φορα το περιεχόμενο ηταν δικό μου video και το μέγεθος του δεν ξεπερνουσε τα 6,5 Gb.

Από ότι ξερω ακομα δεν υπαρχει καποιος τροπος ώστε να μπορεις να ορίσεις εσυ το σημειο αλλαγής layer. Ετσι το άφησα στη τυχη με την ευχή πως δεν θα πέσει σε καποιο σημαντικό σημειο της εικόνας.

Η Εγγραφη εγινε με το Decrypter και το δισκακι ηταν philips.

To προβλημα εχει ως εξής.

Όταν φτανει στην αλλαγη του layer κολλάει πεισματικά .Μονο όταν το προχωρώ λιγο με το fast τοτε και μόνο συνεχίζει.

Στο παρελθον εχω ξαναγραψει και αλλα DL αλλα η πηγη ηταν αυθεντικά δισκακια και συνεπως δεν ειχα προβλημα. Επισης τα δισκακια που ειχα χρησιμοποιήσει ήταν Verbatim πραγμα που με κανει να υποψιαζομαι μηπως επεσα σε πατατα philips.

Επισης ενώ το εγραψα αλλάζοντας το book type σε dvd rom το αποτέλεσμα ηταν παλι ιδιο.

Το recorder μου pioneer 720 συνεχίζει να αρνείται την οποιαδήποτε ανάγνωση του δισκου.

Καμια ιδεα παίδες για το τι μπορει να συμβαίνει σε αυτές τις δυο περιπτώσεις;

Δημοσ.

Πρέπει να ορίσεις που θα κόβεται η ταινία... μην ξεχνάς ότι είναι data και όταν αλλάζει sector ή layer πρέπει η συσκευή και το πρόγραμμα να το ξέρει, οπότε δεν γίνεται να κόβεται ξαφνικά η πληροφορία και να συνεχίζει σε άλλο layer γιατί μετά δεν μπορεί να ενωθεί όσων αφορά τα format του video...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...