Προς το περιεχόμενο

ADSL σε 22 ώρες!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ego file mou exo kani etisi edo kai 20 meres kai akoma perimeno...........Na se rotiso kai ego kati .......MIPOS EISAI VAZELOS giati mono etsi eksigite na exis DSL se 22 ores!!!!!!!!

ΑΣΧΕΤΟ εντελώς, αλλά είμαι!!! Λες?

Δεν το είχα συνδέσει με αυτό... Μπας και μας έχουν φακελωμένους; Πάντως δεν πήρα το intracom modem!!! (χρόνια με το NetMod, έβαλα μυαλό)

Δημοσ.
Emena o pOTE den mu fenete na mu kanei pote auto to dwro :( :cry:

Ftasame to mina k akoma tipota :(

Katse na exeis dslam stin perioxi sou siemens kai meta ta leme gia to pote tha mas valoun dsl .....mamata me kefalaia grammata....

Δημοσ.
Emena o pOTE den mu fenete na mu kanei pote auto to dwro :( :cry:

Ftasame to mina k akoma tipota :(

Katse na exeis dslam stin perioxi sou siemens kai meta ta leme gia to pote tha mas valoun dsl .....mamata me kefalaia grammata....

Siemens 2 exw, giati nwmizeis perimenw toso kairo?! :roll: :(

Δημοσ.
Πλάκα πλάκα είμαι πολύ τυχερός ε;

Πως ξέρουμε τι dslam έχει η περιοχή; Ρωτώντας πας στην πόλη;

Tuxeros den les tipota :P

Ama pareis sto 134 tha sou poun se ti dslam eisai :)

Δημοσ.

paidia to palikari einai apo tin arta...einai to idio me tous xiliades stin anamoni stis astikes perioxes...fysik akai oxi...kaloriziki file mou...xeskise tin sta downloads...pare kai ena krebati gia to pc sou giati toses ores pou tha meinei xagrupnos............ :):):):)

Δημοσ.

θυμάμαι παλιά παρακαλούσαν όλοι να είναι στα λίγα dslam siemens και κορόιδευαν τους υπόλοιπους που ήταν σε κοκκαλο-Intrakom, μιας και τα siemens επέτρεπαν 48-50άρια kbytes/sec.

Έχει ο καιρός γυρίσματα...

Αν και βάζελος... κόκκαλο-dslams rule!! :D

Δημοσ.

θυμάμαι παλιά παρακαλούσαν όλοι να είναι στα λίγα dslam siemens και κορόιδευαν τους υπόλοιπους που ήταν σε κοκκαλο-Intrakom, μιας και τα siemens επέτρεπαν 48-50άρια kbytes/sec.

Xaxaxa!! Odws o Kokalis vgike brosta se auto to thema, alla an exeis Siemenes 1 den exei k apli kanena provlima :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...