melody Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Είναι κάτι που αξίζει να γραφτεί! Διαβάζω για τρελές καθυστερήσεις σε συνδέσεις ASDL και περίμενα ότι θα μου συμβεί το ίδιο! Την Τρίτη λοιπόν, 23 Νοαμβρίου, έκανα αίτηση για DSL & Σύνδεση (ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ) στο γραφείο του ΟΤΕ στην Άρτα. Τι συνέβη; Την άλλη μέρα το πρωί, είχα λίγα λεπτά διακοπή στη γραμμή και αμέσως μετά μου τηλεφώνησαν από τον ΟΤΕ ότι η γραμμή μου είναι ΕΤΟΙΜΗ!!!!! 22 ώρες μετά, είχα DSL. Δεν είχα βάλει καν το spliter και το DSL modem. Απίστευτο; Το καλύτερο ήταν άλλο. Έμαθα ότι στην Άρτα υπάρχει ΜΟΝΟ ένας τεχνικός για DSL & ISDN και μόνος του κάνει το θαύμα του. Ωχ, ελπίζω να μην τον ανεβάσω τώρα και μας τον πάρουν από εδώ... Από ταχύτητα μια χαρά. Ταχύτατη απόκριση στα click και download >40KB (384/128) ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟΣ
wiz@rd21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Εγώ που έκανα με Vivodi στα Χανιά, ο τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε σε 20κάτι μέρες, αυτά ειναι...
theo37 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 ισως είσαι ο πρώτος και μοναδικός με DSL στην Αρτα.
melody Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 80εικοστός. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όλη η σύνδεση έγινε από μακριά, δεν χρειάστηκε να έρθει κανείς σπίτι κτλ. Η μετατροπή από απλή ISDN σε ASDL over ISDN έγινε από τα computer τους.
madboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Den xreiazetai na erthoun spiti sou gia na ginei h energopoihsh tou adsl! Se syndeoun sto dslam kai exeis adsl!
Cristina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Το θαύμα των Χριστουγέννων το έκανε νωρίς φέτος ο ΟΤΕ...
BaCkOs Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 kai mena mia apo ta idia egine me ton ote kai tin dsl mou.. tin epomeni mera sindese o texnikos stin kabala kai meta apo mia bdomada me sindesan kai stin saloniki pou einai to allo akro kai na fantastite oute to modem den prolaba na paro akomh
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Το θαύμα των Χριστουγέννων το έκανε νωρίς φέτος ο ΟΤΕ... ela ma giati to les auto? kai mena to fevrouario h adsl energopoih8hke se ligotero apo 24 wres
karib Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δηλαδη βαζοντας απλη γραμμη τηλεφωνου, για να βαλω dsl γραμμη του οτε, απλα το λεω? Δεν ερχεται κανεις να κανει καποιου ειδους εγκατασταση?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 an exeis hdh pstn kaneis mia energopoihsh adsl kai telos...den einai anagkh na kanei egkatastash kapoios otetzhs ektos an den mporeis na valeis to router/modem kai to splitter/filter pou einai apla na syndeeis kalwdia thlefwnou
Cristina Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Το θαύμα των Χριστουγέννων το έκανε νωρίς φέτος ο ΟΤΕ... ela ma giati to les auto? kai mena to fevrouario h adsl energopoih8hke se ligotero apo 24 wres Ε, είδες; Σε σένα άργησε 2 μήνες για να κάνει το θαύμα των Χριστουγέννων.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 LOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Είναι κάτι που αξίζει να γραφτεί! Διαβάζω για τρελές καθυστερήσεις σε συνδέσεις ASDL και περίμενα ότι θα μου συμβεί το ίδιο! Την Τρίτη λοιπόν' date=' 23 Νοαμβρίου, έκανα αίτηση για DSL & Σύνδεση (ΟΤΕ και ΟΤΕΝΕΤ) στο γραφείο του ΟΤΕ στην Άρτα. Τι συνέβη; Την άλλη μέρα το πρωί, είχα λίγα λεπτά διακοπή στη γραμμή και αμέσως μετά μου τηλεφώνησαν από τον ΟΤΕ ότι η γραμμή μου είναι ΕΤΟΙΜΗ!!!!! 22 ώρες μετά, είχα DSL. Δεν είχα βάλει καν το spliter και το DSL modem. Απίστευτο; Το καλύτερο ήταν άλλο. Έμαθα ότι στην Άρτα υπάρχει ΜΟΝΟ ένας τεχνικός για DSL & ISDN και μόνος του κάνει το θαύμα του. Ωχ, ελπίζω να μην τον ανεβάσω τώρα και μας τον πάρουν από εδώ... Από ταχύτητα μια χαρά. Ταχύτατη απόκριση στα click και download >40KB (384/128) ΞΑΦΝΙΑΣΜΕΝΟΣ[/quote'] Εχεις ακουστα για εν παιχνιδι που λεγετε Joker κλπ κλπ κλπ ??? Τρεξε!!! Ειναι η μερα σου !!!!
melody Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Μα σκέψου ότι ήθελα να αγοράσω το Fritz modem και λέω "δεν ζητάω πρώτα τη γραμμή"... τελικά την τετάρτη το πρωί αγόρασα εκτάκτως το Alcatel 530i από τον ΟΤΕ (57ε)... Τελικά σε καλό μου βγήκε, γλύτωσα αρκετά λεφτά και μου φαίνεται καλό και σταθερό (από τότε μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι συνεχώς μέσα χωρίς κανένα reset).
WaVe Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Emena o pOTE den mu fenete na mu kanei pote auto to dwro Ftasame to mina k akoma tipota
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.