Προς το περιεχόμενο

ATHLON 64 FX 55: ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

panospanospanospanospanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα αναβάθμισα το σύστημα μου απο Pentium 4 3.06 Ghz σε AMD ATHLON 64 FX 55 με μητρική ASUS A8V Deluxe. Χρησιμοποιώ πολύ εφαρμογές βίντεο και φωτογραφίας και παίζω και παιχνίδια. Παιδιά το σύστημα πηγαίνει σφαίρα πραγματικά σε οτι και να του έχω βάλει ως τώρα. Είτε βίντεο μοντάζ είτε επεξεργασία φωτογραφίας με Photoshop και φυσικά για τα παιχνίδια δε το συζητώ... Πανάκριβος βέβαια αλλά τώρα πηγαίνει 2 φορές καλύτερα απο πριν το σύστημα.

Δημοσ.

Έχεις κάνει κανένα benchmark για τη μνήμη; Το ρωτάω γιατί έχει άλλο ελεγκτή από τον απλό 64άρη και υποτίθεται ότι παει πολύ καλά. Τι μνήμη έχεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

cool an kai kalytera na perimenes na pareis mobo me NF4 Ultra h me KT890 h me Xpress 200 para me to KT800 :(

elpizw na eri3es lefta kai gia KALH RAM...(dld 300+ euro to 1gb)

pantws to prwtes entypwseis deixnei les kai ton phres esy prwtos ston planhth :P :P :P

Δημοσ.

Μνήμη έχω κρατήσει την προηγούμενη που είχα (2*512 MB DDR 400 MHz). Έκανα κάποια benchmarks με το Sisoft Sandra 2005 και έβγαλε όντως πολύ υψηλή τιμή. Όσον αφορά τα καινούργια chipset θα συμφωνήσω οτι είναι καλύτερα αλλά δυστηχώς η κάρτα γραφικών μου (ASUS 6800 GT) είναι AGP.

Δημοσ.

Οι μνήμες είναι Kingstom. Για τα timings δεν γνωρίζω συγκεκριμένα αλλα νομίζω πως είναι CL 3. Πάντως παρουσιάστικε μια μικρή ασυμβατότητα με την κάρτα βίντεο που διαθέτω (Pinnacle Pro one Rtdv). Δεν δείχνει σωστα σε overlay mode.

Δημοσ.
Έκανα κάποια benchmarks με το Sisoft Sandra 2005 και έβγαλε όντως πολύ υψηλή τιμή.

Αυτό είναι φυσικό. Ο memory controller είναι μέσα στον επεξεργαστή και "πετάει" :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...