Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Yahoo Mail-preferences

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει η δυνατοτητα στο yahoo mail να ορισω ποιο email θα φαινεται στους αλλους που θα το λαμβανουν?

Εννοω οτι το πραγματικο mail ειναι πχ [email protected].

Μου δινει λοιπον τη δυνατοτητα στα preferences, να ορισω οτι θα φαινεται σαν ονομα πχ η εταιρια μου.

Ετσι, οποιος λαμβανει mail, βλεπει: <ΕΤΑΙΡΙΑ>,[email protected].

Αυτο που θελω ομως να κανω, ειναι να αλλαξω το ιδιο το email address που θα φαινεται.

Ενω δηλαδη το πραγματικο ειναι το [email protected], να δηλωσω καπου να φαινεται onoma_mou@domain_mou.gr

Για να με καταλαβετε καλυτερα, θα σας πω οτι ο σκοπος που θελω να το κανω αυτο ειναι να 'ριξω' εκει την επαγγελματικη μου αλληλογραφια.

Να πω στην εταιρια που κανω hosting το site μου, ότι ρίξε ότι έρχεται στο domain_mou.gr στο yahoo mail.

Το να λαμβανω λοιπον στο yahoo το mail, ειναι το ευκολο.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει καπου να επιτρεπει το yahoo να δηλωσω να φαινεται αλλο mail.

Καταλαβαινετε οτι δεν ειναι καθολου πρακτικο και επαγγελματικο να φαινεται σε πελατες εξερχομενο mail επαγγελματικης αλληλογραφιας, με διευθυνση yahoo.

Τουλαχιστον για μενα που εχω site, δεν ειναι σωστο.

Θελω τα mail που στελνω να φαινεται οτι αποστελλονται απο το domain_mou. Απο ενα email της μορφης mail@domain_mou.gr. Nα χρησιμοποιω μεν το yahoo, να φαινεται δε, αλλο email address.

Εχετε καμια ιδεα πως μπορω να το κανω αυτο στο Yahoo?

Δημοσ.

Στην Yahoo δε νομίζω να μπορείς να το κάνεις.

Αν στέλνεις mails μέσω OutLook μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα.

Εκεί που φιλοξενείται το site σου δεν σου έχουν δώσει e-mail;

Δημοσ.

Οχι, μονο redirect-forward. Μου δινει ο isp μου αλλα αλλαζω καθε τρεις και λιγο isp οποτε θελω να χρησιμοποιω yahoo.

Δημοσ.

Γιατί δεν διαλέγεις ένα mail που να σου δίνει POP3 βρε karib;

Θα κάνεις αυτό σε αυτό το mail forward ότι σου έρχεται στο [email protected] (παράδειγμα) και όταν θα θέλεις να στείλεις κάτι,

από τις ρυθμίσεις του Outlook μπορείς να το κάνεις να φαίνεται το mail με το domain σου και όχι το free e-mail σου.

Αυτό έχω κάνει κι εγώ εδώ και 3 χρόνια με το hotpop.com και το δικό μου domain και δεν φαίνεται τίποτα.

Επειδή δεν ξέρω πόσο χώρο δίνει το hotopop.com και ίσως να θέλεις αρκετό, δοκίμασε το gmail.com και θα έχεις 1 gb.

Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημά σου με το Yahoo mail... :roll:

Δημοσ.

Ξερεις τι γινεται, θελω να εχω καποιες σταθερες στην εργασια μου.

το γεγονος δηλαδη οτι το yahoo το χρησιμοποιω απο το '99 και δεν ειχα παρα ελαχιστοτατα προβληματα, με κανει να το εχω σε υψηλη εκτιμηση.

Τωρα πχ, αν παω στο hotopop ή σε κατι αλλο, ξερω εγω αν αυριο δεν κλεισει ή αλλάξει τακτικη και ειμαι παλι στο ψαξιμο? Παλι τα ιδια?

Ακομη και το hotmail εχει καταντησει αναξιοπιστο.

Ενω η yahoo εχει σχεδον ταυτιστει με τα mail. Εχει μια πολιτικη.

Εχει εκατομμυρια χρηστες. Εμπνεει μια ασφαλεια σε μενα. Ενταξει, ολα ειναι πιθανα, αλλα η σταθεροτητα ειναι κατι που το εκτιμω στις επιλογες μου.

Δημοσ.

Το free δεν θα είναι ποτέ αξιόπιστο.

Σου δίνω την λύση που ζητάς με τον πιο απλό τρόπο και φέρνεις 213987982 άλλες φοβίες.

ΟΚ. Σου λέω εγώ λοιπόν πως το hotpop.com 3 χρόνια τώρα ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ (εκτός από μικρές καθυστερήσεις κάποια στιγμή) δεν μου παρουσίασε πρόβλημα.

Αλλά ΑΝ κάποτε το κάνει, το μόνο που έχω να κάνω είναι να ψάξω για μια νέα εταιρία με POP3

για να αλλάξω το mail forward από το mydomain.com και να βάλω το νέο mail μου.

Όσοι ήξεραν το e-mail μου από το domain μου, δεν θα καταλάβουν τίποτα.

Στην ουσία ούτε κι εγώ θα καταλάβω γιατί από Outlook έστελνα πριν, από το Outlook θα στέλνω και τώρα.

Και για να έχω περισσότερη αξιοπιστία, χρησιμοποιώ τον SMTP του provider μου.

Όποιος και αν είναι αυτός.

Αυτό που έχω να κάνω αν προκύψει ανάγκη, είναι να αλλάξω το forward mail μου.

Ε, ακόμα δεν το έχω κάνει γιατί δεν προέκυψε.

Εν ολίγοις, το πρόβλημά σου δεν είναι πως μπορείς να κάνεις να φαίνεται το mail του domain σου,

αλλά πως να ξεκολλήσεις από το Yahoo mail.

Εδώ δυστυχώς δε νομίζω να μπορεί να σε βοηθήσει κανένας Insomniac... :roll:

Aν θες κάτι αληθινά αξιόπιστο, ΠΛΗΡΩΣΕ.-

Δημοσ.

Ναι! Λεω να δωσω μια ευκαιρια να δοκιμασω και κατι αλλο!

Αραγε η αλλαγη ωστε να φαινεται ως mail του domain μου γινεται και online απο το webmail ή μονο με Outlook?

:)

Δημοσ.

Λοιπον, εκανα ενα account στο hotpop.com

Μα καλα, μετα μην απορει κανεις που το yahoo εχει τοσο κοσμο.

10Mb χωρο μόνο? Οταν το Yahoo δίνει (free) 100mb?

500kb maximum message size? Οταν στο Yahoo κανεις attachment ως και 10mb?

Δηλαδη δινουν ενα Pop3, και μας κοβουν οτι πλεον ειναι στανταρντ στους αλλους...

Δημοσ.

Και το yahoo 10 ΜΒ έδινε μέχρι πριν λίγο καιρό και είχε τον ίδιο κόσμο που έχει τώρα. Ας είναι καλά το Google που τους άναψε φωτιές με το 1GB που δίνει.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις το google mail, στείλε μου με pm το email σου γιά να πάρεις μιά πρόσκληση.

Πάντως, κατά τη γνώμη μου, αφού χρησιμοποιείς forward από το mail του domain σου σε κάποιο άλλο mail, δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείς κάποιο free. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να χρησιμοποιήσεις το email που σου δίνει ο ISP σου. Δεν έχει σημασία αν αλλάζεις συχνά ISP, αφού δεν θα το δίνεις πουθενά αυτό. Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνεις είναι να αλλάζεις το forwarding rule κάθε φορά που αλλάζεις ISP.

Δημοσ.

karib, δεν είναι το μόνο βρε γλυκέ μου...

Αυτό στο ανέφερα επειδή το χρησιμοποιώ πιο πολύ καιρό από τα άλλα POP3 e-mails μου. Σου είπα και για το gmail.

Άλλωστε από τη στιγμή που θα κατεβάζεις τα mails σου με το Outlook τί σε νοιάζει πόσο χώρο σου δίνει;

Θα τ' αφήνεις στον server;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...